اجتماعی 17:44 - 24 شهریور 1403
معاون اجتماعی پلیس راهور گفت: موتورسواران با تخلفاتی خطرناک، جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازند.

تخلفات رایج موتورسواران؛ تله‌های مرگبار در خیابان 

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی پلیس راهور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: موتورسواران به دلایل مختلفی دچار تخلفات گوناگونی می‌شوند که می‌توانند جان خود و دیگران را به خطر بیندازند. این موضوع حتی ممکن است تا مرز مرحله غیرقابل جبران هم برسد. 

او ادامه داد: به دلیل تلاش برای صرفه‌جویی در زمان یا عدم صبر، بسیاری از موتورسواران از چراغ قرمز عبور می‌کنند. این تخلف خطرناک می‌تواند باعث تصادف‌های جدی شود. به‌ویژه در ترافیک سنگین، برخی موتورسواران برای فرار از ترافیک وارد پیاده‌رو می‌شوند که هم برای عابران و هم برای خودشان خطرناک است. بسیاری از موتورسواران به دلایل مختلف از بستن کلاه ایمنی امتناع می‌کنند، که این امر نه تنها خلاف قوانین است بلکه خطر آسیب‌های جدی در تصادفات را افزایش می‌دهد.

کشیر تصریح کرد: برخی موتورسواران از خطوط ویژه اتوبوس و تاکسی‌ها استفاده می‌کنند، به‌ویژه در ساعات پرترافیک، که موجب اخلال در نظم ترافیکی می‌شود. در برخی موارد، موتورسواران اقدام به حمل بار‌های سنگین و بزرگ می‌کنند که تعادل وسیله نقلیه را به خطر می‌اندازد و احتمال بروز تصادف را افزایش می‌دهد.

او گفت: فرار از ترافیک سنگین، فشار‌های زمانی، عدم آگاهی کافی از قوانین و در مواردی عدم وجود نظارت کافی است. همچنین، برخی موتورسواران به دلیل چابکی موتور، احساس می‌کنند که از قوانین عبور می‌توانند با سرعت بیشتری تردد کنند.

خبرنگار:عطیه رضایی


12092608
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: دو خوابگاه دانشگاه شریعتی و خوابگاه دانشگاه شاهد به سرعت در دستور کار ایمن سازی قرار بگیرند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه چرا جرائم رانندگی هنوز هم بازدارنده نیستند؛ گفت: از نظر بنده جریمه رانندگی در حالت مستی باید بالای ۲۰ میلیون تومان باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی، تاکیدی بر حفظ و ارتقای حقوق شهروندی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فردی که به جرم ارتکاب عمل شنیع تجاوز به عنف و اکراه نسبت به ۲ بانو در بسطام به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسئله سرقت از منظر علوم اجتماعی و جرم‌شناسی، پدیده‌ای چندوجهی است که از تعامل عوامل فردی، محیطی و ساختاری پدید می‌آید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از اولویت نوسازی و برقی‌سازی ناوگان در هسته مرکزی پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: حدود ۵۲۶ هزار خودرو فاقد معاینه فنی و حدود ۳۰ هزار وسیله نقلیه دودزا در تهران طی ۸ ماه گذشته اعمال قانون شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای چهارمین روز طرح زوج یا فرد از درب منزل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای چهارمین روز طرح زوج یا فرد از درب منزل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۶۲ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌های جامعه قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است