اجتماعی 15:30 - 29 بهمن 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بر تقویت فعالیت‌های اقتصادی به منظور رسیدن به توسعه پایدار تاکید کرد.

افزایش فعالیت‌های اقتصادی به منظور توسعه پایدار

شینا انصاری دریای خزر را بزرگترین پهنه آبی محصور خشکی با موقعیت خاص جغرافیایی معرفی کرد و گفت: آشکار شدن پیامد‌های سو ناشی از بهره‌کشی غیراصولی از منابع و خدمات محیط زیستی این دریا باعث شد دولت‌ها درصدد اتخاذ سیاست‌های حمایتی از محیط زیست دریای خزر شوند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد:همکاری‌ها رو به گسترش است و این موضوع نشانه امید بخشی از اقدامات منفرد دو و چندجانبه و جمعی برای بهبود کیفیت محیط زیست دریای خزر است.

انصاری با بیان اینکه جمعیت و اقتصاد کشور‌های حاشیه دریای خزر رو به رشد است، افزود: مناطق ساحلی این دریا با چالش‌های زیادی روبه‌رو است که مهمترین آنها عبارتند از کاهش تراز آب و پسروی دریای خزر طی سه دهه، کاهش ذخایر آبزیان و افول فعالیت‌های شیلاتی، زوال تنوع زیستی دریا شامل پلانکتون‌ها و جانوران کف زی، تغییرات وسیع کاربری اراضی در سواحل دریای خزر، ورود پساب‌های تصفیه نشده و مدیریت نه چندان قوی پسماند‌های شهری و صنعتی و. عامل تهدید سلامت محیط زیست دریای خزر است.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بر ضرورت همکاری منطقه‌ای تاکید کرد و گفت: فرصت بی‌نظیر تاریخی در برابر ما قرار دارد که تعیین کننده سرنوشت نسل امروز و نسل‌های آینده جوامع وابسته به دریای خزر است. ما می‌توانیم نسبت به پیام‌هایی که طبیعت به ما مخابره کرده بی تفاوت باشیم و فشار خود را بر این دریا ادامه دهیم، اما همراهی با حفظ محیط زیست این دریا منافع گوناگونی برای ما خواهد داشت و فعالیت‌های اقتصادی در راستای رسیدن به توسعه پایدار را تقویت می‌کند.

برنامه‌ریزی برگزاری ۶ پنل تخصصی روز اول همایش را سازمان توسعه تجارت ایران انجام داده است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت


12156952
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ تهران گفت: «در سه سال گذشته، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما تعیین‌تکلیف پرونده‌های رهاشده و حل معارضات قدیمی بوده است؛ پرونده‌هایی که سال‌ها پیشرفت پروژه‌های عمرانی را متوقف کرده بود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مرگ یک اپراتور جرثقیل در حادثه‌ای صبح امروز در خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی، در هفتاد و سومین کمیسیون عملیات فراجا بر اهمیت حساسیت و توسعه پلیس راه آهن کشور تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم آلودگی هوا در پایتخت جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز بعدازظهر به ریاست استاندار تهران و با حضور دستگاه‌های مسئول و امدادرسان تشکیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، از صدور ۲۸۰۰ فقره سند تک‌برگی برای املاک شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در اصل چهارم قانون اساسی تصریح شده که همه قوانین و مقررات کشور باید مبتنی بر اسلام و موازین اسلامی باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران توضیحاتی درباره راهبرد اصلی شهرداری تهران در حوزه کاهش آلودگی هوا ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در روزهایی که به دلیل آلودگی هوا طرح زوج و فرد از درب منازل اجرایی می‌شود، تردد خودروهای هیبریدی و برقی در پایتخت بلامانع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: الگوی مصرف موادمخدر در زنان پرخطرتر از مردان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سمیه گل‌پور، رئیس کانون‌عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، بر لزوم توجه به حقوق کارگران و رفع مشکلات آن‌ها برای تقویت تولید ملی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است