سایپا قهرمان لیگ برتر زنان شد

تیم والیبال سایپا تهران با شکست مهرسان در سومین دیدار فینال لیگ برتر زنان به مقام قهرمانی این رقابت‌ها در سال ۱۴۰۲ دست یافت.

سایپا قهرمان لیگ برتر زنان شد

بیست‌وسومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران که از پنجم آبان با حضور هفت تیم مهرسان، هوران یزد، پیکان تهران، فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن اصفهان، مس رفسنجان و سایپا تهران آغاز شده بود، امروز (سه‌شنبه هشتم اسفند) با قهرمانی تیم سایپا به پایان رسید.

تیم‌های سایپا و مهرسان در سومین و آخرین دیدار فینال لیگ برتر زنان در سالن فدراسیون به مصاف یکدیگر رفتند که سایپا با کسب پیروزی سه بر صفر به مقام قهرمانی دست یافت.

ست نخست این مسابقه با کسب پوئن از سوی تیم سایپا آغاز شد و در ادامه دو تیم رقابت نزدیکی را همانند دو بازی قبلی به نمایش گذاشتند. در ست نخست توپگیری مهرسان و حمله‌های سایپا خیلی خوب بود. تجربه بازیکنان سایپا در این ست خیلی به آنان کمک کرد تا ۲۵ بر ۱۸ به پیروزی برسند و تنها دو گام تا قهرمانی فاصله داشته باشند.

تیم مهرسان نخستین امتیاز ست دوم را به دست آورد تا شروع بهتری نسبت به ست اول داشته باشد، اما سایپا در ادامه بازی عملکرد بهترین به نمایش گذاشت به گونه‌ای که تا امتیاز هفت بر دو پیش بود. در این ست مهسا کدخدا عملکرد خوبی در تیم سایپا داشت. در نهایت این ست هم ۲۵ بر ۹ به سود سایپا به پایان رسید تا شاگردان نیلوفر حجتی آماده جشن قهرمانی شوند.

سومین ست این مسابقه نیز با پیروزی ۲۵ بر ۲۰ سایپایی‌ها پیگیری شد تا در نهایت مهرسان سه بر صفر مغلوب این تیم شود و شاگردان فاطمه رشیدی به مقام نایب قهرمانی لیگ برتر زنان اکتفا کنند.

هاجر نجاتی‌زاده و شهناز برادران مهاجر نظارت بر این مسابقه را برعهده داشتند که به مدت ۹۷ دقیقه طول کشید و ۳۵۰ تماشاگر داشت.

هدیه صابری، نسرین حق‌شناس و فرحناز قویدل به عنوان داوران اول، دوم و ویدئوچک، قضاوت دیدار سوم دو تیم سایپا و مهرسان را برعهده داشتند.

فینال این رقابت‌ها به صورت دو برد از سه مسابقه در روز‌های یکم، چهارم و هشتم اسفند به صورت متمرکز در تهران برگزار شد که بازی نخست به سود سایپا شد و مهرسانی‌ها در مسابقه دوم فاتح میدان شدند تا جدال دو تیم به فینال فینال‌ها برسد و سایپا در سومین مسابقه با اقتدار به پیروزی رسید.

قهرمان لیگ برتر زنان به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های زنان آسیا ۲۰۲۴ معرفی می‌شود، اما برای حضور تیم‌ها در باشگاه‌های آسیا پیشنهادات جدیدی از سوی کمیته‌های آسیا مطرح شده است که هنوز به تصویب نهایی کنفدراسیون والیبال آسیا نرسیده است.

تیم سایپا در مرحله مقدماتی با ۱۱ برد و ۳۳ امتیاز صدرنشین جدول شد و تنها یک شکست در مرحله گروهی تجربه کرد تا حریف تیم ذوب آهن اصفهان در مرحله نیمه‌نهایی شود.

نارنجی‌پوشان در مرحله نیمه‌نهایی با دو برد متوالی مقابل ذوب‌آهن جواز حضور در فینال را به دست آوردند، سایپایی‌ها در مجموع ۱۷ مسابقه خود در لیگ برتر زنان، پانزده برد به دست آوردند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.

تیم مهرسان نیز در مرحله گروهی هشت برد و ۲۵ امتیاز و جایگاه سوم جدول را کسب کرد و شاگران فاطمه رشیدی در مرحله نیمه‌نهایی سه بار به مصاف فولاد مبارکه سپاهان رفتند که در دیدار رفت نتیجه را سه بر یک واگذار کردند، اما در دو مسابقه بعدی سه بر دو و سه بر یک تیم دوم جدول مقدماتی را شکست دادند و راهی فینال شدند.

مهرسان و سایپا در مرحله مقدماتی نیز دو بار (۲۶ آبان و ۲۲ دی) با یکدیگر روبرو شدند که شاگردان نیلوفر حجتی در تیم سایپا هر دو مسابقه را سه بر یک به سود خود پایان دادند.

سایپا در سال ۱۳۹۹ قهرمان لیگ برتر زنان شد و امسال دومین قهرمانی خود را ثبت کرد و جشن گرفت.

 رتبه بندی تیم های سوم تا هفتم این مسابقات نیز بدین شرح است:

۳- فولاد مبارکه سپاهان و ذوب‌آهن اصفهان (مقام سوم مشترک)

۵- هوران یزد

۶- پیکان تهران

۷- مس رفسنجان

 

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مسابقات تیراندازی با کمان کاپ آسیا در عراق، مبینا فلاح طلایی شد و گلشنی به مدال نقره دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته دوم لیگ برتر بسکتبال با ثبت دومین شکست استقلال و صدرنشینی طبیعت اسلامشهر پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی نادری پس از پایان مرحله نهایی لیگ برتر فوتبال ساحلی، ۱۶ بازیکن را به اردوی تیم ملی دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی نونهالان ایران نخستین بازی خود را برای کسب رتبه‌های پنجم تا هشتم جام جهانی با پیروزی مقابل کرواسی پشت سر گذاشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال از بلوکه بودن حدود ۲۰ میلیون دلار از منابع مالی این فدراسیون خبر داد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» تیم فوتبال ساحلی فولاد هرمزگان در روز پایانی مرحله نهایی لیگ برتر، با برتری ۸ بر ۲ مقابل چادرملو اردکان، بر سکوی نایب‌قهرمانی ایستاد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته دهم لیگ برتر فوتسال، تیم گهر زمین برابر پردیس شهید شیری به پیروزی رسید و جایگاهش را در صدر جدول محکم‌تر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی جودو ایران در مجموع زنان و مردان با کسب ۸ مدال طلا، نقره و برنز عنوان قهرمانی کاپ آسیا را به خود اختصاص داد و روی سکوی نخست ایستاد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران و جهان در روز‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بوده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان سابق منچستریونایتد خطاب به خانواده گلیزر گفت: دیگر بس است، آنها باید کل باشگاه را بفروشند. هواداران دیگر تحمل ندارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است