اجتماعی 18:26 - 08 تیر 1401

پیش‌نویس برنامه اقدام درباره رفع پیامدهای کرونا در حوزه گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی، نشست کارشناسان ارشد سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو (ECO) با حضور مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این رویداد آسانوف معاون دبیرکل اکو جلسه را آغاز و از ارسال اصلاحات و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران، جمهوری ازبکستان، جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری آذربایجان برای پیش‌نویس برنامه اقدام درباره رفع پیامدهای پاندمی کووید ۱۹ در حوزه گردشگری به منظور تسریع در بهبود شرایط در منطقه اکو تشکر کرد.

در ادامه عایشه گل، مسئول دبیرخانه سازمان اکو بر بندهای پیش‌نویس مذکور که برای سال‌های ۲۰۲۲ لغایت ۲۰۳۰ تهیه شده بود با همفکری نمایندگان کشورهای عضو اکو مباحث را مورد بررسی قرار داد.

پس از اعلام نظرات اصلاحی و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران توسط لیلا اژدری مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی پیرامون موضوع تهیه پیش‌نویس، مقرر شد تغییرات اعمال‌شده به کشورهای عضو ارسال شده و برنامه نهایی در چهارمین نشست وزرای گردشگری اکو که مقرر است در ماه نوامبر سال ۲۰۲۲ در شهر بخارا ازبکستان برگزار شود، مورد توافق نهایی قرار گیرد و توسط وزرای گردشگری کشورهای عضو امضا شود.


11609503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: برنامه‌های هفته گردشگری و هفته فرهنگی تهران تا پایان مهرماه ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با رعایت برخی نکات می‌توان به راحتی از وقوع آتش سوزی در منازل مسکونی پیشگیری کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فردی که با سلاح سرد امام جمعه موقت مسجد بقیه الله در باغ فیض تهران را به قتل رساند، بازداشت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فردی که با سلاح سرد امام جماعت موقت مسجد بقیه الله در باغ فیض تهران را به قتل رساند، بازداشت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «جشنواره جوانان بریکس» با حضور هیئتی از ایران در شهر کازان روسیه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت ۲ فقره تصادف منجر به فوت تنها در یک روز خبر داد و گفت: در این حوادث ۲ نفر از شهروندان جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدامات شهرداری در جریان جنگ ۱۲ روزه، خواستار توجه دولت و مجلس شورای اسلامی به مطالبات مالی مدیریت شهری و ضرورت لحاظ آنها در فرآیند بودجه‌ریزی کشور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به طرح بتا به عنوان ابتکاری نوین در بازگرداندن اموال مسروقه و ایجاد سرمایه اجتماعی، گفت: هفته فراجا فرصتی است تا پلیس آگاهی ضمن تجلیل از تلاش کارآگاهان برتر، با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع انفجار در یک مرکز آموزشی در خیابان کارگر شمالی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ امروز (۱۰ مهرماه) از مرزن‌آباد به سمت تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است