فرهنگی‌هنری 02:47 - 29 خرداد 1403
علی اکبر محمودی مهریزی با حکم رئیس ساترا، معاون پایش و نظارت محتوای ساترا شد.

معاون پایش و نظارت محتوای ساترا مشخص شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم تکریم و معارفه معاون پایش و نظارت محتوای ساترا امروز سه‌شنبه 29 خردادماه با حضور رئیس و مدیران این سازمان برگزار شد.

رئیس ساترا در این مراسم علی‌اکبر محمودی‌مهریزی را که پیش از این مدیرکل صوت و تصویر تعاملی معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما بود، به‌عنوان معاون جدید پایش و نظارت محتوای ساترا معرفی کرد.

همچنین در ادامه این مراسم مقیسه ضمن تشکر از اقدامات محمد حسام‌پور معاون اسبق پایش و نظارت محتوای ساترا و ناصر کریمان سرپرست این معاونت در احکامی جداگانه حسام‌پور را به‌ سمت مشاور و عضو حقیقی شورای صدور مجوز تولید و کریمان را به سمت مشاور رئیس ساترا، عضو حقیقی شورای صدور مجوز انتشار و دبیر جشنواره‌های محتوایی ساترا منصوب کرد.

محمودی‌مهریزی پیش از این به‌عنوان قائم‌مقام شبکه نمایش سیما، مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما، مدیر گروه کودک و نوجوان مرکز پویانمایی صبا و مدیر تولید شبکه جهانی سحر فعالیت داشته است.

معاونت پایش و نظارت ساترا با هدف اجرای سیاست‌های محتوایی صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی، رصد، پایش و نظارت بر عملکرد محتوایی ارائه‌دهندگان خدمات صوت و تصویر فراگیر، نظارت بر رده‌بندی سنی آثار شبکه نمایش‌خانگی و صدور پروانه انتشار محتوا به‌ منظور ایجاد اطمینان از دسترسی کاربران به محتوای سالم و پاک فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/


12064762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گریه‌های بانوی اول عالم نقطه‌ای مهم در تاریخ اسلام و جهان بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت‌های سینمای چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر از فردا سه‌شنبه چهارم آذرماه آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک قاری نوجوان ایرانی به شیوه‌ای زیبا آیات قرآن کریم را تلاوت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» درمندرا، اسطوره محبوب سینمای هند و مشهور به «هی‌من» بالیوود، روز دوشنبه در ۸۹ سالگی در خانه‌اش در بمبئی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک خانواده به عشق حضرت زهرا (س) دست به اقدامی ماندگار زدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد علی فارسی خاطره‌ای را از شهید آوینی بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرتاسر زندگی حضرت فاطمه (س) پر از درس‌هایی است که انسان می‌تواند از آن بهره ببرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ فیلم ایرانی و محصول مشترک ایران و سایر کشورها، در بخش‌های مختلف چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، به نمایش درمی‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بخش مجموعه عکس مستند نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» با عنوان «از قاب تا روایت مستند» در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مصادف با شهادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، فیلم های سینمایی و تلویزیونی از شبکه های سیما پخش می شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است