سیاسی 12:44 - 10 اردیبهشت 1404
به گفته سخنگوی دولت برای اعلام نهایی درباره دلیل حادثه دردناک در بندر شهید رجایی باید اجازه بدهیم گزارش‌های کارشناسی انجام شود و بعد اظهار نظر کنیم.

موضوع خرابکاری در حادثه بندر شهید رجایی تا به این لحظه رد شده است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین  - فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در  حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره حادثه بندرعباس اظهار کرد:  گفت:‌ هیچ گونه سانسور خبری در این زمینه نیست و محرم‌تر از مردم نداریم و شفاف سازی خواهد شد. اطلاع رسانی قرار بر این شد که پراکنده گویی در این زمینه نشود. وزیر کشور و رئیس ستاد بحران  در محل حادثه صحبت‌ها را مطرح کردند.

سخنگوی دولت گفت:خرابکاری تا به این لحظه رد شده و موضوع اصلی قصور انسانی بوده است.

مهاجرانی بیان کرد: برای اعلام نهایی درباره دلیل این حادثه دردناک باید اجازه بدهیم گزارش‌های کارشاسی انجام شود و بعد اظهار نظر کنیم. اما با توجه به سخنان رهبری  با کسانی که قصور داشته باشند حتما برخورد می‌شود.

 باید صبر کرد تا گزارش‌ها  کامل شود و هیچ دلیلی برای آن که بخواهیم واقعیت را به مردم نگوییم وجود ندارد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: درباره مفقودین باید عنوان کرد که اکنون تعداد کشته‌ها و مفقودین را با هم اعلام می‌کنند. رسانه‌ها در این زمینه باید  در جهت کمک به آرام شدن فضا اقدامات خود را انجام دهند. شرایط به وضعیت پایدار برسد رسانه‌ها نیز آنجا می‌روند و هیچ چیزی را از مردم پنهان نخواهیم کرد.

سخنگوی دولت درباره صحبت‌ها مطرح شده در ارتباط با استیضح وزیر راه گفت:‌استیضاح حق مجلس است، اما طبیعتا به همان اندازه که حق آنها است انتظار داریم از این ابزار که قانون گذار در اختیار آنها داده به عنوان ابزار سیاسی استفاده نشود. امیدواریم تصمیمات به گونه‌ای باشد که حرفه‌ای و کارشناسی باشد و وزیر اقتصاد هم معرفی خواهد شد؛ لذا با حوصله و در فرصت مناسب کار خود را در این زمینه انجام می‌دهیم.

مهاجرانی درباره سفر رئیس جمهور به چین گفت:سفر‌های رئیس جمهور در راستای گسترش تبادلات خارجی با کشور‌ها است و برنامه ریزی‌ها صورت می‌گیرد و زمان سفر ایشان به چین را هم بعدا اعلام خواهیم کرد.

سخنگوی دولت درباره سوالی درباره ارسال پیامک‌هایی درباره حجاب خصوصا در اصفهان و تهران بیان کرد: اطلاعی در این باره فعلا نداریم و حتما پیگیری می‌کنیم.

درباره میانکاله هم باید عنوان کرد که دولت آن دستوری که باید داشته باشد را صادر کرده است و قائدتا بقیه کار را سایر نهاد‌ها که وظیفه دارند باید دنبال کنند، اما در راستای برگرداندن حقوق ملت از هیچ اقدامی فروگذار نیسیتم.


12185111
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: بسیج و بسیجیان، همچون همیشه نقش خویش را در حفظ ثبات ملی به‌خوبی ایفا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور «قانون اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» را جهت اجرا به بانک مرکزی ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به حضور فعال ایران در بریکس، شانگهای و اوراسیا، تأکید کرد: این تعاملات دیپلماتیک موجب تقویت روابط اقتصادی با همسایگان و ایجاد بازار بزرگ و فرصت‌های جدید برای تجار و سرمایه‌گذاران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با مشاور ارشد سید عمار حکیم و نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پولادی می‌گوید به نظر می‌رسد با حضور چهار هواپیمای آبپاش امروز بتوان آتش‌سوزی در جنگل الیت چالوس را جمع کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رئیس‌جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی، دستور «اقدام کیفری علیه سهامدار اصلی بانک آینده» را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اطفای حریق جنگل‌های هیرکانی، گفت: دو هواپیمای اطفای حریق دوبار آب‌پاشی کرده‌اند و ۴۰۰ نیرو در منطقه مستقرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت اعلام کرد: عرضه بنزین سوپر وارداتی از فردا -یکشنبه دوم آذرماه- انجام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ جهانشاهی گفت: نیروی زمینی ارتش آماده پاسخگویی به هرگونه تهدیدات احتمالی دشمنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ «جهانشاهی» به عنوان فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش منصوب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است