اجتماعی 12:15 - 10 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از آغاز اجرای طرح ساماندهی دستفروشان در خیابان تجریش تا میدان شهرداری خبر داد.

ساماندهی دستفروشان در محور تجریش آغاز شد/ ممنوعیت بساط‌گستری از میدان تجریش تا میدان قدس

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، مجتبی اقوامی پناه با بیان اینکه با اجرای طرح ساماندهی دستفروشان، دستفروشی و بساط‌گستری در یکی از پرترددترین معابر پایتخت نظم می‌گیرد، گفت: این طرح با همکاری شهرداری منطقه یک، شرکت شهربان و حریم‌بان، یگان حفاظت شهرداری تهران و نیروی انتظامی اجرا شده است.

وی افزود: هدف از این اقدام، رفع سد معبر، تسهیل عبور و مرور شهروندان و همچنین هدایت دستفروشان به فضا‌های تعیین‌شده و مجاز شهری است. 

مدیرعامل شرکت‌ساماندهی‌صنایع و مشاغل شهر با تاکید بر اینکه اقدامات انجام‌شده بدون تنش و با رویکرد حمایتی صورت گرفته است، گفت: در طرح ساماندهی دستفروشان و بساط‌گستران خیابان تجریش تلاش شده تا ضمن رعایت حقوق شهروندان، معیشت دستفروشان نیز مدنظر قرار گیرد.

به گفته اقوامی‌پناه، اجرای این طرح، گامی مهم در ارتقاء کیفیت زندگی شهری، کاهش نارضایتی‌های عمومی و بهبود چهره بصری در محدوده پرتردد تجریش محسوب می‌شود.


12185096
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران دستاورد‌های فعلی و افق پیش روی حمل ونقل پایتخت به ویژه در بخش‌های توسعه مترو و اتوبوس را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه قضا گفت: عناصری که بخواهند اغتشاش به راه بیندازند و امنیت کشور و مردم را مخدوش کنند، به حکم قانون، با قاطعیت برخورد می‌کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: امنیت مردم و حمایت از ایرانیان خارج از کشور، اولویت قوه قضائیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از رسیدن ۷ طرح تحولی از جمله مراکز امید و زندگی به مرحله بلوغ و آماده‌سازی برای اجرا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر کشور از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک جوان ۱۸ ساله در میدان گل‌ها مارلیک حین سنگ‌پرانی به سمت خودروی پلیس شناسایی و توسط مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملارد دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هشت‌ماهه نخست امسال ۶۰۲ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: متروباس تفاوت چندانی با تراموا ندارد و مخالفت با واردات آن به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سیاسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از یک میلیون و ۶۰۰ هزار اعمال قانون از ابتدای امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است