ورزشی 18:40 - 12 مهر 1402
سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: ما چنین توانی نداریم که بازیکنان 12-13 ماه در مسابقات حضور داشته باشند.

پورموسوی: تمام شدن لیگ برتر در مرداد سال آینده مصیبت جدیدی است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سیروس پورموسوی در نشست خبری پیش از مسابقه با پیکان تهران در هفته هفتم لیگ برتر اظهار داشت: می‌خواهم تشکر کنم از همه پیشکسوتان، مربیان و هواداران فوتبال استقلال خوزستان که با وجود اینکه خوب نتیجه نگرفتیم از تیم ما حمایت کردند. واقعا همین انتظار را داشتیم. با توجه به مشکلاتی که در فصل بود پیش بینی می‌کردیم که به مشکل برمی خوریم.  باشگاه استقلال هم بیش از این نمی توانست صبوری کند و باید تیمی جمع می‌کردیم که متشکل از بازیکنان جوانی که در آکادمی بازی می‌کنند و امیدوار باشیم این بازیکنان در لیگ برتر حمایت شوند.

وی افزود: متاسفانه برخی بازیکنان ما هنوز در فضای لیگ یک بودند و نتوانستند عملکرد خوب فصل گذشته شان را در لیگ برتر به نمایش بگذارند. قطعا به این بازیکنان امیدواریم و نیاز به صبوری داریم که با فضای لیگ برتر کنار بیایند. تنها دغدغه ما مصدومانی است که هنوز آماده بازی نشده‌اند. کادرپزشکی ما با وجود تلاشی که دارند هنوز مصدومان را به ما اضافه نکرده. امیدوارم در تعطیلات لیگی که در پیش داریم این بازیکنان برای بازی آماده شوند.

سرمربی تیم استقلال خوزستان در مورد اینکه وضعیت رضا دهقانی و اینکه از تیم کنار گذاشته شده است یا نه گفت: بعد از بازی با استقلال نامه‌ای به باشگاه زدم و گفتم از عملکرد فنی دهقانی راضی نیستم و او را در اختیار باشگاه قرار دادم. منتظر هستیم که کمیته انضباطی باشگاه به چه جمع بندی در موردش می‌رسند او از نظر فنی مورد تایید من نیست.

پورموسوی در مورد تعطیلی دوباره لیگ و اینکه همان منتقدان کی‌روش که امروز بر سر کار حضور دارند مثل او مدام لیگ را تعطیل می‌کنند، گفت: متاسفانه لیگ ما فرسایشی شده است. اگر آنطور که سهیل مهدی گفته لیگ در مرداد سال آینده تمام شود مصیبت جدیدی خواهد بود. چون برخی باشگاه‌ها از جمله باشگاه ما چنین توانی ندارد که 12-13 ماه در مسابقات حضور داشته باشند، تمرین و بازی کنند و آنقدر ظرفیت و توان نداریم. اعتقاد ما این است اگر لیگ قرار است تعطیل شود باید همه بازی ها تعطیل شود نه اینکه ما هفته هفتم را می‌خواهیم شروع کنیم و برخی باشگاه ها هنوز در هفته چهارم هستند. واقعا این موضوع تمرکز همه را بهم می‌زند و به مشکل می‌خوریم. امیدواریم برنامه ریزی دقیق تری انجام شود چون خواندیم که از 26 مهر تا 5 آبان دو سه بازی می‌توانند برگزار کنند. اگر بازی های عقب افتاده در این زمان انجام شود فکر کنم کمی مشکل حل شود.

پایان پیام/


11998133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» درخشش بازیکن تیم ملی فوتبال الجزایز تاثیر بسزایی در پیروزی امشب این تیم مقابل سودان داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی سنگین و یکطرفه‌ای برای بازی با پرسپولیس داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منطقه آزاد قشم به مقام قهرمانی تور ملی والیبال ساحلی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هشتم لیگ برتر والیبال با پیروزی فولاد سیرجان مقابل پیکان و تدوام صدرنشینی‌اش پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روند تداوم پیروزی‌های گیتی‌پسند و مس سونگون در لیگ برتر فوتسال همچنان ادامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه مهمی بین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و سرمربی این تیم برای تقویت سرخپوشان در نیم فصل دوم در هتل المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند و آبی‌های ایران موفق شدند با شکست حریفشان، به مرحله حذفی آسیا صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی تیم ملی پاراوزنه‌برداری ۱۲ ورزشکار را به اردو دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک با حضور رئیس، نایب رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک ظهر امروز در محل کمیته برگزارشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است