وبگردی 10:17 - 03 فروردین 1404
اتفاقات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سال ۱۴۰۳ اختلالهای جدی در نظم اجتماعی به وجود آورده‌ است.

ما در یک وضعیت «آنارشیک اجتماعی» دست و پا می‌زنیم!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال بیداری ملت در پیامرسان ایتا در پستی به انتشار یادداشتی از مریم منصوری؛ استاد دانشگاه درباره اتفاقات تحویل سال نو در برخی مقبره‌های بزرگان فرهنگی ایران و شعارهای ساختارشکنانه پرداخت و نوشت:

بعد از اتفاقات تحویل سال نو در برخی مقبره‌های بزرگان فرهنگی ایران و شعارهای ساختارشکنانه، برای توضیح آن، به فکر فرو رفتم. واقعیت آن است که اتفاقات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سال ۱۴۰۳(که البته بخشی از آن از ۱۴۰۱ شروع شده)، اختلالهای جدی در نظم اجتماعی را به وجود آورده‌ است. فارغ از اینکه چه کسی مسئول و مقصر این وضع نسبتا آنارشیک است_که من دایره‌ی مقصرین را داخل و خارج و بسیار بسیار گسترده می‌دانم_ آنچه خطرناک جلوه می‌کند، آن است که ذهن انسان ایرانی «آرام ندارد». این «بحران‌زدگی» ذهن انسان ایرانی که تغییرات را نه نشانه‌ی پویایی، که مداوما نشانه‌ی بحران قلمداد می‌کند و عمدتا به همین دلیل هم در یک بازی رسانه‌ای گرفتار می‌شود و نهایتا به ‌گونه‌های تقریبا اشتباه، آن را مدیریت می‌کند، اتفاقی ناخوشایند است. 

به نظر می‌رسد هرکس، در این وضعیت، کمکی به «نظم»بخشی و «مطالبه‌ی نظم» از نهادهای سیاست‌گذار و راهبر در کشور کند، گام موثری در مسیر حرکت رو‌به‌جلوی تاریخ ایران خواهد برداشت. این رویکرد، شاید قدری محافظه‌کارانه باشد و شاید به میزانی، فسادها و اختلالهای جدی در دستگاه‌های حاکمیتی را حفظ کند، اما از رنج ناآرامی ذهن جامعه خواهد کاست و ما را از خطرات بسیار بزرگتر بی‌نظمی اجتماعی خواهد رهاند. در این میان توضیحات درست رسانه‌ای و پیشتازی در خبررسانی و مدیریت رسانه در کشور، بسیار ضروری خواهد بود. به قول سعدی علیه‌الرحمه جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت.


12169849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله، امروز سخنگوی جبهه‌ای است که از دشمنان ایران در غرب تا رژیم صهیونیستی را در کنار خود دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که سینمای کودک و نوجوان با کمبود آثار تازه روبه‌رو است، مدارس و دانش‌آموزان به مهم‌ترین تکیه‌گاه گیشه تبدیل شده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مجسمه تازه رونمایی‌شده شاپور ساسانی در میدان انقلاب، تلفیقی از تاریخ باستان و روحیه مقاومت امروز ایران است؛ پیامی فرهنگی و ژئوپلتیک که توجه جهانیان را جلب کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده ۱۷ مسجد از ۳۶ مسجدی که معاون میراث فرهنگی کشور گفته بود در فهرست جهانی ثبت می‌شود در فهرست پیشنهادی و موقت یونسکو قرار دارد و ویژگی‌های آنها تشریح شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سبزی جادویی که ترکیبش با همه چیز متمایز می‌شود را از دست ندهید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شهید نوید صفری، در حالی راهی میدان نبرد شد که پیش از آن در وصیت‌نامه‌اش قاتلان خود را بخشیده بود. او لباس سپاه را لباس پسر حضرت زهرا(س) می‌دانست و همچون اربابش به شهادت رسید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک زن و شوهر اهل میامی آمریکا به تازگی رکورد طولانی‌ترین رابطه زناشویی را به دست آورده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اقبال لاهوری در یکی از حساس‌ترین دوره‌های تاریخ اسلام متولد شد؛ اما مسیر دیگری را انتخاب کرد و با وجود تحصیل در بهترین دانشگاه‌های اروپا، هرگز مجذوب تمدن غرب نشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که بسیاری از شرکت‌ها سال گذشته موجی از اخراج نیروها را با شعار «جایگزینی با هوش مصنوعی» توجیه می‌کردند، همان شرکت‌ها در حال بازاستخدام کارکنان سابق خود هستند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» خودروها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که حرکت، اصطکاک و گرما برای حفظ سلامتشان ضروری است و عدم رعایت این اصل، می‌تواند آسیب‌های جدی به همراه آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است