اجتماعی 16:55 - 24 شهریور 1403
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما تا یک دوره ۲۵ ساله نباید انتظار کاهش پیامدهای تغییر اقلیم را داشته باشیم.

لزوم برنامه‌ریزی برای مقابله با چالش‌های تغییرات اقلیمی

صدیقه ترابی در مراسم تکریم و معارفه معاون محیط زیست انسانی این سازمان که صبح امروز در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهارکرد: محیط زیست انسانی با چالش‌های جدی از جمله آب و هوا، اقلیم و پسماند روبه روست و باید برای رویارویی با این چالش‌ها برنامه داشته باشیم.
 
وی تصریح کرد: ما تا یک دوره ۲۵ ساله نباید انتظار کاهش پیامدهای تغییر اقلیم را داشته باشیم و این در شرایطی است که باید برای چالش تغییر اقلیم به صورت ویژه برنامه داشته باشیم به همین دلیل راهکارهای علمی و عملی برای این مساله خواهیم داشت.
 
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: مسائل و معضلات محیط زیست کشور یک شبه به وجود نیامده‌اند و ما نیز نباید انتظار داشته باشیم یک شبه این مسائل حل شود و برای حل این مسائل باید اطلاعات خودمان را نسبت به معضلات محیط زیستی کشور به روز کنیم.
 
وی افزود: استفاده از مدل‌های بین‌المللی برای حل مشکلات در حوزه محیط‌ زیست انسانی در اولویت اقدامات ما خواهد بود و در این زمینه باید از ظرفیت فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.


ترابی به لزوم وجود شفافیت و پاسخگویی در روند تصمیمات و عملکرد در سازمان اشاره و تاکید کرد: محور اصلی ما در معاونت محیط‌زیست انسانی پایداری سرزمین خواهد بود و برای تحقق این امر نیازمند همکاری و تعامل درون سازمانی و برون سازمانی هستیم.

12092591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: تراکم مناطق مسکونی در استان‌های شمالی موجب شده که جانمایی محل‌های مدیریت و پردازش پسماند با مشکلات زیادی همراه باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران تاکید کرد: نظارت بر بازار و مقابله با احتکار، وظیفه‌ای قانونی و شرعی است و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر نقش کلیدی بازار در عبور از شرایط دشوار اقتصادی و امنیتی کشور، گفت: امروز در کنار فشار‌های اقتصادی، با جنگ ترکیبی و عملیات روانی دشمن مواجه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ۱۰ روز گذشته پلیس امنیت اقتصادی در بازدید‌های صورت گرفته موفق به کشف بیش از ۷ هزار تن انواع کالای اساسی از جمله برنج، روغن، فراورده‌های گوشتی و دستگیری ۷۱ نفر از متهمان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است