اجتماعی 18:26 - 08 تیر 1401

پیش‌نویس برنامه اقدام درباره رفع پیامدهای کرونا در حوزه گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی، نشست کارشناسان ارشد سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو (ECO) با حضور مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این رویداد آسانوف معاون دبیرکل اکو جلسه را آغاز و از ارسال اصلاحات و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران، جمهوری ازبکستان، جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری آذربایجان برای پیش‌نویس برنامه اقدام درباره رفع پیامدهای پاندمی کووید ۱۹ در حوزه گردشگری به منظور تسریع در بهبود شرایط در منطقه اکو تشکر کرد.

در ادامه عایشه گل، مسئول دبیرخانه سازمان اکو بر بندهای پیش‌نویس مذکور که برای سال‌های ۲۰۲۲ لغایت ۲۰۳۰ تهیه شده بود با همفکری نمایندگان کشورهای عضو اکو مباحث را مورد بررسی قرار داد.

پس از اعلام نظرات اصلاحی و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران توسط لیلا اژدری مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی پیرامون موضوع تهیه پیش‌نویس، مقرر شد تغییرات اعمال‌شده به کشورهای عضو ارسال شده و برنامه نهایی در چهارمین نشست وزرای گردشگری اکو که مقرر است در ماه نوامبر سال ۲۰۲۲ در شهر بخارا ازبکستان برگزار شود، مورد توافق نهایی قرار گیرد و توسط وزرای گردشگری کشورهای عضو امضا شود.


11609503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی یک ضرورت است و در تمام اسناد بالادستی به این موضوع تاکید شده، از این رو وزارت جهاد کشاورزی باید برنامه‌ای در این خصوص داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان با تلاش شبانه روزی اعضای باندی که با طراحی سناریوی مفقودی کامیون و محموله آن قصد داشتند علاوه بر سرقت، خسارت نیز از بیمه دریافت کنند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مستند شوک حادثه‌ای را به تصویر کشید که شاید باورش برای اکثر مردم سخت باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار تصاویری از برگزاری یک فشن شو غیراخلاقی در یکی از واحد‌های تجاری بازار بزرگ تهران دادستانی تهران به موضوع ورود کرد و ضمن پلمب این واحد پرونده قضایی تشکیل داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران در نشست با مدیران اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در توسعه کشور گفت: آینده این نظام در گروی آموزش صحیح و پرورش نسل آینده‌ساز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اعلام کرد: پلیس فرودگاه امام خمینی بازرسی مرسوله‌های مشکوک را انجام داد و ۱۲.۷ کیلوگرم تریاک مخفی‌شده در ظروف مسی و ساعت دیواری را کشف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از ۸ هزار و ۵۲۰ واحد آسیب‌دیده در انواع چهارگانه بر اساس نوع خسارت، در مجموع تا امروز بیش از ۹۸ درصد موارد تعیین تکلیف یا رفع شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از ثبت ۸۷۰ حادثه در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۵ شهریور در سامانه‌های شبکه امدادونجات کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است