فرهنگی‌هنری 19:45 - 06 فروردین 1404
حامد صفایی، فیلمساز و بازیگر تئاتر و سینما درگذشت.

بازیگر تئاتر و سینما درگذشت

 کیوان مهرگان شاعر، مستندساز و روزنامه‌نگار در صفحه اینستاگرام خود این خبر را اعلام کرد.

در بخشی از یادداشت مهرگان آمده است: حامد صفایی یک استعداد خارق العاده هنری هدر رفته بود. نه کار کردن با کیارستمی نه دوستی با علی مصفا نه همکاری با مانی حقیقی نتوانست جلوی این هدر شدن را بگیرد.

از روزی که پا در دفترمان گذاشت کیفیت کار‌های ما چندین پله بالاتر رفت، اما یک روز رفت و دیگر نیامد. او از زمین و زمان شاکی بود که حق داشت. او همه ما‌ها را در وضعیت خودش مقصر می‌دانست که من می‌گویم حق داشت. او حالا این جهان را ترک کرد و راحت شد! که برای همین هم شاید حق داشت. من از حامد صفایی آموختم و بر گردنم حق معلمی دارد! سال گذشته از او برای مدیریت هنری فیلم موزه دعوت کردم قرار هم گذاشتیم نیم ساعت مانده به دیدار گفت نمی‌آید نیامد و دیگر نیامد.

حامد صفایی می‌توانست یک فیلمساز بشود، اما به شکل اعتراضی رفت دستفروش شد و ...

روحش شاد و یادش گرامی.


12171015
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه امامت مساجد سراسر کشور با انتشار بیانیه‌ای، خواهان پاسخ درخور مراجع ذی‌ربط و عموم مسلمین جهان به یاوه گویی‌های سران آمریکای جنایت کار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «رعنا» دومین جایزه بین المللی خود را از جشنواره ایتالیایی دریافت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در این روزها، هنرمندان و چهره‌های فرهنگی با انتشار عکس‌ها و پیام‌هایی در فضای مجازی، همدلی و همبستگی خود را با مردم و کشور نشان دادند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دیوید میلر گفت: نسل جوان، هنرمندان و دانشگاهیان غربی، سانسور اسرائیل را شکسته‌اند و فریاد حمایت از مردم فلسطین به جریان غالب فرهنگی بدل شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی اتفاقات سبب افزایش ایمان مومنان می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» افسر پیشین اطلاعاتی آمریکا از سوءاستفاده غرب از نهاد‌های بین‌المللی، نقش گروسی در هموارسازی حمله به ایران و شکست اسرائیل در برابر پاسخ قاطع تهران پرده برداشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مداح بحرینی در برنامه تلویزیونی توانست به خوبی فارسی صحبت کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «تنبیه» به بررسی توان موشکی و قدرت تسلیحاتی ایران می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید برنامه «چهارگاه» به تهیه کنندگی کامران سیف اللهی به عنوان ویژه برنامه محرمی شبکه چهار از دوم ماه محرم راهی آنتن شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه نمایشی «مهمان کُشی» ویژه محرم ۱۴۰۴ تولید مرکز سیمافیلم است که به زودی روانه آنتن شبکه یک سیما می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است