ورزشی 10:16 - 07 بهمن 1403
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید به شاگردانش درباره رؤیاپردازی برای فتح لالیگا به دلیل فاصله به وجود آمده با رقبای اصلی هشدار داد.

آنچلوتی: قهرمانی؟هنوز تا پایان لالیگا راه زیادی مانده است

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزی که اتلتیکومادرید در دیداری خانگی برابر ویارئال به تساوی یک - یک رضایت داد، رقیب همشهری یعنی رئال موفق شد میزبانش وایادولید را با نتیجه 3 بر صفر از پیش رو بردارد و با این نتیجه حاشیه امنیتش در صدر جدول را به 4 امتیاز افزایش دهد. کهکشانی‌ها شب گذشته (شنبه) در بیست‌و‌یکمین هفته از رقابت‌های لالیگا با هت‌تریک کیلیان امباپه حریف خود را شکست دادند و اکنون با 49 امتیاز - 4 امتیاز فاصله نسبت به اتلتیکومادرید رده دومی و 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونای رده سومی که یک بازی کمتر انجام داده - یکه‌تاز کورس قهرمانی هستند. با این حال کارلو آنچلوتی، سرمربی سفیدپوشان مادرید به شاگردانش هشدار داد که تصور نکنند مدعی اصلی قهرمانی هستند.

آنچلوتی گفت: لالیگا طولانی‌تر از آن است که بخواهیم فکر کنیم تمام شده است. باید کمی تعادل داشت. اینکه ما در هفته‌های اخیر در لالیگا خوب نتیجه گرفته‌ایم واضح است و امشب هم یک نتیجه خوب دیگر کسب کردیم اما هنوز برای تمام شده دانستن رقابت خیلی زود است. فاصله ما با رقبا زیاد نیست و امیدوارم که در هفته‌های آینده این اختلاف بیشتر شود.

این اولین هت‌تریک امباپه با پیراهن رئال مادرید بود. آنچلوتی درباره عملکرد ستاره فرانسوی تیمش اظهار داشت: او از مدتی پیش شروع به ارائه چنین عملکرد خوبی کرده است و امروز هم برای اولین بار در یک بازی سه گل زد. این اتفاق به موقع رخ داد چون از مدت‌ها قبل بازی او ریتم پیدا کرده بود. حضور امباپه برای تیم ما یک امتیاز ویژه است، چون او واقعاً بازی‌های باکیفیتی ارائه می‌کند.

کارلتو در پاسخ به این سؤال که چه چیزی در تیمش تغییر کرده که روی فرم آمده، تأکید کرد: ما به تدریج به بازی‌مان ریتم و یک پویایی خاص دادیم. همان‌طور که قبل از این هم گفته بودم، ما نقاط ضعف‌مان در بازی‌های قبلی را برطرف کردیم اما این روند باید ادامه پیدا کند. یکسری ضعف‌هایی در بازی‌های قبلی داشتیم که داریم تلاش می‌کنیم آنها را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام/

 


12146378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرشاد احمدزاده پس از سال‌ها حضور در جمع سرخپوشان به صورت توافقی از پرسپولیس جدا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چلسی درصدد جذب ساندرو تونالی هافبک ایتالیایی نیوکاسل در نقل و انتقالات ژانویه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مارال ترکمان در بخش برترین بازیکن جوان سال و پریسا امامی در بخش بهترین مربی باشگاهی، نامزد دریافت جایزه برترین‌های فوتسال جهان شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرنده سوئدی پس از شکستن چهار رکورد جهان در پرش با نیزه برای دومین بار برنده جایزه بهترین ورزشکار مرد سال شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منتخب کشتی آزاد ایران با ۱۱ کشتی‌گیر در رقابت‌های بین‌المللی جام یاشاردوغو ترکیه حضور خواهد یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان خواهان به خدمت گرفتن ۲ بازیکن جوان پرسپولیس است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه پرسپولیس قصد دارد ورزشگاه ۶۶ هزار نفری این تیم را در غرب تهران بسازد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان ورزشگاه شهر قدس اعلام کردند که تا ۶ هفته امکان میزبانی از بازی‌های لیگ برتر را ندارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی تیم پاختاکور را به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با تیم استقلال صحبت‌های مختلفی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است