ورزشی 08:19 - 30 شهریور 1405
باشگاه پرسپولیس قصد ندارد که ستاره ازبکستانی خود را در نقل و انتقالات زمستانی بفروشد.

پرسپولیسی‌ها برنامه‌ای برای فروش اورونوف ندارند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه -  در حالی که گفته می شود اوستون اورونوف به علت نیمکت نشینی قصد دارد از پرسپولیس جدا شود و حتی شایعاتی مبنی بر انتقال این بازیکن به تیم تراکتور مطرح شده است، اما این موضوع صحت ندارد. 

با وجود اینکه اورونوف هنوز نتوانسته انتظارات کادر فنی پرسپولیس را جلب کند، اما تارتار سرمربی سرخپوشان اعتقاد ویژه ای به اورونوف دارد و مطمئن هست که این بازیکن به روزهای اوج خود برمی گردد. براین اساس باشگاه پرسپولیس برنامه ای برای فروش و انتقال این بازیکن به تیم تراکتور  را ندارد. 

همچنین  سیاست باشگاه پرسپولیس این نیست که اورونوف  را به یکی از تیم‌های ایرانی واگذار کند و انتقال او به یک باشگاه داخلی در برنامه مسئولان باشگاه قرار ندارد.

به هر حال اورونوف در تعطیلات لیگ برتر فوتبال فرصت دارد  به آمادگی کامل برسد تا بتواند در تمرینات نظر کادر فنی پرسپولیس را جلب کند و در بازی های پیش رو در ترکیب اصلی سرخپوشان قرار بگیرد. 


12307705
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روز دوم رقابت‌های کاراته بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا، امروز (دوشنبه) در سالن تویوهاشی در حال برگزاری است و آتوسا گلشادنژاد در نخستین مبارزه مقابل نماینده میزبان مغلوب شد. 
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون گلف گفت: با توسعه زیرساخت‌ها، لیگ‌ها و حضور بین‌المللی، اهداف بزرگی برای آینده گلف ایران ترسیم کرده‌ایم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران با پیروزی مقابل چین در دیدار رده‌بندی بازی‌های آسیایی ناگویا، ضمن کسب مدال برنز و ثبت نخستین مدال کاروان ایران در این رقابت‌ها، پنج ملی‌پوش جوان خود را نیز مشمول قانون «سرباز قهرمان» کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در رده بهترین بازیکن لیگ برتر فوتبال تا پایان هفته هفتم قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد دارد که امتیاز یک تیم در لیگ دسته دوم را خریداری کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد ندارد که ستاره ازبکستانی خود را در نقل و انتقالات زمستانی بفروشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس مدارک جدیدی در مورد پرونده شکایت از یاسر آسانی بازیکن استقلال به کمیته استیناف ارائه کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که تیم‌های پایه ما از لحاظ ساختاری و شکل فوتبالی نسبت به تیم‌های آسیایی عقب هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیر مطاعی به فینال ۱۰۰ متر قورباغه بازی‌های آسیایی ناگویا صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی شطرنج مردان و زنان ایران در دور پنجم چهل‌وششمین المپیاد جهانی شطرنج در سمرقند، برابر تیم‌های لیتوانی و ایرلند به پیروزی رسیدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است