فرهنگی‌هنری 12:28 - 08 اسفند 1402
نشست رسانه‌ای سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران برگزار شد.

۱۳۹ اثر به بخش مسابقه پویانمایی راه پیدا کردند

نشست رسانه‌ای سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران با حضور حامد علامتی مدیرعامل کانون و محمدرضا کریمی‌صارمی معاون تولید کانون و دبیر این رویداد هنری امروز ۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری برگزار شد.

محمدرضا کریمی دبیر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران گفت: جشنواره سیزدهم از ۱۳ تا ۱۷ اسفند ماه در تهران مرکز آفرینش‌های های هنری با ۴ سالن در سینما کانون، باغ کانون و شهر اصفهان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: انیمیشن ایران از بخش هنری فراتر رفته و صنعتی شده است. با اتفاقاتی که در پنج سال گذشته افتاده نحوه نمایش تغییر کرده و امروز ایران به یک قطب جدیدی تبدیل شده است.

وی افزود: بر اساس آمار رسمی ۱۲ فیلم سینمایی درحال تولید داریم و آمار غیر رسمی از تولید ۲۵ فیلم انیمیشن درحال تولید خبر می‌دهند.

این دبیر هنری بیان کرد: امروز بچه‌های ما بر تکنولوژی قالب شده اند و نمونه آن پویانمایی بچه زرنگ است که در ۴ ماهه ابتدایی اکران خود از مرز فروش خوبی عبور کرد. 

وی تاکید کرد: امروز انیمیشن فرصت خوبی برای سرمایه گذاری است که این جشنواره پایگاه خوبی برای نمایش این آثار است.

وی بیان کرد: جشنواره پویانمایی در بخش بین‌الملل و ملی زیر مجموعه‌های مختلفی دارد. از این رو مسابقه بین‌الملل جایگاه ویژه‌ای برایمان دارد و علل‌های مختلفی باعث می‌شود جشنواره اعتبار خود را به دست بیاورد.

کریمی گفت: ما شبانه روز کار کردیم و توانستیم جشنواره را در تاریخ خود برگزار کنیم. از این جهت ۵۲۴ فیلم از کشورمان شرکت کردند و ۴۵۲ فیلم به دبیرخانه جشنواره رسیدند و در نهایت ۱۳۹ اثر به بخش مسابقه راه پیدا کرد.

وی ادامه داد: همچنین در بخش بین‌الملل ۱۰۳۴ فیلم داشتیم که ۷۷۶ فیلم به دبیر خانه رسید و در نهایت ۱۶۲ فیلم به بخش مسابقه راه پیدا کرد و در این بخش ۳۳ فیلم ملی حاضر است که 

در نهایت ۳۳۴ فیلم برگزیده داریم.

وی درباره سالن‌های نمایش پویانمایی گفت: نمایش پویانمایی‌های این دوره از جشنواره را در سالن شهید بهنام محمدی، سالن غدیر، سالن خلاق، سالن سینما کانون، سالن موزه، سالن باغ کتاب، سالن کانون اصفهان (با همکاری آسیفا اصفهان) و سالن کنفرانس خواهیم داشت.

وی ادامه داد: چندین دوره است که بخش پایان‌نامه به جشنواره اضافه شده است و از مجموع ۵۳ پایان‌نامه‌نظری ۲۸ پایان‌نامه انتخاب شد و در نهایت ۳ پایان‌نامه جایزه دریافت‌خواهند کرد. جایزه اول چاپ کتاب از سوی کانون و دو جایزه بعدی چاپ کتاب بر عهده دانشگاه‌ها است.

محمدرضا کریمی صابری گفت: در بخش نمایش ویژه که به صورت غیر رقابتی برنامه ریزی شده است گزیده‌ای از آثار برگزیده جشنواره‌های مختلف جهانی نمایش داده خواهند شد که شامل جشنواره جشنواره‌ها، انجمن سینمای جوان، گستره پویانمایی و... است.

وی ادامه داد: سینمای جوان فرصت خوبی برای آثار جوان هستند و یک مرور ویژه بر آثار پویانمایی خواهیم داشت.

کریمی صارمی افزود: همچنین در بخش چشم انداز این دوره از جشنواره بخش‌های فضای ریزوماتیک، مروری بر آثار پیرهبرت، وقت اضافه، فرنوش عابدی و مدرسه انیمیشن، پویانمایی امور استان‌ها را خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: پویانمایی سمپاش ۱۹۶ جایزه جهانی گرفت و رکورد جایزه انیمیشن ایرانی را شکست. از این رو از فرنوش عابدی برای این دوره از جشنواره استفاده کردیم. نشست‌های تخصصی این دوره از جشنواره از ۳ بعداظهر آغاز خواهند شد.

