اجتماعی 18:38 - 29 آبان 1402
فرمانده مرزبانی فراجا با تأکید بر ارتقاء روابط و همکاری‌های مرزی بین ایران و پاکستان، گفت: جمهوری اسلامی ایران با قاچاقچیان مواد مخدر به شدت مبارزه می‌کند و از ورود آنها به منطقه ممانعت خواهد کرد.

ممانعت ایران از ورود قاچاقچیان مواد مخدر به منطقه

به گزارش گروه انتظامی خبرگزاری فارس،  صبح امروز ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲، سردار "احمدعلی گودرزی" فرمانده مرزبانی انتظامی با دریاسالار "امتیاز علی" مدیرکل آژانس امنیت دریایی جمهوری اسلامی پاکستان در ستاد مرزبانی فراجا دیدار و گفت و گو کرد.

سردار گودرزی در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به هیئت پاکستانی، گفت: از برگزاری دومین اجلاس مشترک مرزی ایران و پاکستان خرسندیم چرا که تاثیرگذار در روابط دو کشور است.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به برگزاری نشست مرزی در کشور پاکستان، بیان داشت: در دورهای گذشته نشست‌های مشترک مرزی برگزار شده که تاثیرگذار در روابط مرزی بوده است و لذا می طلبد این نشست ها با اهداف ارتقاء ایمنی و امنیت دریایی و مبارزه با مواد مخدر برگزار شود.

وی با تشریح وضعیت مرزهای جمهوری اسلامی ایران و همسایگی با ۱۵ کشور، تصریح کرد: ایران حدود ۷۴۰ کیلومتر مرز خشکی و ۲۰۴ کیلومتر مرز آبی مشترک با کشور پاکستان دارد و نتایج امنیت پایدار این مقدار مرز، نشان از روابط مطلوب همسایگی پاکستان با جمهوری اسلامی ایران است.

مقام عالی مرزبانی فراجا با بیان اینکه دریای خلیج فارس و عمان از حیث امنیتی مهم برای کشورهای منطقه است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با قاچاقچیان مواد مخدر  به شدت مبارزه می‌کند و از ورود آنها به منطقه ممانعت خواهد کرد و در این راه انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار مجروح تقدیم کرده است.

سردار گودرزی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال جاری بیش از ۵۰۰ تن انواع مخدر کشف کرده است، گفت: مواد مخدر تاکتیک و فتنه استکبار است و خیلی از کشورهای دنیا مدیون جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه طی چند وقت اخیر بیش از ۱۵ تن انواع موادمخدر در دریای عمان توسط دریابان پایگاه دریابانی چابهار کشف شده است، اذعان داشت: به منظور جلوگیری از قاچاق مواد مخدر، صید غیرمجاز و امنیت صیادان در دریا می بایست کنترل مرزهای آبی دو کشور را بیش از پیش تقویت کنیم و در این زمینه گشت ها و مانورهای مشترک برگزار کنیم.

*برخورد کشور پاکستان با قاچاقچیان مواد مخدر

دریاسالار "امتیاز علی" مدیرکل آژانس امنیت دریایی جمهوری اسلامی پاکستان نیز در این دیدار با تشکر از میزبانی گرم فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، گفت: خوشبختانه مرزهای دریایی دو کشور آرام هستند و معتقدم این امر، حاصل هماهنگی و تفاهمات مرزی بین دو کشور بوده است.

وی با تأکید بر ارتقاء تعاملات و مدیریت مشترک مرزهای آبی، اظهار کرد: خلیج فارس جایگاه حیاتی در دنیا دارد که نیازمند امنیت است، ثبات و امنیت منطقه و مردم را باید با یکدیگر رقم بزنیم تا برای مردم زندگی بهتری رقم بخورد.

مدیرکل آژانس امنیت دریایی جمهوری اسلامی پاکستان بر حل و فصل مشکلات مرزی و مبارزه با قاچاق مواد مخدر در مرزهای آبی تأکید کرد و ادامه داد: مواد مخدر یک موضوع آزار دهنده برای کشور پاکستان است و کشور ما به شدت در حال مبارزه با قاچاق مواد مخدر می باشد.

وی تصریح کرد: با کسانی که در امر قاچاق مواد مخدر دخیل هستند به شدت برخورد می کنیم، در این زمینه اقدامات در خصوص انسداد مرزها، استقرار نیرو و اختصاص شناور انجام شده چرا که مواد مخدر به نسل های ما آسیب رسانی می کند.

پایان پیام/


12008859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۵ دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» - تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و بنیاد حیات کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل امضا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از مشاهده و ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی در ارتفاعات پارک ملی لار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نوآوری و رشد جمعیت هلال احمر گفت: برای ارتقای سطح امداد و نجات، هلال احمر به تجهیزات بسیار پیشرفته‌تری نسبت به وضعیت فعلی نیازمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس از نجات جان ۱۶۰۰ تبعه افغانستان در سرما و یخبندان توسط مرزبانی تایباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از تنوع بسته‌های سفر عتبات برای زائران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از درگیر بودن ۱۹۹ شهرستان کشور با سامانه بارشی در روز‌های اخیر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: تاکنون هیئت مقررات زدایی هیچ گونه گزارشی به کمیسیون حقوقی و قضایی درباره این بحث که قوه قضاییه در برخی موارد به درگاه متصل نشده، ارسال نکرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ دی ماه) در شرایط قرمز و ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون سردفتران و دفتریاران به اظهارات رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است