اجتماعی 16:55 - 24 شهریور 1403
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما تا یک دوره ۲۵ ساله نباید انتظار کاهش پیامدهای تغییر اقلیم را داشته باشیم.

لزوم برنامه‌ریزی برای مقابله با چالش‌های تغییرات اقلیمی

صدیقه ترابی در مراسم تکریم و معارفه معاون محیط زیست انسانی این سازمان که صبح امروز در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهارکرد: محیط زیست انسانی با چالش‌های جدی از جمله آب و هوا، اقلیم و پسماند روبه روست و باید برای رویارویی با این چالش‌ها برنامه داشته باشیم.
 
وی تصریح کرد: ما تا یک دوره ۲۵ ساله نباید انتظار کاهش پیامدهای تغییر اقلیم را داشته باشیم و این در شرایطی است که باید برای چالش تغییر اقلیم به صورت ویژه برنامه داشته باشیم به همین دلیل راهکارهای علمی و عملی برای این مساله خواهیم داشت.
 
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: مسائل و معضلات محیط زیست کشور یک شبه به وجود نیامده‌اند و ما نیز نباید انتظار داشته باشیم یک شبه این مسائل حل شود و برای حل این مسائل باید اطلاعات خودمان را نسبت به معضلات محیط زیستی کشور به روز کنیم.
 
وی افزود: استفاده از مدل‌های بین‌المللی برای حل مشکلات در حوزه محیط‌ زیست انسانی در اولویت اقدامات ما خواهد بود و در این زمینه باید از ظرفیت فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.


ترابی به لزوم وجود شفافیت و پاسخگویی در روند تصمیمات و عملکرد در سازمان اشاره و تاکید کرد: محور اصلی ما در معاونت محیط‌زیست انسانی پایداری سرزمین خواهد بود و برای تحقق این امر نیازمند همکاری و تعامل درون سازمانی و برون سازمانی هستیم.

12092591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و امور مناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به افزایش قیمت بنزین، گفت: نرخ کرایه تاکسی‌ها طبق مصوبه سال جاری محاسبه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور مجلس سازمان بهزیستی کشور گفت: بر اساس قوانین موجود هرگونه مشارکت مردمی با سازمان بهزیستی مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است