اجتماعی 11:59 - 30 شهریور 1403
معاون شهردار تهران گفت: رخداد بریکس ابتکار عمل عمل خوبی از سوی روسیه است و می‌تواند پیامد‌های ارزنده‌ای را در توسعه روابط میان کشور‌ها به همراه داشته باشد.

تبادلات فرهنگی تهران و مسکو افزایش می‌یابد

محمد امین توکلی زاده در حاشیه نشست با معاون شهردار مسکو و مسئول کمیه گردشگری بریکس در  مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسیه اظهار کرد: بریکس نشان داد ظرفیت‌های موجود در تعاملات و دیپلماسی جهانی فراتری از موضوعی است که کسی بتواند آن را تحریم یا محدود کند. با ابتکار عمل کشور‌های دیگر می‌شود موضوعاتی را که دیگران فکر می‌کنند می‌توانند محدود کنند را توسعه داد. 

وی به دستاورد سفر هیات ایرانی به اجلاس بریکس اشاره و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران تجربه خوبی را با گروه‌های روسی در مذاکرات داشتیم و با نقاط اشتراک و تعامل یکدیگر بیش از گذشته آشنا شده ایم. 

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: پیدا کردن اشتراکات و پایه قراردادن آن برای تعاملات بیشتر برای برنامه ریزی آینده به نفع دو کشور برای آینده خواهد بود. 

توکلی زاده بیان داشت: جلسه ویژه‌ای در حوزه گردشگری برگزار و مقرر شد شرکت‌های مسافرتی ایران و روسیه با یکدیگر هماهنگی و ارتباط بیشتری داشته باشند و با شناخت ظرفیت‌های گردشگری در دو کشور، زمینه را برای حضور گردشگران در مناطق گردشگرپذیر ایران و روسیه فراهم کنند. در این راستا کتابی در ایران با موضوع معرفی ظرفیت‌های گردشگری تهران به زبان روسی تدوین و منتشر شده است که در اختیار طرف روسی قرار گرفته است. امیدواریم با ارایه این اطلاعات گردشگران روس از مناطق گردشگری پایتخت ایران بیش از گذشته بازدید کنند. انتظار می‌رود هیاتی از روسیه نیز با سفر به تهران نشست‌های مشترکی را با مقامات شهری و دیگر مسئولان ایرانی برگزار کنند. 

وی به پیشینه تاریخی و فرهنگی ایران اشاره کرد و گفت: ایران کشوری متمدن با تاریخچه‌ای غنی و دارای بنا‌های تاریخی و طبیعت بکر و چهارفصل و نیز دارای فرهنگ‌های بومی و هویت باارزشی است که در صورت معرفی درست آن به مردم روسیه، مورد استقبال شهروندان و نخبگان این کشور قرار خواهد گرفت. 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بر اهمیت تبادل فرهنگی میان ایران و روسیه نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری هفته‌های فرهنگی میان دو کشور از جمله برگزاری هفتگی فرهنگی تهران در مسکو و نیز هفته فرهنگی مسکو در تهران و نیز نصب و معرفی المان‌ها و نشان‌ها و مشاهیر دو‌کشور در تهران و مسکو نیز مورد توجه قرار گرفت که با استقبال طرفین همراه شد و اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است. 

وی اضافه کرد: رویکرد‌هایی که در این موضوعات مورد توجه قرار گرفته است با تاکید بر خانواده وخانواده محوری بوده است.


12094560
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری سومین مرحله آزمون انتخاب سردفتری ازدواج و طلاق پس از تصویب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب وکار امروز ۲۰ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه احزاب قانونی باید میدان‌دار رقابت سالم در انتخابات باشند، گفت: دولت موظف است شرایط حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند و مساجد و محلات نیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور و منظم فعال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه از هدایت یک کشتی خصوصی به سمت ایران با حکم قضایی خبر داد و گفت: این کشتی حامل محموله تجاری ساختمانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به تمرکز ویژه رئیس‌جمهور بر ساماندهی حمل‌ونقل حومه‌ای پایتخت، از نهایی‌شدن ساختار شرکت حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که آموزش داوطلبان متناسب با شرایط بحرانی نبود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با توجه اعلام کار گروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در پایتخت از امروز پنج شنبه ۲۰ آذر تا اطلاع ثانوی  خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس‌راه راهور فراجا گفت:در مسیر سراوان - خاش در استان سیستان و بلوچستان، واژگونی یک دستگاه سواری پژو منجر به فوت ۵ نفر و مصدومیت ۷ مسافر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه معضل کاربری‌های غیرمجاز به یک موضوع مزمن و خسارت‌بار تبدیل شده است، گفت:یک‌بار برای همیشه باید تکلیف این کارگاه‌های فاقد مجوز روشن شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران و وزیر اقلیم و محیط زیست نروژ، دو طرف بر اهمیت تقویت همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است