وبگردی 10:17 - 03 فروردین 1404
اتفاقات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سال ۱۴۰۳ اختلالهای جدی در نظم اجتماعی به وجود آورده‌ است.

ما در یک وضعیت «آنارشیک اجتماعی» دست و پا می‌زنیم!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال بیداری ملت در پیامرسان ایتا در پستی به انتشار یادداشتی از مریم منصوری؛ استاد دانشگاه درباره اتفاقات تحویل سال نو در برخی مقبره‌های بزرگان فرهنگی ایران و شعارهای ساختارشکنانه پرداخت و نوشت:

بعد از اتفاقات تحویل سال نو در برخی مقبره‌های بزرگان فرهنگی ایران و شعارهای ساختارشکنانه، برای توضیح آن، به فکر فرو رفتم. واقعیت آن است که اتفاقات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سال ۱۴۰۳(که البته بخشی از آن از ۱۴۰۱ شروع شده)، اختلالهای جدی در نظم اجتماعی را به وجود آورده‌ است. فارغ از اینکه چه کسی مسئول و مقصر این وضع نسبتا آنارشیک است_که من دایره‌ی مقصرین را داخل و خارج و بسیار بسیار گسترده می‌دانم_ آنچه خطرناک جلوه می‌کند، آن است که ذهن انسان ایرانی «آرام ندارد». این «بحران‌زدگی» ذهن انسان ایرانی که تغییرات را نه نشانه‌ی پویایی، که مداوما نشانه‌ی بحران قلمداد می‌کند و عمدتا به همین دلیل هم در یک بازی رسانه‌ای گرفتار می‌شود و نهایتا به ‌گونه‌های تقریبا اشتباه، آن را مدیریت می‌کند، اتفاقی ناخوشایند است. 

به نظر می‌رسد هرکس، در این وضعیت، کمکی به «نظم»بخشی و «مطالبه‌ی نظم» از نهادهای سیاست‌گذار و راهبر در کشور کند، گام موثری در مسیر حرکت رو‌به‌جلوی تاریخ ایران خواهد برداشت. این رویکرد، شاید قدری محافظه‌کارانه باشد و شاید به میزانی، فسادها و اختلالهای جدی در دستگاه‌های حاکمیتی را حفظ کند، اما از رنج ناآرامی ذهن جامعه خواهد کاست و ما را از خطرات بسیار بزرگتر بی‌نظمی اجتماعی خواهد رهاند. در این میان توضیحات درست رسانه‌ای و پیشتازی در خبررسانی و مدیریت رسانه در کشور، بسیار ضروری خواهد بود. به قول سعدی علیه‌الرحمه جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت.


12169849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کریس هیز، مجری و تحلیلگر شبکه MS NOW، توافق هسته‌ای اخیر دونالد ترامپ با عربستان سعودی را نمونه‌ای از آشفتگی در سیاست خارجی دولت آمریکا دانسته است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در جام جهانی ۲۰۲۶، از ۱۲۴۸ بازیکن حاضر، ۲۱۹ نفر حتی یک دقیقه هم به میدان نرفتند که در میان آنها بازیکنان شاخصی دیده می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پیش از آنکه سازمان منافقین وارد فاز تقابل مسلحانه شود، تلاش کرد با استفاده از رسانه و ادبیات دینی، روایت خود از انقلاب را در افکار عمومی تثبیت کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا از حملات ۹ اسفند ۱۴۰۴ نتایجی سریع را انتظار داشت؛ اما جنگ طولانی‌تر از حد انتظار و به یک باتلاق تمام‌عیار تبدیل شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» گری لینه‌کر، ستاره سابق فوتبال است که وقتی پای جان انسان‌ها و خون کودکان به میان آمد، محافظه‌کاری را کنار گذاشت و از رسانه‌ متبوعش اخراج شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» متجاوزان گمان کرده بودند با شلیک موشک به یک پایانه مرزی و هدف قراردادن زیرساخت‌های آن، می‌توانند خط تردد زوار اباعبدالله(ع) را خلوت کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پایگاه‌های آمریکا در منطقه فقط العدید، علی‌السالم، الظفره نیست؛ این پایگاه‌ها می‌توانند نام‌هایی مثل آمازون، مایکروسافت و انویدیا هم باشند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تاریخ مبارزات ضداستعماری خوزستان تنها به نام فرماندهان محدود نمی‌شود، در کنار آنان، زنانی حضور داشتند که مسیر تاریخ را تغییر دادند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ایران تلاش می‌کند هزینه ادامه جنگ را برای آمریکا بالا ببرد؛ آن‌قدر بالا که واشنگتن دیگر نتواند با یک آتش‌بس موقت، اوضاع را مدیریت کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» نبرد صفین یکی از نقاط عطف تاریخ اسلام است؛ جایی که نیرنگ عمروعاص در برافراشتن قرآن‌ها بر نیزه‌ها، جبهه حق را با چالشی عمیق روبه‌رو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است