سیاسی 00:19 - 09 تیر 1401
مقام ارشد دولت روسیه گفت که تلاش آمریکا برای تحریم، فشار یا تهدید ایران هرگز به نتیجه مطلوب نمی‌رسد بلکه دقیقا اثر معکوس دارد.

مقام ارشد روس: تحریم  و فشار علیه ایران نتیجه عکس داد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، معاون رئیس شورای فدراسیون روسیه روز چهارشنبه اظهار داشت، رشد تجارت بین روسیه و ایران نشان داد که فشار و تحریم‌های آمریکا نتیجه معکوس داشته است.

به گزارش خبرگزاری «تاس» «کنستانتین کاساچف» معاون رئیس شورای فدراسیون روسیه در دیدار با هیات پارلمانی ایران در «مسکو» گفت، تلاش‌های  آمریکا در فشار تحریم‌ها‌، تهدیدها و باج‌گیری نتیجه معکوس داشته به طوریکه  تجارت بین روسیه و ایران در سال ۲۰۲۱ رشد بیش از ۷۰ درصد نشان می‌دهد.

وی گفت: «مثال ایران به ٰروشنی نشان می‌دهد که هیچ تلاشی برای تحریم، اخاذی، فشار یا تهدید ایران هرگز به نتیجه مطلوب منجر نمی‌شود، بلکه می‌تواند دقیقا اثر معکوس داشته باشد.»

این مقام ارشد روس در ادامه در باره روابط حسنه بین ایران و روسیه افزود: «روابط دوجانبه بین روسیه و ایران نشان از پویایی مثبت روزافزون روابط ما دارد. با نگاهی به آمارها، گردش مالی ما در سال گذشته بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است.»

کاساچف تصریح کرد که این همکاری سرمایه گذاری در مقیاس بزرگ را نیز می‌شود. به گفته وی، همچنین دستور کار گسترده‌ای برای همکاری بین دو کشور در زمینه مسائل مهم بین‌المللی وجود دارد.

کاساچف در خاتمه به همکاری تهران و مسکو در زمینه حل بحران سوریه و شرکت دو کشور در ششمین نشست کشورهای حاشیه دریای خزر و همکاری در این منطقه اشاره کرد.

اخیرا نیز یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی درباره توسعه روابط دو کشورهمسایه ایران و روسیه نوشت، انتظار می‌رود تقویت روابط بین ایران و روسیه در آینده نزدیک افزایش یابد.

اندیشکده «مرکز سیاست امنیتی» واقع در پنسیلوانیای آمریکا در مطلبی به قلم «مایا کارلین» تحلیلگر خود تحت عنوان «شکل گیری ائتلاف اقتصادی جدید بین روسیه و ایران» نوشت، روسیه و ایران توافقنامه تجاری دوجانبه‌ای امضا کردند که در آن مراکز تجاری در «سن پترزبورگ» و «تهران» تاسیس می‌شود. این یادداشت تفاهم تجارت بین دو کشور را در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، کشاورزی و دارو ارتقا می‌دهد.

مایا کارلین نوشت، در حالی که مذاکرات احیای برجام اخیراً متوقف شده است، تهران و مسکو تجارت نفت و گاز را در تلاش برای دور زدن تحریم‌های غرب در پیش گرفته‌اند. اخیرا معاون نخست‌ وزیر روسیه اعلام کرد که ایران می‌تواند به مرکز اصلی حمل‌ و نقل و لجستیک برای تضمین حمل‌ونقل متقابل کالا تبدیل شود. به گفته وی، دو کشور توان بالقوه تجارت حدود ۵۰ میلیون تن کالا را در چند سال آینده دارند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/


11609702
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: نسل‌زدایی را نمی‌توان با سکوت پاک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی و تربیت نسل از مدیرانی که به ساخت آینده می‌اندیشند، نیازمندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در ارمنستان، امروز سه‌شنبه پیش از عزیمت به محل مأموریت خود با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی و معاون وزیر امور خارجه چین روز سه شنبه در پایان سومین نشست سه‌جانبه ایران، چین و عربستان، با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باور دولت این است که مسیر پیشرفت ایران بدون حضور هم‌زمان و متوازن زنان و مردان امکان‌پذیر نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تجربه جنگ ۱۲روزه ثابت کرد توان موشکی، پهپادی و پدافندی کشور ابتکار عمل را از دشمن گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه قانون اساسی تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ماست، گفت: مهم‌ترین ارزش‌های یک ملت و ضوابط اداره کشور در قانون اساسی است
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از سفر ۲ روزه رئیس‌جمهور پزشکیان به قزاقستان و سپس ترکمنستان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی‌ شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مولوی عزمی عبدالحمید رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی با حضور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است