وی بیان کرد: برای ۳۱ مربی از استان‌ها ۱۱ دوره تخصصی گذاشته ایم که یکی از فعالیت‌های ما انیمیشن است. تلاش ما این است که در استان‌ها تنوع ببخشیم. امسال بنا بر این است که صبح‌ها برای این مربیان آموزش داشته باشیم و بعد ازظهر برگزاری نشست‌ها را خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: آقای فرنوش عابدی ۱۹۶ بار برای انیمیشن سمپاش جایزه گرفت که معتقدم ۱۹۶ بار پرچم جمهوری اسلامی را به اهتزاز در آورده است و بار‌ها گفته ام که از این جوان تقدیر کنید.

صارمی گفت: وقتی در دنیا یک فاجعه شکل می‌گیرد از سینما کمک می‌گیرند تا آن فاجعه را کمرنگ‌تر کنند. ما در یک نشست تخصصی برای شروع تولید ۱۰ فیلم پویانمایی کوتاه را استارت خواهیم زد و کشتن ۱۱ هزار کودک طی دوماه باید به تصویر کشیده شود.

وی افزود: در بحث نقد فیلم، نقد ۴ فیلم را با حضور کیارش زرین و رامتین شهبازی خواهیم داشت.

صارمی ادامه داد: همچنین ما نمایشگاهی از ۱۲ دوره پویانمایی و اتفاقاتی که افتاده است برگزار کرده‌ایم.

درحال تکمیل


12034158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما، بر اهمیت تقویت همکاری‌های راهبردی میان رسانه ملی و حوزه علمیه قم تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های عظیم معرفتی حوزه، زمینه‌ساز ارتقای روایت‌گری، تقویت هویت اسلامی ـ ایرانی و پاسخ‌گویی مؤثر به نیاز‌های ف...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش تحلیل و اثرسنجی معاونت فضای مجازی رسانه ملی، ویژه‌برنامه‌های شب یلدای رسانه ملی با حضور چهار برنامه شاخص، در مجموع بیش از ۲۵ هزار محتوای تقطیع‌شده را در شبکه‌های اجتماعی رقم زدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما ضمن ترسیم رویکردی راهبردی نسبت به مهدویت و فرهنگ انتظار، بر ضرورت نهادینه‌سازی این گفتمان در سپهر برنامه‌سازی صداوسیما تأکید کرد و آن را از مأموریت‌های اولویت‌دار رسانه ملی برشمرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله‌ نوری همدانی، حمله رژیم صهیونیستی را به سازمان صدا و سیما نشانه اثرگذاری رسانی ملی دانست و گفت: صداوسیما وظیفه دارد صدای مردم باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با آغاز اجرای یادواره نمایش‌های خیابانی «امتداد مقاومت» ویژه پاسداشت شهید حاج قاسم سلیمانی جدول این رویداد منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با تأکید بر حرکت هدفمند رسانه ملی در مسیر تحول، گفت: تقویت هویت دینی، ترویج معارف قرآن و اهل‌بیت (ع) و پاسداشت اصالت‌های انقلاب اسلامی از محور‌های اساسی تولیدات رسانه‌ای در دوره جدید به‌شمار می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما گفت: رسانه ملی با تمرکز بر روایت قدرت و بازخوانی هویت دینی و فرهنگی، پیروزی در جنگ ۱۲ روزه و مسیر تکامل انقلاب اسلامی را در تولیدات خود دنبال می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «برمودا» گفت: قطعاً آموزه‌های خبرنگاری در پرسش و پاسخ‌های امروز در «برمودا» مهم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صداپیشه انیمیشن «بابا لنگ‌ دراز» گفت: من از وقتی که جودی آبوت را دوبله کردم، تا می‌خواهم دهانم را باز می‌کنم و صدای کودک دیگری را دوبله کنم، همه به من جودی آبوت می‌گویند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سحاب نه به‌عنوان یک شبکه تلویزیونی خطی جدید، بلکه به‌مثابه یک هاب رسانه‌ای شکل گرفته است؛ هابی که مأموریت اصلی آن تولید، بسته‌بندی و توزیع محتوای چندزبانه برای مخاطبان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است