اجتماعی 09:12 - 26 شهریور 1403
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: مجوز استقرار در شهر برای فعالیت ون‌کافه‌ها در پایتخت الزامی است.

ون‌کافه‌های پایتخت نیاز به اخذ مجوز استقرار دارند

سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اظهار کرد: اکنون همه ون کافه‌های فعال در پایتخت شناسایی شده و در تلاش هستیم تا زمینه ساماندهی این فعالان عرصه اقتصادی نیز اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون روی موضوع ون‌کافه‌ها نظارتی انجام نمی‌شد، افزود: در دوره جدید مدیریت شهری، همه ون‌کافه‌ها فارغ داشتن یا نداشتن مجوز، شناسایی شدند و در نهایت به برخی ون‌کافه‌های دارای استاندارد که مزاحمتی برای معابر ایجاد نمی‌کردند، مجوز استقرار تعلق گرفت.

وی در ادامه تاکید کرد: پیش از این شاهد بودیم که نظارتی بر فعالیت ون‌کافه‌ها صورت نمی‌گرفت به طوری که هرکدام از متصدیان به صورت خودسرانه گوشه‌ای از شهر را تصرف و تحت مالکیت خود درآورده بودند و در ساعات شبانگاهی به کسب و کار مشغول می‌شدند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: اکنون حدود ۶۰ ون‌کافه دارای مجوز استقرار امکان فعالیت قانونی در پایتخت را دارند، علاوه بر این، تعدادی از ون‌کافه‌ها هم به طور غیرمجاز در ساعات خلوت شب اقدام به کسب و فعالیت می‌کنند که باید برای دریافت مجوز استفاده از شهر اقدام کنند.

بیگی با تاکید بر اینکه برخورد با ون‌کافه‌های غیرقانونی مستقر در تهران با شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران نیست، افزود: برخورد با متخلفان در حوزه مسئولیتی شهرداری مناطق و راهور تهران است.

وی یادآور شد: البته عوامل نظارتی ساماندهی مشاغل در گشت‌های شبانه اگر موردی از فعالیت غیرقانونی ون‌کافه‌ها مشاهده کنند به شهرداری مناطق مختلف تهران اعلام خواهند کرد.

به گفته وی، اکنون فقط موضوع استقرار ون‌کافه‌ها در شهر تهران به عهده این شرکت است و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده این ون‌کافه‌ها باید دارای شرایطی همچون تمیز و بدون نقص بودن باشند و حتی از استاندارد‌های لازم بهداشتی برای ارائه خدمت به مردم برخوردار باشند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در پاسخ به اینکه ون‌کافه‌ها در چه صنف‌های کاری می‌توانند برای دریافت مجوز اقدام کنند، افزود: مدت‌ها دنبال این مساله بودیم که دریافت مجوز استقرار برای ون‌کافه‌ها را در قالب درگاه ملی مجوز‌های کشور ساماندهی کنیم، اما این درگاه ذینفعان و ذی‌مدخلان فراوانی از جمله اتحادیه‌ها، راهور، وزارت بهداشت، وزارت صنعت، نیروی انتظامی و ... را دارد و هنوز در این رابطه نتوانسته‌ایم کاری انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه اتحادیه‌های مختلف وظیفه پیگیری این موضوع را دارند، یادآور شد: بر اساس بند ۳ و ۴ قانون اصناف، مشاغل سیار باید از طریق اتحادیه‌ها ساماندهی شود و در واقع ماموریت اصلی به عهده اصناف است.

بیگی اظهار کرد: ون‌کافه‌هایی که قصد استفاده از فضای شهری را دارند باید حتما برای کسب مجوز استقرار اقدام کنند، البته فضای شهر محدود است و این دغدغه رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز هست که به همین واسطه تذکراتی در جلسه علنی هفته گذشته در شورا این موضوع را مطرح کردند.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد فعالیت ون‌کافه‌ها در شهر رها باشد دیگر نه جای تردد و نه جای پارک باقی می‌ماند و دچار مشکلات متعددی هم خواهیم شد.

منبع: ایرنا


12093109
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران تاکید کرد: نظارت بر بازار و مقابله با احتکار، وظیفه‌ای قانونی و شرعی است و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر نقش کلیدی بازار در عبور از شرایط دشوار اقتصادی و امنیتی کشور، گفت: امروز در کنار فشار‌های اقتصادی، با جنگ ترکیبی و عملیات روانی دشمن مواجه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ۱۰ روز گذشته پلیس امنیت اقتصادی در بازدید‌های صورت گرفته موفق به کشف بیش از ۷ هزار تن انواع کالای اساسی از جمله برنج، روغن، فراورده‌های گوشتی و دستگیری ۷۱ نفر از متهمان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است