اجتماعی 11:52 - 02 مرداد 1403
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا گفت: اگر خانمی یک بار اذن همسر را برای دریافت گذرنامه بین المللی گرفته باشد؛ برای گذرنامه زیارتی نیازی به اذن همسر ندارد.

زنان برای دریافت گذرنامه زیارتی نیازی به اذن همسر ندارند

سرهنگ امید نودهی؛ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا اظهار کرد: بانوان برای اخذ گذرنامه بین‌المللی و خروج از کشور طبق قانون نیاز به اذن همسر دارند.

وی افزود: اما اگر خانمی یک بار اذن همسر را برای دریافت گذرنامه بین‌المللی گرفته باشد؛ دیگر برای دریافت گذرنامه زیارتی نیازی به اذن همسر ندارد.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا بیان کرد: در واقع پلیس گذرنامه بررسی می‌کند و اگر مرد رضایت خود برای چاپ گذرنامه و خروج از کشور همسرش را پس نگرفته باشد، این گذرنامه زیارتی را برای خانم چاپ می‌کند.

سرهنگ نودهی با بیان اینکه اگر خانمی در گذشته گذرنامه بین‌المللی نداشته باشد و اکنون بخواهد گذرنامه زیارتی بگیرد باید حتما اذن همسر را برای دریافت این گذرنامه داشته باشد، گفت: تنها زنانی می‌توانند بدون اذن مجدد همسرانشان گذرنامه زیارتی بگیرند که در گذشته همسر آنها یک بار رضایت داده باشد و در ادامه هم این رضایت را پس نگرفته باشد.

وی گفت: اعتبار گذرنامه‌های زیارتی ۵ ساله است و افرادی که سال قبل گذرنامه زیارتی دریافت کرده‌اند همچنان می‌توانند از این گذرنامه‌ها استفاده کنند.

منبع: تسنیم


12075673
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چمران گفت: حفظ و پاسداشت یاد شهدای مظلوم، به ویژه کودکان، به عنوان وظیفه‌ای انسانی و ملی ضرورت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی درباره آسیب‌های جنگ به تهران اظهار کرد: بیش از نیمی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، در تهران به شهادت رسیده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روایت امدادگر شهیدی که از همان کودکی روحیه ایثار و فداکاری داشت را مشاهده می‌کنید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از انسداد بزرگراه شهید همت به مدت دو شب به منظور اجرای عملیات نصب عرشه پل فلزی دوچرخه رو روی این محور- مقابل برج میلاد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در بزرگراه امام علی (ع) در اثر بی احتیاطی راننده سواری پژو ۲۰۶، یک موتورسوار جانش را از دست داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۲۱ هزار مرکز بهزیستی توسط موسسات مردمی و خیریه اداره می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع سه فقره تصادف منجر به مرگ در آخرین هفته تیر ماه ۱۴۰۴ در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عتبات سازمان حج و زیارت از ثبت نام ۲۰ هزار نفر از متقاضیان شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی (ع) در اولین ساعات ثبت نام در سامانه سماح خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۳ فقره تصادف منجر به فوت در آخرین هفته تیر ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۸ تهران گفت: جلوه‌های بصری شب هنگام در پل روگذر شهید سروری پس از وقفه‌ای چندین ساله ارتقاء پیدا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است