اجتماعی 10:23 - 05 مهر 1401

۲ تیم سازمان‌یافته شبکه اغتشاشگران در گیلان دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد ۲ تیم سازمان یافته شبکه اغتشاشگران در گیلان شناسایی و دستگیر شدند.

در این اطلاعیه آمده است:

سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان دو تیم سازمان یافته از شبکه اغتشاشگران شامل ۱۲ نفر که از طریق برگزاری جلسات پنهانی به دنبال جذب نیرو و سازماندهی به منظور اقدامات خرابکارانه بودند را دستگیر کردند.

حمله به مراکز حساس دولتی و انتظامی و همچنین راه اندازی مجدد اغتشاشات در سطح شهرستان رشت و شهرهای همجوار از اهداف این دو تیم بوده است که توسط سازمان اطلاعات سپاه گیلان شناسایی و بازداشت شدند.

در این اطلاعیه همچنین آمده است: مردم غیور گیلان می‌توانند هر گونه موارد مشکوک را از طریق تماس با شماره ۱۱۴ (ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه) اطلاع رسانی کنند.


11697582
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از ۲۴ ساعت محدودیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل عبور احشام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۱۳ در وضعیت نارنجی و آلوده برای گروه‌های حساس قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سلامت اجتماعی بهزیستی تهران گفت: ۶۶۴ کودک از ۱۲۳۰ کودک تحت پوشش به خانواده‌هایشان بازگشته‌اند که این اقدام از گسست خانواده‌ها جلوگیری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌های کشور و آماده‌باش نیرو‌های امدادی و عملیاتی این جمعیت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: با وجود نیرو‌های کارآزموده و باتجربه در فرمانداری و بخشداری‌ها، هیچ دغدغه‌ای برای برگزاری انتخاباتی سالم، شفاف و در تراز نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: با وجود نیرو‌های کارآزموده و باتجربه در فرمانداری و بخشداری‌ها، هیچ دغدغه‌ای برای برگزاری انتخاباتی سالم، شفاف و در تراز نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران، بر ضرورت اقدام‌های آگاهانه و هوشمندانه در مدیریت پسماند به‌عنوان یکی از چالش‌های جدی جهان امروز تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا، در مراسم افتتاح سامانه شماره‌گذاری خودرو‌های منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی سیستان، بر اهمیت هوشمندسازی فرآیند شماره‌گذاری، توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای ایمنی راه‌ها تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۸ پایتخت با رویکرد سنجش میزان سلامت شهروندان، تست‌های رایگان غربالگری سرطان را از متقاضیان بعمل خواهد آورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اوجاقی از بازسازی و تکمیل هفت مجموعه ورزشی در آستانه هفته تربیت بدنی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است