اجتماعی 02:02 - 08 خرداد 1403
سخنگوی قوه قضاییه از صدور اعلان قرمز بین المللی برای دستگیری و استرداد یاسین رامین خبر داد. رامین که به حبس و رد مال محکوم شده است در خارج از کشور به سر می رود. 

صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری "یاسین رامین"

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر؛ سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز خود در پاسخ به خبرنگار تسنیم درباره صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین گفت: اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین صادر شده است.

سؤال تسنیم اینگونه مطرح شد: سلام؛ با توجه به نقض رأی دادگاه تجدیدنظر در پرونده شکایت سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از آقای یاسین رامین و محکومیت این متهم به حبس و رد مال از سوی شعبه 19 دیوان عالی کشور و با توجه به اینکه محکوم‌علیه در خارج از ایران به سر می‌برد، لطفاً اقدامات دستگاه قضا برای صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری این محکوم را شرح دهید.

جهانگیر در پاسخ اظهار کرد: درباره همه کسانی که محکومیت پیدا می‌کنند و در خارج از کشور حضور دارند، دستگاه قضایی اقدامات قانونی را در دستور کار قرار می‌دهد. درباره وی هم با‌ پیگیری‌های صورت گرفته در تاریخ 26 ماه گذشته (اردیبهشت) اعلان قرمز صادر شده که از طریق مبادی بین‌المللی بحث دستگیری و استرداد ایشان انجام خواهد شد.

انتهای پیام/


12058115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت: ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری تعطیل نبوده و طبق روال عادی ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری استان تهران بدر روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه بصورت یک سوم حضوری و دو سوم دورکاری با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا یازدهم آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: عملیات ویژه پلیس برای برخورد با عوامل درگیری‌ها و اغتشاشات اخیر در حسن‌آباد فشافویه به پایان رسیده و ۱۶ متهم اصلی و فرعی این پرونده در ۲ مرحله عملیاتی در ری، بهارستان و رباط‌کریم بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای مقابله با آلودگی هوا راهکار‌هایی مهم وجود دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان تأمین اجتماعی از واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مرحله برای حدود ۴۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان تسهیلات واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است