اجتماعی 08:47 - 08 اردیبهشت 1404
دبیر شورای ترافیک استانداری تهران به وجود ۵۵۶ نقطه حادثه‌خیز در مناطق درون شهری استان اشاره کرد و گفت: امیدواریم برای رفع نقاط حادثه‌خیز تلاش شود.

وجود ۵۵۶ نقطه حادثه‌خیز در تهران؛ ۳۵ درصد تصادفات برون‌شهری است

باشگاه خبرنگاران جوان - ابوالفضل دربانی شامگاه یکشنبه اظهار کرد: شهرداری و راهور پایتخت در راستای کاهش مشکلات در این زمینه هر هفته سه‌شنبه‌ها جلسات مشترکی در حوزه ایمنی شهر دارند که باید با اقدامات گسترده‌تر در این زمینه نقاط حادثه‌خیز در سطح پایتخت را رفع کرد.

دربانی ادامه داد: با توجه به حجم بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی در تهران که ۱.۴ درصد راه‌های کشور را تشکیل می‌دهد و اینکه ۱۴ درصد تردد کل کشور در شبکه راه‌های این استان انجام می‌شود، براساس ابلاغ کمیسیون ایمنی راه‌ها، در حوزه برون‌شهری ۱۰۸ نقطه حادثه‌خیز در پایان سال ۱۴۰۲ به استان تهران اعلام شد که ۹۴ نقطه مرتفع شده و مابقی تا پایان سال رفع خواهد شد.

کاهش ۱۷ درصدی جان‌باختگان تصادفات رانندگی برون شهری تهران

دربانی اضافه کرد: براساس آمار ۱۰ ماه منتهی به دی سال ۱۴۰۳ و با توجه به اقداماتی که انجام شده، کاهش ۱۷ درصدی در محور‌های برون‌شهری نسبت به سال ۱۴۰۲ در میزان جان‌باختگان را داشتیم.

به گفته وی، در این بازه زمانی ۴۱۲ کشته تصادفات به ثبت رسید که ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد البته معتقدیم با اقدامات ایمنی انجام شده این موفقیت حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۷۵۰ هزار خودرو از ورودی‌ها و خروجی‌های تهران تردد می‌کنند، افزود: در حوزه درون شهری در کل کشور میزان جان‌باختگان ناشی از تصادفات ۲۴ درصد و سهم برون شهری ۲۶ درصد است، اما در تهران این آمار‌ها متفاوت است به گونه‌ای که سهم ۳۵ درصدی برای تصادفات فوتی در حوزه برون شهری و ۶۵ درصد جانباختگان در حوزه درون‌شهری ثبت شده است.

دبیر شورای ترافیک استانداری تهران ادامه داد: سه درصد افراد کشته شده ناشی از تصادفات در کل کشور مربوط به این استان است، اما معتقدیم باید در حوزه درون شهری اقدامات بیشتری انجام شود تا این میزان هم کاهش یابد.

وی درباره وقوع توفان شدید یکشنبه شب در این استان و اینکه در معابر تهران دچار مشکلاتی شدیم که قابل پیش‌بینی بود، اظهار کرد: باید اقداماتی انجام می‌شد که این اتفاقات، خسارت کمتری بر جای می‌گذاشت.

منبع: ایرنا


12184291
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین کنفرانس بین المللی حقوقی و قضایی ریاض به میزبانی وزارت دادگستری عربستان سعودی در شهر ریاض برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر با توان ۱۸ تیم عملیاتی، ۳ فروند بالگرد، ۲ پهپاد و ۱۵ خودروی نجات و آمبولانس، از ابتدای حادثه آتش‌سوزی جنگل‌های الیت مازندران به صورت شبانه‌روزی، خدمات‌رسانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: راه شهدا همیشه نورانی است و این ما هستیم که باید به این نور وصل شویم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه فراجا از ترافیک بسیار سنگین و پرحجم در بخش قابل‌توجهی از محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد و گفت: از ساعات ابتدایی صبح امروز، اغلب استان‌های کشور به‌ویژه خروجی‌های تهران به سمت محور‌های شمالی و مقاصد زیارتی با ازدحام ترافیکی قا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تهران معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شناسائی کارگاه تولید داروی غیرمجاز در اندیشه شهریار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان، آخرین وضعیت اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی را تشریح کرد و گفت: اجرای کالابرگ در دولت چهاردهم؛ چهار مرحله تا کنون اجرا شده و مرحله پنجم طی هفته جاری اجرا خواهد شد که جزئیات آن تا پایان همین هف...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از آمادگی این سازمان برای جایگزینی قانون الزام با بیمه تکمیلی بازنشستگان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پی وقوع آتش‌سوزی در بخش‌هایی از جنگل‌های هیرکانی در منطقه «الیت»، با صدور دستور بر ضرورت صیانت از این سرمایه ملی و برخورد با هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین کیفیت هوای پایتخت امروز /دوشنبه/ روی عدد ۱۶۸ قرار دارد و برای تمامی آحاد جامعه ناسالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل نیروی انتظامی کشور گفت: فرهنگ ایثار و شهادت در استقلال ایران نقش بی بدیلی داشته است چراکه همین شهدای گمنام در عین بی نام و نشانی، نماد هویت، استقامت، پایمردی و سربلندی ایران اسلامی هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است