اجتماعی 12:15 - 10 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از آغاز اجرای طرح ساماندهی دستفروشان در خیابان تجریش تا میدان شهرداری خبر داد.

ساماندهی دستفروشان در محور تجریش آغاز شد/ ممنوعیت بساط‌گستری از میدان تجریش تا میدان قدس

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، مجتبی اقوامی پناه با بیان اینکه با اجرای طرح ساماندهی دستفروشان، دستفروشی و بساط‌گستری در یکی از پرترددترین معابر پایتخت نظم می‌گیرد، گفت: این طرح با همکاری شهرداری منطقه یک، شرکت شهربان و حریم‌بان، یگان حفاظت شهرداری تهران و نیروی انتظامی اجرا شده است.

وی افزود: هدف از این اقدام، رفع سد معبر، تسهیل عبور و مرور شهروندان و همچنین هدایت دستفروشان به فضا‌های تعیین‌شده و مجاز شهری است. 

مدیرعامل شرکت‌ساماندهی‌صنایع و مشاغل شهر با تاکید بر اینکه اقدامات انجام‌شده بدون تنش و با رویکرد حمایتی صورت گرفته است، گفت: در طرح ساماندهی دستفروشان و بساط‌گستران خیابان تجریش تلاش شده تا ضمن رعایت حقوق شهروندان، معیشت دستفروشان نیز مدنظر قرار گیرد.

به گفته اقوامی‌پناه، اجرای این طرح، گامی مهم در ارتقاء کیفیت زندگی شهری، کاهش نارضایتی‌های عمومی و بهبود چهره بصری در محدوده پرتردد تجریش محسوب می‌شود.


12185096
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران با انتقاد از نحوه اکران برخی تبلیغات شهری، نسبت به تأثیر کلمات نامتعارف و ناخوانا بر تمرکز رانندگان هشدار داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران با انتقاد از نحوه اکران برخی تبلیغات شهری، نسبت به تأثیر کلمات نامتعارف و ناخوانا بر تمرکز رانندگان هشدار داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قمی با تأکید بر ضرورت رفع نواقص ایمنی مراکز تجاری مرکز پایتخت گفت: اگر مشکلات پاساژ مهستان برطرف نشود، برای حفظ امنیت شهروندان، کسبه و غرفه‌داران، احتمال تعطیلی این مجموعه وجود دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراکز معاینه فنی منتخب در ایام تعطیل هم زمان با رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) در پایتخت فعال هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خبرنگار باید در حوزه‌های گوناگون اطلاعات داشته باشد و بتواند از این دانش برای روایت دقیق‌تر و عمیق‌تر استفاده کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با امضای تفاهم‌نامه‌ای سه‌ساله، حمایت از کسب‌وکار‌های فرهنگی و هنری و توسعه عدالت فرهنگی را در دستور کار قرار دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جنایی درباره مرگ مشکوک مردی ۴۲ ساله در شهرک سجادیه، با شناسایی دو متهم و اعتراف آنان به همدستی در قتل پایان یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سارقی که با دست‌زدن به چند فقره سرقت سریالی از مسجد حجت‌ابن‌الحسن در خیابان سهروردی، تحت تعقیب پلیس قرار گرفته بود، دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: همزمان با آغاز عملیات احداث تعداد ۸ باب مدرسه جدید در پایتخت، سهم این منطقه نیز محفوظ بوده و سرانه فضای آموزشی موجود افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا در پی وصول شکایت یکی از دستگاه‌ها نسبت به انتشار مطالب و ویدئو‌هایی در فضای مجازی، گفت: پلیس فتا صرفاً در چارچوب قانون و دستور مرجع قضایی اقدام می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است