اجتماعی 20:15 - 03 فروردین 1404
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت در عصر روز سوم فروردین خبر داد.

ترافیک عصرگاهی پایتخت؛ بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی قفل شدند

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: هم اکنون در مسیر غرب به شرق، بزرگراه شهید همت از شیخ بهایی تا خیابان گاندی، بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه جناح تا بزرگراه یادگار امام (ره) بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید همت از پل فجر تا بزرگراه شهید چمران و خیابان شهرداری از میدان قدس تا میدان تجریش، بار ترافیکی پرحجم و سنگین می‌باشد.

سرهنگ کشیر در ادامه گفت: مسیر جنوب به شمال بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا ۲۰ ٌمتری افسریه، بزرگراه امام علی (ع) از پل شهید رئیسی تا محلاتی، بزرگراه نواب صفوی از خیابان ۹ دی تا تونل توحید، خیابان ولیعصر (عج)، از پارک وی تا میدان تجریش و خیابان شریعتی از قیطریه تا میدان قدس، بار ترافیکی پرحجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک در پایان افزود: شمال به جنوب بزرگراه سعیدی از میدان آزادی تا میدان فتح و خیابان مصطفی خمینی از چهار راه سیروس تا خیابان صاحب جمع و بزرگراه نواب صفوی از تونل توحید تا بریانک، شاهد بار ترافیک پرحجم و سنگین هستیم.

منبع: مهر


12170027
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه ۸۹۳ میلیارد ریال ریالی قاچاقچیان بیل مکانیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از حمایت کامل و ارائه خدمات ویژه شهرداری تهران به مردم آسیب‌دیده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: حدود ۸۰ دستگاه خودروی عملیاتی جدید در انواع مختلف به ناوگان عملیاتی سازمان آتش‌نشانی تهران افزوده خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در نشست قرارگاه مردمی ایران با حضور در مناطق ۶، ۴، ۲، ۱ از حمایت کامل و ارائه خدمات ویژه شهرداری تهران از مردم آسیب‌دیده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: طبق گزارشات مردمی و اعلام معتمدین محلات، تعداد اتباع در برخی مناطق کاهش پیدا کرده، اما چون ساماندهی آنها به تازگی آغاز شده، باید زمان بگذرد تا ببینیم وضعیت به چه شکل خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران در حال برگزاری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر گفت: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح «خانواده ایران» با نمایش تصاویر خانواده‌هایی که اعضای آنها در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، در سطح شهر تهران اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: انجام عمل‌های زیبایی توسط افراد غیر متخصص در مراکز جراحی یا کلینیک‌های غیر مجاز موجب نگرانی جامعه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است