اجتماعی 12:30 - 23 مرداد 1403
رییس هیات تخصصی مالیاتی و بانکی دیوان عدالت اداری گفت: دیوان عدالت آزادسازی تضامین و فک رهن تسهیلات را منوط به تایید نهایی حسابرس قانونی کرده بود که از تاریخ تصویب ابطال شد.

آزاد‌سازی تضامین و وثایق کشاورزان بلافاصله پس از تسویه تسهیلات

برومند زاده رییس هیات تخصصی مالیاتی و بانکی دیوان عدالت اداری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری بند ۷-۶ از بخشنامه ۴۰۴۸۶۶۶/۷۳ مورخ ۲۷/۱۰/۱۳۹۷ که آزادسازی تضامین و فک رهن تسهیلات را منوط به تایید نهایی حسابرس قانونی کرده بود از تاریخ تصویب ابطال کرد.

وی گفت: بر اساس بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه ششم، تسهیلات کشاورزی دارای امتیازات قانونی خاص هستند به نحوی که دریافت کنندگان تسهیلات کشاورزی از بانک کشاورزی یا بانک‌های عامل دیگر در صورتی که مورد حوادث غیر مترقبه مانند سیل، قحطی یا زلزله یا سایر موارد شوند با تایید کارگروه تعیین شده مشمول امهال یا بخشودگی سود و جرایم خواهند شد و در زمانیکه این تسهیلات تصفیه شوند باید از تضامین و وثایق آنها رفع اثر شده و آزاد شوند. 

برومندزاده گفت: این در حالی بود که بانک کشاورزی با صدور بخشنامه‌ای این آزادسازی تضامین و وثایق را منوط به اتمام اقدامات از سوی حسابرس قانونی کرده بود که این تصمیم باعث تاخیر در آزادسازی می‌گردید که بعضا تا دو سال رفع اثر از وثایق کشاورزان به طول می‌انجامید که با ابطال این بخشنامه در هیات عمومی دیوان عدالت اداری، بانک کشاورزی مکلف است پس از تسویه تسهیلات بلافاصله نسبت به آزاد سازی تضامین اقدام نماید.


12082468
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است، گفت: دشمن ۲۰ سال برای ایجاد بحران در ایران برنامه‌ریزی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد جدید مواجهه با معلولیت، عبور از نگاه طردکننده و حرکت به سمت جامعه‌ای فراگیر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات پشتیبانی این سازمان در آتش‌سوزی گسترده جنگل توسکستان استان گلستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در سومین نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مطالبات آنان را بررسی و پس از بحث و تبادل نظر دستورات لازم را جهت تسریع در انجام موضوعات مطرح در این جلسه صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمال کشور از فردا تا جمعه خبر داد و از مسافران خواست پیش از سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است