وبگردی 08:45 - 10 اردیبهشت 1404
باشگاه خبرنگاران

انقلاب «قهوه» در ایران!

در سال‌های اخیر، در ایران انقلابی آرام در فرهنگ قهوه رخ داده است.

انقلاب «قهوه» در ایران!

باشگاه خبرنگاران جوان - در سال‌های اخیر، در ایران انقلابی آرام در فرهنگ قهوه رخ داده است. در کشوری که همواره چای نوشیدنی اصلی بوده، قهوه تخصصی جایگاه ویژه‌ای یافته و به پدیده‌ای اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده است. در شهرهایی مانند تهران، اصفهان و شیراز، کافه‌هایی با رویکرد موج سوم قهوه به‌سرعت رشد کرده‌اند؛ این کافه‌ها ضمن پایبندی به استانداردهای جهانی، سبک ایرانی خود را با ترکیب طعم‌ها و سنت‌های محلی توسعه داده‌اند. این رشد علی‌رغم تحریم‌های شدید اقتصادی که واردات قهوه و تجهیزات را دشوار کرده، به لطف علاقه‌مندان، رستری‌ها و رقابت‌های ملی تحقق یافته است. با وجود محدودیت‌ها، ایران در سال ۲۰۲۳ بیش از ۴۹ هزار تن قهوه وارد کرد و در رویدادهایی نظیر نمایشگاه جهانی قهوه دبی حضور چشمگیری داشت.

زنان ایرانی نیز نقش برجسته‌ای در رشد این صنعت ایفا کرده‌اند. اگرچه تا همین دهه گذشته اجازه کار در کافی‌شاپ‌ها را نداشتند، امروز در نقش‌هایی چون باریستا، رُستر و مربی حضوری فعال دارند. انجمن زنان قهوه ایران، به رهبری مهسا نیایش، فضایی حمایتی برای ارتقای حرفه‌ای زنان فراهم کرده است. در عین حال، تحریم‌های آمریکا مانع حضور رسمی قهرمانان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی شده، با این‌حال مسابقات داخلی از جمله قهرمانی ایران در آئرپرس و قهوه‌نوازی، بستر مهمی برای رشد استعدادها فراهم کرده‌اند. آینده صنعت قهوه ایران، با وجود موانع، روشن به نظر می‌رسد و امید می‌رود در صورت بهبود شرایط اقتصادی، حرفه‌ای‌های ایرانی بتوانند در سطح جهانی بدرخشند.

 

منبع: کانال تلگرامی روندنگار بین‌الملل


12185000
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هشتگ دیگر فقط یک نماد ساده در شبکه‌های اجتماعی نیست، بلکه به ابزاری راهبردی در ارتباطات دیجیتال تبدیل شده‌ است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» امدادرسانی نیروی دریایی ارتش در سیلاب جاسک، صرفه‌جویی ۱۲ درصدی آب در تهران و خبرهای خوب دیگر باعث شدند تا شب یلدای ایرانی‌ها با امید دوباره سحر شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» با انتشار ابعاد جدید رسوایی اپستین پای سیاست‌مداران دو حزب اصلی آمریکا، سوپرسرمایه‌دارها و برخی اندیشمندان هم به این ماجرا باز شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در سراسر جهان انقلاب زمستانی، بهانه‌ای برای جشن گرفتن پیروزی نور بر تاریکی و نیکی بر بدی است، بهانه‌ای برای دوام یافتن در سه ماه سرمای اساطیری در فرهنگ‌های باستانی که آیین‌های یلداگون، با میلاد خورشید آن را گوشزد می‌کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شواهد نشان می‌دهد ترور دانشمندان عراقی نه یک سلسله اقدامات پراکنده، بلکه بخشی از راهبرد امنیتی رژیم صهیونیستی و آمریکا برای حذف ظرفیت‌های علمی کشورهای منطقه بوده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» علی کریمی با «خائن» خواندن اپوزیسیون مخالف رضا پهلوی، بار دیگر تناقضی قدیمی در گفتمان سلطنت‌طلبان را برجسته کرد؛ جریانی که با شعار آزادی و نقد دیکتاتوری، هر صدای مخالفِ خارج از چارچوب خود را طرد و تخطئه می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بلندترین شب سال تنها پایان پاییز نیست؛ یلدایی است که هم‌زمان با آغاز ماه رجب، انسان را از دل تاریکی به آستانه نور می‌برد و تقارنی معنادار میان صبر طبیعت و خودسازی دل رقم می‌زند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یوتیوب که برای چند سال مامنی اقتصادی برای نسل جدید ایران محسوب می‌شد، با به‌روزرسانی جدید خود عملا درآمد‌های حاصل از تبلیغات برای کاربران ایرانی را به صفر نزدیک کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» حافظ‌خوانی یکی از رسوم جدانشدنی شب یلدا در خانواده‌های ایرانی است؛ پدیده‌ای که گاهی به خاطر سخت خوانی‌اش برای عده زیادی به یک چالش بزرگ تبدیل می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های تازه نشان می‌دهد موج سرقت خودرو که در سال‌های پس از کرونا در آمریکا به اوج رسیده بود، حالا در حال فروکش کردن است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است