اجتماعی 08:30 - 20 اردیبهشت 1404
سرپرست حجاج ایرانی، دقایقی پیش به همراه رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مسئولان بعثه و حج، عازم مدینه منوره شدند.

سرپرست حجاج ایرانی عازم سرزمین وحی شد

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی با بدرقه رسمی آیت‌الله محسن قمی، معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز شنبه -۲۰ اردیبهشت‌ماه- عازم مدینه منوره شد تا از نزدیک بر روند خدمات‌رسانی به حجاج ایرانی نظارت کند.

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این سفر که همراه با زائران چند کاروان حج به مقصد مدینه منوره صورت می‌گیرد، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی را همراهی می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب پیش از عزیمت به مدینه در فروگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) طی سخنانی در جمع خبرنگاران، با آرزوی توفیق برای زائران حج تمتع ۱۴۰۴ برای انجام کامل مناسک، گفت که امیدواریم این حاجیان با سلامتی کامل و حج مقبول به کشور اسلامی بازگردند.

وی با بیان اینکه تمام تدابیر لازم در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی و بهداشتی توسط بعثه مقام معظم رهبری، سازمان حج و زیارت و هلال احمر اندیشیده شده است، خاطرنشان کرد: همایش‌ها و جلسات توجیهی متعددی برای تمام زائران بیت الله الحرام در زمینه‌های مختلف برگزار شده و بخشی از آنها نیز در مدینه و مکه برگزار خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به شعار حج امسال، یعنی «حج، سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم»، گفت: قرآن یک گنج بی پایان است و به همین دلیل انس با قرآن و استفاده از معارف قرآنی یک رکن اصلی شعار حج امسال انتخاب شده است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین به وجه همگرایی اسلامی در شعار حج امسال اشاره و خاطرنشان کرد که همگرایی و وحدت میان کشور‌های اسلامی موجب تقویت همه آنها می‌شود، اما بالعکس، تفرقه، ظرفیت‌ها را هدر می‌دهد و به تضعیف همه آنها می‌انجامد.

وی افزود: ما معتقدیم که نزاع‌ها و درگیری‌هایی که میان کشور‌های اسلامی وجود دارد جملگی وارداتی و محصول خباثت بیگانگان است؛ متاسفانه دشمن‌ها گسل‌ها را فعال و از آن بهره برداری می‌کنند؛ حال آنکه این نزاع‌ها هیچ سودی به حال هیچکدام از کشور‌های اسلامی ندارد.

سرپرست حجاج ایرانی درباره رکن حمایت از فلسطین مظلوم در شعار حج امسال نیز تاکید کرد که حمایت کشور‌ها و ملت‌های اسلامی از فلسطین، می‌تواند رنج عظیم این ملت مظلوم را کاهش دهد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین درباره همکاری‌های دولت عربستان با انجام مناسک و نیایش‌ها توسط زائران، به خاطرات خوب زائران ایرانی از برگزاری دعا‌های کمیل دسته جمعی در کنار قبرستان بقیع اشاره و ابراز امیدواری کرد که این نوع نیایش‌ها با همکاری دولت میزبان مجدداً در اطراف حرم نبوی و اماکن مقدس از سر گرفته شود.

وی همچنین گفت که زائران ایرانی به اذعان مقامات کشور میزبان جزء منظم‌ترین زائران هستند.

در مراسم بدرقه سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت در ترمینال سلام فرودگاه بین المللی امام خمینی (ر) تهران، جمعی از مدیران بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت نیز حضور داشتند.

منبع: تسنیم


12187773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طاهرنیا گفت: بیشترین سفر شهری تهران در بازه زمانی ششم تا دوازدهم اردیبهشت، در روز دوشنبه -۸ اردیبهشت‌ماه- انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا گفت: مجرمان سایبری با انتشار انواع آگهی‌ها به دنبال سوءاستفاده از شهروندان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری سه مرد به جرم قتل مردی ثروتمند در پاسداران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با هفته گرامی‌داشت مقام معلم و در دورهمی مربیان فعال سازمان فرهنگی هنری از چهار پیشکسوت حوزه آموزش هنر تقدیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس راهکاری را به منظور بالا رفتن مسئولیت‌پذیری در نوجوانان ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت خدمات‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: در مدت سه روز از اجرای طرح مقابله با مالخران و صنوف متخلف، ۴۹۵ مالخر دستگیر و حدود ۸۳۳ فقره سرقت کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» القاصی با اشاره به راه‌اندازی شعب ویژه مواجهه با اشرار و سارقان به‌عنف، گفت: وضعیت قضایی اشرار، سارقان به‌عنف و مخلّان نظم و امنیت تحت رصد است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای از رقابت ۲۲۰ کارگر ماهر در سومین دوره مسابقات مهارت کارگران ایران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نوشت: از سال ۱۳۸۰ تاکنون ۶۸ یوز تلف شده‌اند که ۸۵ درصد آن ناشی از عوامل انسانی بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است