اجتماعی 07:20 - 26 شهریور 1403
شهردار منطقه ۱۴ از اجرای طرح پویش شهر آماده با شعار «هر خانواده یک شهروند آموزش دیده» در راستای کاهش مخاطرات سوانح و افزایش تاب آوری شهری در این منطقه خبرداد.

طرح پویش شهر آماده در منطقه ۱۴ اجرا شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۴، امیر شهرابی گفت: در این راستا و با تاکید بر اهمیت موضوع آموزش همگانی در حوزه ایمنی و مدیریت بحران، طرح پویش شهر آماده با رویکرد پیشگیری و کاهش خطرپذیری و درقالب برگزاری کلاس‌های آموزشی اجرایی شده است.

شهرابی با بیان اینکه فرهنگ سازی در این حوزه و افزایش تعداد شهروندان آگاه می‌تواند روند دستیابی به شهر تاب آور و آماده را تسریع و تهسیل کند، ادامه داد: با این رویکرد برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا دوراه‌های آموزشی شهروندی با محوریت سرا‌های محلات، مساجد، مراکز آموزشی و ادارات و با نظارت تیم تخصصی هلال احمر، آتش نشانی، مدیریت بحران برگزار شود.

شهردار منطقه یاداور شد: داوطلبان در رده سنی کودک و بزرگسال با شرکت در این جلسات آموزشی می‌توانند ضمن آشنایی با مخاطرات بحران، از آموزش‌های ویژه امدادرسانی، کمک‌های اولیه ف اطفاء حریق، آشنایی و استفاده از خاموش کننده‌ها و درکل دانش و مهارت مواجه با شرایط بحرانی، چون زلزله را به صورت رایگان فرا گیرند.

وی ضمن اشاره به دوره تخصصی ویژه ۳۰۰مربی برای آموزش به شهروندان در طرح پویش شهر آماده، خاطرنشان کرد: علامندان برای ثبت نام و شرکت در کلاس‌های آموزشی می‌توانند به پایگاه مدیریت بحران منطقه و خانه‌های دوام سرا‌های محلات مراجعه همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت Iran.rcs.ir/Tdmmo.ir مراجعه کرده کنند.


12093060
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از رانندگان خواست با کاهش سرعت، رعایت فاصله طولی و افزایش هوشیاری از بروز تصادفات در موج بارشی فردا جلوگیری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: مشکل اصلی پایتخت، کمبود آب نیست، مدیریت نادرست مصرف است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۱ تهران اعلام کرد: بزرگ‌ترین دیوارنگاره شهرداری تهران در تقاطع خیابان جمهوری اسلامی و ولیعصر (عج) اجرا و اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند اعضای یک باند کلاهبرداری فروش خودرو‌های تصادفی را در قالب قرار صوری و طی دو عملیات دستگیر کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است