ورزشی 19:07 - 14 آذر 1403
سرمربی تیم ملی تکواندو ناشنوایان ایران گفت: ملی پوشان دختر ایران در مسابقات تکواندو بازی‌های آسیایی با کسب چهار مدال طلا و یک نقره بهترین عملکرد را داشتند.

محمدنژاد: دختران تکواندو ایران بهترین نتایج را گرفتند

 به نقل از سایت فدراسیون ناشنوایان؛ محبوبه محمدنژاد پس از پایان مسابقات تکواندو ناشنوایان در بازی‌های آسیایی اظهار داشت: دهمین دوره مسابقات آسیایی ۲۰۲۴ مالزی برگزار شد. تیم تکواندو در بخش بانوان با ۵ نماینده حضور پیدا کرد که خوشبختانه با تلاش ملی پوشان توانستیم ۴ مدال طلا و یک نقره کسب کنیم.

سرمربی تیم ملی تکواندو ناشنوایان ایران ادامه داد: حدوداً دو ماه اردوی تمرینی داشتیم که در این شرایط توانستیم نقاط ضعف و قوت تکواندوکاران را بررسی کنیم، خصوصاً از نظر روانی فعل خواستن را برای بچه‌ها صرف کردیم و تکواندوکاران با تمام وجود در زمین جنگیدند و توانستند بهترین نتیجه را برای کاروان ورزش ناشنوایان ایران در بازی‌های آسیایی کسب کنند.


12123753
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که عده‌ای راجع به اورونوف و فضای فنی تیم جریان سازی می‌کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم فوتبال پرسپولیس می گوید که با کفش بیژن طاهری هت تریک کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرتضی کریمی عضو کمیته فنی فدراسیون تکواندو درباره وضعیت تیم ملی در آستانه بازی‌های آسیایی ناگویا توضیح داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که آنالیزور سرخپوشان برنامه‌ای برای خنثی سازی حملات سمت چپ نداشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال فجرسپاسی و مس شهربابک در هفته چهارم لیگ برتر به تساوی رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس یک روز پس از دربی ۱۰۷، موفق به شکست مس رفسنجان در دیداری تدارکاتی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمدی پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات گروهی استقلال بازگشته و انتظار می‌رود از هفته ششم در برنامه‌های کادر فنی این تیم قرار بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تساوی دربی ۱۰۷ اگرچه استقلال را از شکست نجات داد، اما ضعف این تیم در خلق موقعیت و بهره‌گیری از فرصت‌های هجومی را بار دیگر نمایان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تساوی در دربی ۱۰۷ بار دیگر نقاط قوت و ضعف استقلال را نمایان کرد و حالا سهراب بختیاری‌زاده باید درباره ادامه این سبک بازی تصمیم‌گیری کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال جوانان ایران، دومین بازی خود را در انتخابی جام ملت‌های آسیا با شکست مقابل کره شمالی پشت سر گذاشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است