ورزشی 18:20 - 20 مهر 1403
ملی‌پوشان فوتبال ایران عصر امروز آخرین تمرین خود را پیش از سفر به امارات در ۲ گروه برگزار کردند.

آخرین تمرین تیم ملی پیش از سفر به امارات

بر اساس برنامه‌ریزی کادر فنی، بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران پس از دیدار شب گذشته برابر ازبکستان امروز عصر در دو گروه تمرینات خود را انجام دادند.

گروه نخست بازیکنانی بودند که از ابتدا در دیدار دیشب برای تیم ملی به میدان رفتند که این بازیکنان با حضور در سالن بدنسازی تمرین ریکاوری خود را پشت سر گذاشتند.

گروه دوم را هم بازیکنانی تشکیل می‌دادند که یا به عنوان بازیکن جانشین وارد میدان شدند، یا فرصت بازی برابر ازبکستان را پیدا نکردند. این بازیکنان با حضور امیر قلعه‌نویی تمرین پرفشار تاکتیکی را پشت سر گذاشتند.

این آخرین تمرین تیم ملی پیش از سفر به امارات و دیدار برابر تیم ملی قطر به حساب بود و ملی‌پوشان فردا پس از پرواز به تهران برای رعایت استاندارد‌های هوانوردی، با پرواز اختصاصی شرکت وارش به دوبی سفر خواهند کرد.

دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر سه‌شنبه ۲۴ مهر از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در امارات برگزار می‌شود.


12103306
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان به توافق نهایی رسیده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی کشور با برتری تیم اصفهان در بخش آقایان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد میرزاپور با شکست طغانی برای سومین مرتبه صاحب بازوبند پهلوانی ایران شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی پیشین پرسپولیس می‌گوید که رأی پرونده بیرانوند در CAS تا چهار ماه ابتدایی سال ۲۰۲۶ اعلام می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سید جلال حسینی کاپیتان و مربی سابق پرسپولیس در جمع کادر فنی سرخپوشان پایتخت حضور پیدا نمی‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش در مورد آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره جنوبی گفت: وکلای ما تلاش می‌کنند رای آنها را به حداقل برسانند و امیدوارم رای آنها حداقل باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن و یک مربی با نظر اوسمار از مجموعه سرخ‌پوشان پایتخت جدا می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: ممکن است در آستانه جام‌جهانی حکم کمیته استیناف برای علیرضا بیرانوند از سوی دادگاه عالی بین‌المللی ورزش تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام‌جهانی صادر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در فیفادی خردادماه، با یکی از تیم‌های اسپانیا یا پرتغال بازی دوستانه برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس روز دوشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی زمستانی خود راهی کمپ اسپایر قطر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است