اجتماعی 08:47 - 08 اردیبهشت 1404
دبیر شورای ترافیک استانداری تهران به وجود ۵۵۶ نقطه حادثه‌خیز در مناطق درون شهری استان اشاره کرد و گفت: امیدواریم برای رفع نقاط حادثه‌خیز تلاش شود.

وجود ۵۵۶ نقطه حادثه‌خیز در تهران؛ ۳۵ درصد تصادفات برون‌شهری است

باشگاه خبرنگاران جوان - ابوالفضل دربانی شامگاه یکشنبه اظهار کرد: شهرداری و راهور پایتخت در راستای کاهش مشکلات در این زمینه هر هفته سه‌شنبه‌ها جلسات مشترکی در حوزه ایمنی شهر دارند که باید با اقدامات گسترده‌تر در این زمینه نقاط حادثه‌خیز در سطح پایتخت را رفع کرد.

دربانی ادامه داد: با توجه به حجم بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی در تهران که ۱.۴ درصد راه‌های کشور را تشکیل می‌دهد و اینکه ۱۴ درصد تردد کل کشور در شبکه راه‌های این استان انجام می‌شود، براساس ابلاغ کمیسیون ایمنی راه‌ها، در حوزه برون‌شهری ۱۰۸ نقطه حادثه‌خیز در پایان سال ۱۴۰۲ به استان تهران اعلام شد که ۹۴ نقطه مرتفع شده و مابقی تا پایان سال رفع خواهد شد.

کاهش ۱۷ درصدی جان‌باختگان تصادفات رانندگی برون شهری تهران

دربانی اضافه کرد: براساس آمار ۱۰ ماه منتهی به دی سال ۱۴۰۳ و با توجه به اقداماتی که انجام شده، کاهش ۱۷ درصدی در محور‌های برون‌شهری نسبت به سال ۱۴۰۲ در میزان جان‌باختگان را داشتیم.

به گفته وی، در این بازه زمانی ۴۱۲ کشته تصادفات به ثبت رسید که ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد البته معتقدیم با اقدامات ایمنی انجام شده این موفقیت حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۷۵۰ هزار خودرو از ورودی‌ها و خروجی‌های تهران تردد می‌کنند، افزود: در حوزه درون شهری در کل کشور میزان جان‌باختگان ناشی از تصادفات ۲۴ درصد و سهم برون شهری ۲۶ درصد است، اما در تهران این آمار‌ها متفاوت است به گونه‌ای که سهم ۳۵ درصدی برای تصادفات فوتی در حوزه برون شهری و ۶۵ درصد جانباختگان در حوزه درون‌شهری ثبت شده است.

دبیر شورای ترافیک استانداری تهران ادامه داد: سه درصد افراد کشته شده ناشی از تصادفات در کل کشور مربوط به این استان است، اما معتقدیم باید در حوزه درون شهری اقدامات بیشتری انجام شود تا این میزان هم کاهش یابد.

وی درباره وقوع توفان شدید یکشنبه شب در این استان و اینکه در معابر تهران دچار مشکلاتی شدیم که قابل پیش‌بینی بود، اظهار کرد: باید اقداماتی انجام می‌شد که این اتفاقات، خسارت کمتری بر جای می‌گذاشت.

منبع: ایرنا


12184291
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: مجسمه زانو زدن والرین در برابر شاپور پادشاه ایران پیام‌آور این است که آمریکا و ترامپ که چشم طمع به این خاک دارند، بدانند هیچ راهی جز شکست ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه سقوط یک راکب موتورسیکلت به داخل دره در محدوده جاده وردیج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از مجسمه والرین در میدان انقلاب و با حضور پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جعفری از برگزاری اختتامیه سی امین کنگره قرآنی دانش آموزان دختر وپسر سمپاد به همت بنیاد علوی خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی غرب استان تهران از اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد و دستگیری ۶۳۰ نفر در شهرستان‌های غرب استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح ساماندهی و رفع سدمعبر وانتی‌های خیابان شهرزاد منطقه ۱۵ با حضور عوامل ساماندهی و خدمات شهری منطقه، پلیس راهور و بازرسی اصناف تهران در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد: با توجه به پیش‌بینی یخبندان شبانه در مناطق سردسیر شهر‌های صنعتی، ضرورت آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی این جمعیت و رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان را دوچندان کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: باید منافع ملی کشور‌های دارای منابع طبیعی حفظ و رعایت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان با وزیر محیط زیست و تغییر اقلیم عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی هلال احمر اعلام کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی کشور یخبندان شبانه در مناطق سردسیر شهر‌های صنعتی ضرورت آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی این جمعیت، رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان را دوچندان کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است