اجتماعی 11:11 - 22 بهمن 1403
صالحی گفت: مردم شریف ایران امروز نشان دادند مانند همیشه پشتیبان و حامی ولایت مطلقه فقیه و ملت‌های مسلمان مقاوم و مستضعفان جهان هستند.

مردم با حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند پشتیبان ولایت مطلقه فقیه هستند

علی صالحی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: خداوند متعال را شاکر و سپاسگزاریم که امروز این توفیق حاصل شد ملت با بصیرت ایران، بار دیگر با حضور حماسی و باشکوه خود، برگ زرینی بر تاریخ انقلاب اسلامی بیفزایند. 

وی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پیام‌های مختلفی دارد، افزود: مردم امروز آمدند تا مانند روز‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی با امامین انقلاب و ارزش‌ها و آرمان‌ها تجدید میثاق و بیعت کنند. 

دادستان تهران گفت: پیام دیگر این حضور باشکوه مردمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن این است که دشمنان بابد در یاس و ناامیدی خود باقی بمانند چراکه مردم بار دیگر نشان دادند پشتیبان ولایت مطلقه فقیه هستند و تحت امر رهبر عزیزمان هستند و با حضور پررنگ خود مشت محکمی بر دهان ابرقدرت‌ها و استکبار جهانی زدند. 

صالحی خاطرنشان کرد: مردم شریف ایران امروز نشان دادند مانند همیشه پشتیبان و حامی ملت‌های مسلمان مقاوم و مستضعفان جهان خصوصا مردم مظلوم فلسطین و لبنان و سایر ملت‌های آزاده جهان هستند. 

وی با اشاره به میزخدمت دادگستری استان تهران در میدان فردوسی گفت: این غرفه میزبان مردم شریف تهرانی است تا بحد توان خدمات حقوقی و قضایی به مردم ارائه کنیم و به این فرموده رهبر انقلاب که مسئولان قضایی باید در بین و بطن مردم باشند، جاه عمل بپوشانیم.

منبع: رسانه قوه قضاییه


12153894
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازرس کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خواستار تعیین تکلیف فوری قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری قاتل فراری جوان افغانستانی که پس از ارتکاب جنایت از پایتخت گریخته بود، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره افکار عمومی پلیس تهران بزرگ، نکاتی درباره پیشگیری از سرقت وسایل نقلیه تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک راهور تهران از اعمال قانون حدود ۱۹۰۰ فقره خودرو‌های دودزا  ودر پی آن کاهش ۳۰ درصدی ترافیک تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری سرنشینان دو خودرو پس از تصادف خیابانی منجر به دخالت پلیس و افشای راز باند سرقت مسلحانه از خانه‌ها شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار پرونده در سامانه مسیر ثبت شده است که از این میان، بیش از ۲۸ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منتهی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تهران از ابتدای سال جاری ۶ روز هوای پاک، ۱۲۳ روز هوای قابل قبول، ۱۰۶ روز هوای آلوده برای گروه‌های حساس و ۱۱ روز هوای آلوده برای همه افراد داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: آینده ایران اسلامی در گرو رفع موانع ازدواج و حمایت همه‌جانبه از نهاد خانواده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است