اجتماعی 10:46 - 05 فروردین 1404
استاندار تهران با اشاره به کاهش ۳۴ درصدی بارندگی نسبت به بلندمدت و ۱۲ درصدی نسبت به سال گذشته، وضعیت ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب استان را نامناسب اعلام کرد.

استاندار تهران: وضعیت ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران مناسب نیست

باشگاه خبرنگاران جوان -محمدصادق معتمدیان روز سه‌شنبه در قرارگاه نوروزی سازمان مدیریت بحران کشور بر لزوم اتخاذ تدابیر مدیریتی، تکمیل پروژه‌های آبی و فرهنگ‌سازی در مصرف آب تاکید کرد.

وی با تاکید بر لزوم تدابیر مدیریتی موثر برای مقابله با بحران کم‌آبی گفت: پیش از آغاز سال، جلسات متعددی در ستاد پیشگیری از بحران استان تهران برگزار شد که طی آن تصمیمات لازم برای مدیریت منابع آبی اتخاذ شده است.

معتمدیان از تکمیل پروژه‌های آبی مانند سد طالقان و رینگ آبرسانی قمر بنی‌هاشم به‌عنوان راهکار‌هایی برای افزایش پایداری تامین آب در استان تهران نام برد.

مصرف آب تهرانی‌ها ۲برابر میانگین کشوری

وی فرهنگ‌سازی و مدیریت مصرف آب را مهم‌ترین اقدام در این شرایط دانست و افزود: در حال حاضر ۶۳ درصد از شهروندان تهرانی بیش از ۲ برابر الگوی استاندارد یعنی روزانه حدود ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کنند که این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه ۸۷ درصد مصرف آب استان به مصارف خانگی اختصاص دارد، خواستار اجرای قوانین مغفول‌مانده‌ای مانند ماده ۱۶ مقررات ملی مسکن شد که بر جداسازی آب شرب و آب باران تاکید دارد.

وی همچنین اجرای ابزار‌های کنترلی مانند افزایش تعرفه مصرف برای مشترکان پرمصرف و اعمال محدودیت‌های لازم را از جمله راهکار‌های مدیریت مصرف دانست و تاکید کرد: با تولید تجهیزات کاهنده مصرف و نظارت مستمر، می‌توان مصرف آب را تا ۳۰ درصد کاهش داد.

مصرف ۱۵۰ میلیون مترمکعبی آب برای فضای سبز شهری تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - استاندار تهران همچنین به مصرف ۱۵۰ میلیون مترمکعبی آب توسط شهرداری تهران برای فضای سبز شهری اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از این آب از سفره‌های زیرزمینی برداشت می‌شود که تهدیدی جدی برای منابع آبی پایتخت است.

معتمدیان جایگزینی پساب تصفیه شده به‌جای آب شرب در فضای سبز و تفکیک آب شرب از آب غیرشرب را از اقدامات ضروری برای کاهش بحران آب عنوان کرد.

وی بر ضرورت ایجاد یک پویش اجتماعی گسترده برای تغییر الگوی مصرف آب تاکید کرد و خواستار همکاری مردم و نهاد‌های ذی‌ربط در این زمینه شد.

منبع: ایرنا


12170449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چمران گفت: حفظ و پاسداشت یاد شهدای مظلوم، به ویژه کودکان، به عنوان وظیفه‌ای انسانی و ملی ضرورت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی درباره آسیب‌های جنگ به تهران اظهار کرد: بیش از نیمی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، در تهران به شهادت رسیده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روایت امدادگر شهیدی که از همان کودکی روحیه ایثار و فداکاری داشت را مشاهده می‌کنید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از انسداد بزرگراه شهید همت به مدت دو شب به منظور اجرای عملیات نصب عرشه پل فلزی دوچرخه رو روی این محور- مقابل برج میلاد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در بزرگراه امام علی (ع) در اثر بی احتیاطی راننده سواری پژو ۲۰۶، یک موتورسوار جانش را از دست داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۲۱ هزار مرکز بهزیستی توسط موسسات مردمی و خیریه اداره می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع سه فقره تصادف منجر به مرگ در آخرین هفته تیر ماه ۱۴۰۴ در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عتبات سازمان حج و زیارت از ثبت نام ۲۰ هزار نفر از متقاضیان شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی (ع) در اولین ساعات ثبت نام در سامانه سماح خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۳ فقره تصادف منجر به فوت در آخرین هفته تیر ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۸ تهران گفت: جلوه‌های بصری شب هنگام در پل روگذر شهید سروری پس از وقفه‌ای چندین ساله ارتقاء پیدا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است