ورزشی 17:31 - 08 اسفند 1402
تیم والیبال سایپا تهران با شکست مهرسان در سومین دیدار فینال لیگ برتر زنان به مقام قهرمانی این رقابت‌ها در سال ۱۴۰۲ دست یافت.

سایپا قهرمان لیگ برتر والیبال زنان شد

بیست‌وسومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران که از پنجم آبان با حضور هفت تیم مهرسان، هوران یزد، پیکان تهران، فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن اصفهان، مس رفسنجان و سایپا تهران آغاز شده بود، امروز (سه‌شنبه هشتم اسفند) با قهرمانی تیم سایپا به پایان رسید.

تیم‌های سایپا و مهرسان در سومین و آخرین دیدار فینال لیگ برتر زنان در سالن فدراسیون به مصاف یکدیگر رفتند که سایپا با کسب پیروزی سه بر صفر به مقام قهرمانی دست یافت.

ست نخست این مسابقه با کسب پوئن از سوی تیم سایپا آغاز شد و در ادامه دو تیم رقابت نزدیکی را همانند دو بازی قبلی به نمایش گذاشتند. در ست نخست توپگیری مهرسان و حمله‌های سایپا خیلی خوب بود. تجربه بازیکنان سایپا در این ست خیلی به آنان کمک کرد تا ۲۵ بر ۱۸ به پیروزی برسند و تنها دو گام تا قهرمانی فاصله داشته باشند.

تیم مهرسان نخستین امتیاز ست دوم را به دست آورد تا شروع بهتری نسبت به ست اول داشته باشد، اما سایپا در ادامه بازی عملکرد بهترین به نمایش گذاشت به گونه‌ای که تا امتیاز هفت بر دو پیش بود. در این ست مهسا کدخدا عملکرد خوبی در تیم سایپا داشت. در نهایت این ست هم ۲۵ بر ۹ به سود سایپا به پایان رسید تا شاگردان نیلوفر حجتی آماده جشن قهرمانی شوند.

سومین ست این مسابقه نیز با پیروزی ۲۵ بر ۲۰ سایپایی‌ها پیگیری شد تا در نهایت مهرسان سه بر صفر مغلوب این تیم شود و شاگردان فاطمه رشیدی به مقام نایب قهرمانی لیگ برتر زنان اکتفا کنند.

هاجر نجاتی‌زاده و شهناز برادران مهاجر نظارت بر این مسابقه را برعهده داشتند که به مدت ۹۷ دقیقه طول کشید و ۳۵۰ تماشاگر داشت.

هدیه صابری، نسرین حق‌شناس و فرحناز قویدل به عنوان داوران اول، دوم و ویدئوچک، قضاوت دیدار سوم دو تیم سایپا و مهرسان را برعهده داشتند.

فینال این رقابت‌ها به صورت دو برد از سه مسابقه در روز‌های یکم، چهارم و هشتم اسفند به صورت متمرکز در تهران برگزار شد که بازی نخست به سود سایپا شد و مهرسانی‌ها در مسابقه دوم فاتح میدان شدند تا جدال دو تیم به فینال فینال‌ها برسد و سایپا در سومین مسابقه با اقتدار به پیروزی رسید.

قهرمان لیگ برتر زنان به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های زنان آسیا ۲۰۲۴ معرفی می‌شود، اما برای حضور تیم‌ها در باشگاه‌های آسیا پیشنهادات جدیدی از سوی کمیته‌های آسیا مطرح شده است که هنوز به تصویب نهایی کنفدراسیون والیبال آسیا نرسیده است.

تیم سایپا در مرحله مقدماتی با ۱۱ برد و ۳۳ امتیاز صدرنشین جدول شد و تنها یک شکست در مرحله گروهی تجربه کرد تا حریف تیم ذوب آهن اصفهان در مرحله نیمه‌نهایی شود.

نارنجی‌پوشان در مرحله نیمه‌نهایی با دو برد متوالی مقابل ذوب‌آهن جواز حضور در فینال را به دست آوردند، سایپایی‌ها در مجموع ۱۷ مسابقه خود در لیگ برتر زنان، پانزده برد به دست آوردند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.

تیم مهرسان نیز در مرحله گروهی هشت برد و ۲۵ امتیاز و جایگاه سوم جدول را کسب کرد و شاگران فاطمه رشیدی در مرحله نیمه‌نهایی سه بار به مصاف فولاد مبارکه سپاهان رفتند که در دیدار رفت نتیجه را سه بر یک واگذار کردند، اما در دو مسابقه بعدی سه بر دو و سه بر یک تیم دوم جدول مقدماتی را شکست دادند و راهی فینال شدند.

مهرسان و سایپا در مرحله مقدماتی نیز دو بار (۲۶ آبان و ۲۲ دی) با یکدیگر روبرو شدند که شاگردان نیلوفر حجتی در تیم سایپا هر دو مسابقه را سه بر یک به سود خود پایان دادند.

سایپا در سال ۱۳۹۹ قهرمان لیگ برتر زنان شد و امسال دومین قهرمانی خود را ثبت کرد و جشن گرفت.

 رتبه بندی تیم های سوم تا هفتم این مسابقات نیز بدین شرح است:

۳- فولاد مبارکه سپاهان و ذوب‌آهن اصفهان (مقام سوم مشترک)

۵- هوران یزد

۶- پیکان تهران

۷- مس رفسنجان

در این پایان این رقابت ها نفرات برتر نیز معرفی شدند.

بهترین مدافعان میانی: پوران زارع از سایپا و زهرا صالحی از مهرسان

بهترین دریافت کننده قدرتی: فاطمه منظوری از مهرسان و مهسا کدخدا از سایپا

بهترین قطر پاسور: آیتک سلامت از تیم سایپا

بهترین پاسور: شبنم علیخانی از تیم سایپا

بهترین لیبرو: نگار کیانی از تیم سایپا

ارزشمندترین بازیکن: شبنم علیخانی از تیم سایپا


12034228
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان به توافق نهایی رسیده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی کشور با برتری تیم اصفهان در بخش آقایان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد میرزاپور با شکست طغانی برای سومین مرتبه صاحب بازوبند پهلوانی ایران شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی پیشین پرسپولیس می‌گوید که رأی پرونده بیرانوند در CAS تا چهار ماه ابتدایی سال ۲۰۲۶ اعلام می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سید جلال حسینی کاپیتان و مربی سابق پرسپولیس در جمع کادر فنی سرخپوشان پایتخت حضور پیدا نمی‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش در مورد آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره جنوبی گفت: وکلای ما تلاش می‌کنند رای آنها را به حداقل برسانند و امیدوارم رای آنها حداقل باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن و یک مربی با نظر اوسمار از مجموعه سرخ‌پوشان پایتخت جدا می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: ممکن است در آستانه جام‌جهانی حکم کمیته استیناف برای علیرضا بیرانوند از سوی دادگاه عالی بین‌المللی ورزش تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام‌جهانی صادر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در فیفادی خردادماه، با یکی از تیم‌های اسپانیا یا پرتغال بازی دوستانه برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس روز دوشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی زمستانی خود راهی کمپ اسپایر قطر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است