اجتماعی 10:03 - 18 مرداد 1405
معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با تاکید بر تمرکز قرارگاه سیمای منظر بر ساماندهی ۱۰ بزرگراه اصلی و ۶ ورودی پایتخت گفت: تمام اجزای قابل مشاهده در این محور‌ها از فضای سبز و گاردریل تا آسفالت، پیاده‌رو و المان‌های ترافیکی بررسی و ساماندهی می‌شوند.

۱۰ بزرگراه و ۶ ورودی تهران زیر ذره‌بین قرارگاه سیمای منظر

باشگاه خبرنگاران جوان - داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهر با تشریح آخرین اقدامات قرارگاه سیمای منظر شهرداری تهران از اجرای برنامه ساماندهی ۱۲۰ پروژه در سطح پایتخت خبر داد و اظهار کرد: در این طرح، ۶۱ پروژه به‌عنوان اولویت‌های اصلی تعیین شده‌اند که شامل ۱۰ اتوبان اصلی، ۶ ورودی شهر، محور‌های مهم و شاخصی همچون خیابان انقلاب و خیابان ولیعصر و همچنین ساماندهی ۱۱۴ نقطه شهری است.

گودرزی اظهار کرد: هدف اصلی این پروژه‌ها، ایجاد نظم بیشتر در فضای شهری، ارتقای کیفیت سیما و منظر پایتخت و رفع نواقص موجود در محور‌های اصلی شهر است.

ساماندهی ۱۰ اتوبان اصلی پایتخت

وی با اشاره به تمرکز ویژه بر ساماندهی بزرگراه‌ها و محور‌های اصلی تهران افزود: یکی از بخش‌های مهم این برنامه، ساماندهی ۱۰ اتوبان اصلی شهر است. بزرگراه‌هایی همچون همت، رسالت، یادگار امام، آزادگان، امام علی (ع)، صیاد شیرازی و دیگر بزرگراه‌های اصلی در این طرح قرار دارند.

گودرزی ادامه داد: در این پروژه‌ها صرفاً یک بخش خاص از بزرگراه مورد توجه نیست، بلکه تمام اجزای قابل مشاهده در منظر شهری بررسی و ساماندهی می‌شوند؛ از فضای سبز و جداول گرفته تا المان‌های ترافیکی، آسفالت، پیاده‌روها، دریچه‌ها، گاردریل‌ها و سایر عناصر موجود در طول مسیر.

وی تأکید کرد: متر به متر اتوبان‌ها برر می‌شود تا اگر در نقطه‌ای گاردریل آسیب دیده، فضای سبز دچار مشکل شده یا نیاز به بازپیرایی، اصلاح یا کاهش پوشش گیاهی وجود دارد، اقدامات لازم انجام شود و در نهایت نقطه معیوبی در محور‌های اصلی باقی نماند.

ساماندهی ورودی‌های شهر و محور‌های شاخص

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران همچنین از پیگیری جدی ساماندهی ورودی‌های پایتخت خبر داد و گفت: ۶ ورودی اصلی شهر نیز در قالب این طرح در دستور کار قرار گرفته‌اند و اقدامات مربوط به آنها با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به محور‌های مهم شهری تصریح کرد: خیابان‌هایی مانند انقلاب و ولیعصر و سایر محور‌های اصلی نیز در مجموعه پروژه‌های قرارگاه سیمای منظر قرار دارند و تلاش می‌شود با اجرای این اقدامات، نظم، زیبایی و کیفیت بصری شهر ارتقا پیدا کند.

افزایش اقدامات فضای سبز و کاشت گل و نهال

گودرزی افزود: توسعه و ساماندهی فضای سبز در کنار محور‌های اصلی و بزرگراه‌ها نیز یکی از محور‌های مورد توجه است و در جریان بازبینی مسیرها، وضعیت فضای سبز به‌صورت دقیق بررسی و در صورت نیاز اصلاح و بازپیرایی می‌شود.

پیگیری برای تسریع اجرای پروژه‌ها

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با اشاره به روند اجرای پروژه‌های قرارگاه گفت: در اجرای برخی پروژه‌ها با تأخیر‌هایی مواجه شده‌ایم، اما این موضوع موجب توقف برنامه‌ها نشده و جلسات و پیگیری‌های لازم همچنان در حال انجام است. موضوعات را پیگیری می‌کنیم تا پروژه‌ها با سرعت بیشتری به نتیجه برسند.

منبع: شهر


12298547
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره پیگیری‌های انجام‌شده برای پرداخت مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان و همچنین پیگیری برای پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از افزایش سرانه فضای سبز منطقه از ۲.۳ به ۳.۲ مترمربع خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: طبق قانون، کانون وکلا مکلف است سالانه یک آزمون برگزار کند و آزمون وکالت سال ۱۴۰۵ اواسط آبان‌ امسال برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله نهایی نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزیده در سه رشته علوم تجربی، ریاضی‌فیزیک و علوم انسانی در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عامل اخلال در نظم عمومی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان در محدوده بازار دستگیر و روانه زندان شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران از برنامه‌ریزی برای ورود ۱۲۵ دستگاه اتوبوس تمام‌برقی به ناوگان اتوبوسرانی پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران با ابلاغ دستورالعملی به دستگاه‌های نظارتی و قضایی، بر لزوم تشدید بازرسی‌های میدانی و برخورد قاطع با اخلالگران نظام اقتصادی با هدف جلوگیری از افزایش غیر قانونی قیمت‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: نفر اصلی دخیل در حادثه فوت رجب زاده دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: نفر اصلی دخیل در حادثه فوت رجب زاده دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است