فرهنگی‌هنری 16:01 - 10 خرداد 1402

«هوندا آدیداس» آخر هفته ۲ اجرا دارد/ تقدیم اجرا به مشاغل پرزحمت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه ای نمایش، «هوندا آدیداس» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی اشکان درویشی روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته (۱۱ و ۱۲ خرداد ماه) در ۲ سانس ۱۶:۳۰ و ۲۰:۳۰ روی صحنه پردیس تئاتر شهرزاد می‌رود.



این نمایش در شب‌های گذشته میزبان افرادی چون مسعود اطیابی کارگردان، شهرزاد عبدالمجید بازیگر، سیروس همتی نویسنده و بازیگر، خشایار راد، اسدالله یکتا، مهری آل آقا، بهشاد شریفیان و بسیاری از هنرمندان و دست‌اندرکاران سینما و تئاتر بوده است.



نمایش «هوندا آدیداس» هر شب به منظور بیان اینکه همه در کنار هم هستیم، به یکی از صاحبان مشاغل سخت تقدیم می‌شود. همچنین یکی از اجراهای این نمایش به سربازان مرزبان که مظلوم کشته شدند، تقدیم شد.

اشکان درویشی کارگردان و تهیه‌کننده نمایش «هوندا آدیداس» در اجرای شب گذشته این نمایش ضمن درخواست از تماشاگران برای بیان انتقادهایشان به این نمایش، درباره استفاده از افراد شناخته‌شده و فعال در فضای مجازی همچون امیر آرتا و آرزو آرزومند گفت: ما در این نمایش تفاوت نسل‌ها را به تصویر کشیده‌ایم. اگر اعتقاد داریم که همه با هم یک ایران هستیم، پس این افراد هم جزو خانواده و زندگی ما هستند.

وی ادامه داد: ما خودمان در فضا مجازی با دنبال کردن افراد، آنها را بالا می‌بریم و پس از مدتی رها می‌کنیم و به این فکر نمی‌کنیم کسی که اینگونه مشهور شده و از این راه امرار معاش می‌کند، حالا چه سرنوشتی خواهد داشت؛ البته آرزو آرزومند که به عنوان دختر آوازه‌خوان مترو شناخته و مشهور شد علاقه‌ای به کسب درآمد از راه تبلیغات فضای مجازی ندارد، او دوست دارد از طریق هنرش شناخته شود که متاسفانه امکانش نیست و لااقل تا پنج سال آینده کسی به عنوان حامی حرفه‌ای برای او در تالار وحدت کنسرت ویژه بانوان نمی‌گذارد. او کجا به جز جمع خانوادگی تئاتری‌ها می‌توانست بدرخشد؟ لااقل اینجا او و کسی مثل امیر آرتا که هر روز به بیابان‌ها و حلبی‌آبادهای اطراف تهران می‌رود و کار خیر انجام می‌دهد، نقد و تخریب نکنیم.

«هوندا آدیداس» یک نمایش کمدی عاشقانه دخترانه است که از اول خرداد ماه به کارگردانی و تهیه‌کنندگی اشکان درویشی در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه رفته است.

بازیگران این نمایش به ترتیب حروف الفبا؛ خانم‌ها: آرزو آرزومند، نازنین بیوک، لاله ذوالفقاری، مریم زارعی، مهشید زبردست، عاطفه سمرقندی، مریم گلی با حضور گیتی معینی و آقایان: امیر آرتا، مانی رحمانی، محمدحسین عابدینی، مجید مختارپور و محمود موسوی هستند.



عوامل نمایش «هوندا آدیداس» عبارتند از تهیه‌کننده و کارگردان: اشکان درویشی، نویسنده: مهدی شاکویی، بر اساس برداشت آزاد از «آدیداس ۲» نوشته مهدی ضیاچمنی، مجری طرح: موسسه خیریه فرشته‌های بهشتی به مدیریت مهشید خسروی، دستیار کارگردان: هدیه کفیلی، سرپرست: محمدحسین عابدینی، مدیر اجرایی: علیرضا دانیال‌پور، منشی صحنه: معصومه کوهزادی، طراح پوستر: محمد تقی‌پور، عکاس: حسین خدارتی، تبلیغات: امیرحسین نجاح، طراح نور: ارسلان خالویی، طراح صدا: حمید باباخانی، دستیار اجرایی و هماهنگی: پریسا مهماندوست، لیلا نصیریان و علیرضا ذوالفقاری، طراح صحنه و لباس: صبا هاشمی و فائزه جعفری، مدیر صحنه: علی عبدالله‌زاده و معصومه کوهزادی، دستیاران صحنه: مهدی حاجیوند و یاسمن ایلخانی، تدارکات: شادمهر سلطانی و ابراهیم قزی، پلاتو: موسسه هنرهای نمایشی صحنه آبی، امور چاپ و تبلیغات: مجموعه دیباگستر، مسعود هاشمی، پشتیبانی: محمد رحیمی و امید خانی زاده، حمل و نقل: سید امیر قریشی، مشاور رسانه‌ای و مدیر روابط عمومی: مریم قربانی نیا و مریم رودبارانی.


11904981
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خالق اثر «بذر‌های ماندگار» گفت: من در اثرم ایران را به صورت پازل ساختم و گل‌های نیلوفر که نماد صلح، آرامش و مقاومت هستند، روی آن قرار دادم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک منتقد سینما با انتقاد از رواج رئالیتی‌شو‌های وارداتی در شبکه نمایش خانگی، این برنامه‌ها را ناسازگار با فرهنگ ایرانی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درگذشت بانوی هنرمند تلویزیون و تئاتر، زنده‌یاد زویا امامی را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: در نمایشگاه آثار هنر‌های تجسمی بیش از ۱۰۰ هنرمند پیشکسوت دورهم گرد آمدند و بیش از ۲۰۰ اثر هنری ارائه شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی کرکوک که در شهر کرکوک عراق برگزار شد، هنرمندان ایرانی با کسب عناوین متعدد، حضوری موفق و چشمگیر از خود بر جای گذاشتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی ۱۴ مستند بلند و ۳۴ مستند کوتاه و نیمه‌بلند راه‌یافته به نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های تحلیلی، مجموعه «پسران هور» در بازه زمانی بررسی شده(۱مهر تا ۱۴آبان ۱۴۰۴) با انتشار بیش از ۱۵ هزار محتوای چندرسانه‌ای در بسترهای مختلف، حضوری پررنگ و هدفمند در فضای مجازی داشته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دروغ‌های جنگ افغانستان» با روایتی از فریب آمریکا در افغانستان، امشب ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه چهار پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم «زعفرانی» به کارگردانی رضا غفاری جمعه ۲۳ آبان ماه در ساعت ۱۱ از شبکه نمایش تماشایی می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه همراهی با رویداد ملی «ایران جان» در قاب رسانه ملی، این هفته و به‌صورت ویژه فیلم‌هایی مرتبط با تاریخ و فرهنگ خراسان را در جدول پخش خود قرار می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است