اجتماعی 17:44 - 24 شهریور 1403
معاون اجتماعی پلیس راهور گفت: موتورسواران با تخلفاتی خطرناک، جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازند.

تخلفات رایج موتورسواران؛ تله‌های مرگبار در خیابان 

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی پلیس راهور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: موتورسواران به دلایل مختلفی دچار تخلفات گوناگونی می‌شوند که می‌توانند جان خود و دیگران را به خطر بیندازند. این موضوع حتی ممکن است تا مرز مرحله غیرقابل جبران هم برسد. 

او ادامه داد: به دلیل تلاش برای صرفه‌جویی در زمان یا عدم صبر، بسیاری از موتورسواران از چراغ قرمز عبور می‌کنند. این تخلف خطرناک می‌تواند باعث تصادف‌های جدی شود. به‌ویژه در ترافیک سنگین، برخی موتورسواران برای فرار از ترافیک وارد پیاده‌رو می‌شوند که هم برای عابران و هم برای خودشان خطرناک است. بسیاری از موتورسواران به دلایل مختلف از بستن کلاه ایمنی امتناع می‌کنند، که این امر نه تنها خلاف قوانین است بلکه خطر آسیب‌های جدی در تصادفات را افزایش می‌دهد.

کشیر تصریح کرد: برخی موتورسواران از خطوط ویژه اتوبوس و تاکسی‌ها استفاده می‌کنند، به‌ویژه در ساعات پرترافیک، که موجب اخلال در نظم ترافیکی می‌شود. در برخی موارد، موتورسواران اقدام به حمل بار‌های سنگین و بزرگ می‌کنند که تعادل وسیله نقلیه را به خطر می‌اندازد و احتمال بروز تصادف را افزایش می‌دهد.

او گفت: فرار از ترافیک سنگین، فشار‌های زمانی، عدم آگاهی کافی از قوانین و در مواردی عدم وجود نظارت کافی است. همچنین، برخی موتورسواران به دلیل چابکی موتور، احساس می‌کنند که از قوانین عبور می‌توانند با سرعت بیشتری تردد کنند.

خبرنگار:عطیه رضایی


12092608
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از تثبیت مالکیت و صدور سند برای طرح ۴۰ هزار هکتاری جُفیر دشت‌آزادگان و اِتمام عکسبرداری هوایی پهنه‌های شهری و روستایی آبادان و خرمشهر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری استان تهران از کمک ۲۰ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به دادگستری استان تهران برای آزادسازی زندانیان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: مستندات جنایات صهیونیست‌ها در تمامی ۱۶ استانِ درگیرِ جنگِ تحمیلی ۱۲ روزه اخذ شده و به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به رضایت ۷۷ درصدی مردم از عملکرد این پلیس، گفت: ما باید احساس ناامنی را در مجرم بیشتر کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر امر مشارکت از رشد حدود ۳۷ درصدی مشارکت‌ها در سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران، از تبعیض و عدم اجرای قوانین در حق پرستاران بخش خصوصی انتقاد کرد و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت آنان شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: پرونده‌ای مربوط به شبکه‌ای از سارقان حرفه‌ای معروف به باند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران؛ در یک برنامه تلویزیونی، به بیان نکات مهمی از مدیریت شهری پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: اگر سؤال شود که اتباع غیرایرانی چقدر است، شاید آمار دقیقی به ما ارائه نشود که قطعاً این یک نقیصه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از صدور کیفرخواست سارقان اتوبان‌های شمال و غرب تهران از جمله اتوبان صدر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است