ورزشی 17:31 - 08 اسفند 1402
تیم والیبال سایپا تهران با شکست مهرسان در سومین دیدار فینال لیگ برتر زنان به مقام قهرمانی این رقابت‌ها در سال ۱۴۰۲ دست یافت.

سایپا قهرمان لیگ برتر زنان شد

بیست‌وسومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران که از پنجم آبان با حضور هفت تیم مهرسان، هوران یزد، پیکان تهران، فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن اصفهان، مس رفسنجان و سایپا تهران آغاز شده بود، امروز (سه‌شنبه هشتم اسفند) با قهرمانی تیم سایپا به پایان رسید.

تیم‌های سایپا و مهرسان در سومین و آخرین دیدار فینال لیگ برتر زنان در سالن فدراسیون به مصاف یکدیگر رفتند که سایپا با کسب پیروزی سه بر صفر به مقام قهرمانی دست یافت.

ست نخست این مسابقه با کسب پوئن از سوی تیم سایپا آغاز شد و در ادامه دو تیم رقابت نزدیکی را همانند دو بازی قبلی به نمایش گذاشتند. در ست نخست توپگیری مهرسان و حمله‌های سایپا خیلی خوب بود. تجربه بازیکنان سایپا در این ست خیلی به آنان کمک کرد تا ۲۵ بر ۱۸ به پیروزی برسند و تنها دو گام تا قهرمانی فاصله داشته باشند.

تیم مهرسان نخستین امتیاز ست دوم را به دست آورد تا شروع بهتری نسبت به ست اول داشته باشد، اما سایپا در ادامه بازی عملکرد بهترین به نمایش گذاشت به گونه‌ای که تا امتیاز هفت بر دو پیش بود. در این ست مهسا کدخدا عملکرد خوبی در تیم سایپا داشت. در نهایت این ست هم ۲۵ بر ۹ به سود سایپا به پایان رسید تا شاگردان نیلوفر حجتی آماده جشن قهرمانی شوند.

سومین ست این مسابقه نیز با پیروزی ۲۵ بر ۲۰ سایپایی‌ها پیگیری شد تا در نهایت مهرسان سه بر صفر مغلوب این تیم شود و شاگردان فاطمه رشیدی به مقام نایب قهرمانی لیگ برتر زنان اکتفا کنند.

هاجر نجاتی‌زاده و شهناز برادران مهاجر نظارت بر این مسابقه را برعهده داشتند که به مدت ۹۷ دقیقه طول کشید و ۳۵۰ تماشاگر داشت.

هدیه صابری، نسرین حق‌شناس و فرحناز قویدل به عنوان داوران اول، دوم و ویدئوچک، قضاوت دیدار سوم دو تیم سایپا و مهرسان را برعهده داشتند.

فینال این رقابت‌ها به صورت دو برد از سه مسابقه در روز‌های یکم، چهارم و هشتم اسفند به صورت متمرکز در تهران برگزار شد که بازی نخست به سود سایپا شد و مهرسانی‌ها در مسابقه دوم فاتح میدان شدند تا جدال دو تیم به فینال فینال‌ها برسد و سایپا در سومین مسابقه با اقتدار به پیروزی رسید.

قهرمان لیگ برتر زنان به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های زنان آسیا ۲۰۲۴ معرفی می‌شود، اما برای حضور تیم‌ها در باشگاه‌های آسیا پیشنهادات جدیدی از سوی کمیته‌های آسیا مطرح شده است که هنوز به تصویب نهایی کنفدراسیون والیبال آسیا نرسیده است.

تیم سایپا در مرحله مقدماتی با ۱۱ برد و ۳۳ امتیاز صدرنشین جدول شد و تنها یک شکست در مرحله گروهی تجربه کرد تا حریف تیم ذوب آهن اصفهان در مرحله نیمه‌نهایی شود.

نارنجی‌پوشان در مرحله نیمه‌نهایی با دو برد متوالی مقابل ذوب‌آهن جواز حضور در فینال را به دست آوردند، سایپایی‌ها در مجموع ۱۷ مسابقه خود در لیگ برتر زنان، پانزده برد به دست آوردند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.

تیم مهرسان نیز در مرحله گروهی هشت برد و ۲۵ امتیاز و جایگاه سوم جدول را کسب کرد و شاگران فاطمه رشیدی در مرحله نیمه‌نهایی سه بار به مصاف فولاد مبارکه سپاهان رفتند که در دیدار رفت نتیجه را سه بر یک واگذار کردند، اما در دو مسابقه بعدی سه بر دو و سه بر یک تیم دوم جدول مقدماتی را شکست دادند و راهی فینال شدند.

مهرسان و سایپا در مرحله مقدماتی نیز دو بار (۲۶ آبان و ۲۲ دی) با یکدیگر روبرو شدند که شاگردان نیلوفر حجتی در تیم سایپا هر دو مسابقه را سه بر یک به سود خود پایان دادند.

سایپا در سال ۱۳۹۹ قهرمان لیگ برتر زنان شد و امسال دومین قهرمانی خود را ثبت کرد و جشن گرفت.

 رتبه بندی تیم های سوم تا هفتم این مسابقات نیز بدین شرح است:

۳- فولاد مبارکه سپاهان و ذوب‌آهن اصفهان (مقام سوم مشترک)

۵- هوران یزد

۶- پیکان تهران

۷- مس رفسنجان

 


12034223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی آرای تخلفات خداداد عزیزی و سروش رفیعی را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وسلی فرانکا با زدن تک گل بازی، رم را به مسیر پیروزی در سری آ بازگرداند و دومین شکست متوالی را بر کومو تحمیل کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شب دیوانه‌وار ورزشگاه الدترافورد در بازی تیم‌های منچستریونایتد و بورنموث که نتیجه بارها به سود دو تیم تغییر پیدا کرد، در نهایت با تساوی ۴-۴ به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که سرخپوشان از داشتن تکنیک فردی در دفاع راست خود رنج می‌برند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن خارجی تیم پرسپولیس به بازی با تراکتور در جام حذفی می‌رسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم فوتبال پرسپولیس به اظهارات خسرو حیدری مربی تیم فوتبال استقلال واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع چپ مورد نظر پرسپولیس با اینتر میامی به توافق نهایی رسید و رسماً به این تیم پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو باشگاه استقلال و خیبر پس از پایان بازی امروز، پیام‌هایی را منتشر کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرزاد کوهیان گفت: استقلال تیم بسیار خوبی است، ما باید برای هفته‌های آینده نقاط ضعف خود را برطرف کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار احسان حدادی و سجاد انوشیروانی مقرر شد تیم‌های ملی دو رشته، به‌زودی اردوی مشترک داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است