فرهنگی‌هنری 21:44 - 21 آبان 1403
رئیس رسانه ملی گفت: خراسان شمالی استان، رنگین‌کمان فرهنگ‌ها و قومیت‌ها است که می‌توان از این ظرفیت در ساخت و تولید مجموعه‌های نمایشی بهره گرفت.

جبلی: ظرفیت بکر برنامه‌سازی و تولیدات نمایشی در استان‌ها وجود دارد

پیمان جبلی در دیدار استاندار خراسان شمالی که با همراهی مدیرکل صداوسیمای استان و با حضور علیرضا کیخا، معاون امور استان‌های سازمان در ساختمان شیشه‌ای صداوسیما انجام شد، از حمایت رسانه ملی برای تحقق برنامه‌های خراسان شمالی سخن گفت و اظهار کرد: برخورداری از برنامه منسجم و دقیق در خراسان شمالی می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد توسعه ایفا کند. 

وی افزود: استاندار خراسان شمالی فردی باانگیزه است و پیگیری دغدغه‌های حوزه فرهنگ و هنر و حساسیت او نسبت به فعالیت رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی حاکی از توجه استان به این جایگاه مهم است. 

رئیس رسانه ملی تولید محتوا در حوزه‌های مختلف به‌ویژه فرهنگ، هنر و گردشگری را مهم خواند و اظهار کرد: رسالت یک نهاد فرهنگی این است که مردم را به دستگاه‌های اجرایی نزدیک‌تر و پیوند عمیق‌تری برقرار کند که مصداق بارز آن برگزاری جشنواره‌های مختلف با همکاری و مشارکت رسانه ملی است که شورآفرینی و افزایش امید را در پی دارد. 

جبلی ادامه داد: اهالی خراسان شمالی با نرخ بالای مشارکت خود ثابت کردند همواره در صحنه‌های مختلف نظام نقش‌آفرینی می‌کنند. این استان، رنگین‌کمان فرهنگ‌ها و قومیت‌ها است که می‌توان از این ظرفیت با کمک استانداری در ساخت و تولید مجموعه‌های نمایشی بهره گرفت. 

در ادامه، بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی نیز گفت: صداوسیما جزو دستگاه‌های حساس و بسیار مهم در کشور تلقی می‌شود، بنابراین تقویت برخی زیرساخت‌ها و تجهیزات صداوسیمای خراسان شمالی شبکه اترک باید در دستور کار بیاید.

وی افزود: صداوسیما با طیف گسترده مردم در ارتباط است و لذا باید در پیگیری، حل چالش‌ها، رفع مشکلات و کمبود‌های شبکه استانی تلاش مضاعف داشته باشد.

منبع: روابط عمومی رسانه ملی


12115759
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌السلام پناهیان تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بیشتر از آنکه بخواهد سرزمین ما را بگیرد، می‌خواست سرزمین فکر، اندیشه و احساس ما را فتح کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با تغییر و انتخاب اعضای هیئت مدیره جدید انجمن هنر‌های نمایشی ایران، مدیرعامل این مجموعه نیز معرفی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت ۴ فیلم‌نامه موافقت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما با روایت روزی که رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای حمله کرد، گفت: واقعاً آخرین تصوری که داشتیم این بود که ساختمان شیشه‌ای هدف قرار بگیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور مجلس در خصوص اقدامات این معاونت در جنگ ۱۲ روزه و همچنین پیگیری‌های آتی آن برای جبران خسارات گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی سلوکی با «پارام» به کارگردانی علیرضا خرسند و تهیه‌کنندگی مشترک با بهروز چایهل عضو انجمن تهیه‌کنندگان و کارگردانان بالیوود به سینما بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پایگاه سخنرانی ایران‌صدا با انتشار مجموعه‌ای کم‌نظیر از ۲۰ سخنرانی عاشورایی از برجسته‌ترین چهره‌های فکری و دینی کشور، پاسخگوی نیاز علاقه‌مندان شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گزیده ویژه‌برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی»، امشب از شبکه سه سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی از احیای ظرفیت‌های گردشگری استان‌هایی که بیشترین آسیب را از جنگ دیده‌اند، خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه «تکیه» دوشنبه ۱۶ تیرماه ساعت ۲۱ از قاب افق پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است