گوناگون 00:38 - 10 فروردین 1402

۵۰۰ هزار کیلو موادغذایی فاسد در ایام نوروز نابود شد

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر جندقی افزود: ما در سه محور نظارت‌ها را تشدید کردیم؛ اول بازرسی‌های نوروزی بر رستوران‌ها، فست فودها، آجیل و شیرینی فروشی‌ها و آرایشگاه‌ها؛ محور دوم نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در هتل‌ها متل‌ها پانسیون‌ها گردشگری‌ها و تفرجگاه و مرکز تفریحی بین راهی و محور سوم نظارت بر مراکز فروش اقلام خوراکی ماه مبارک رمضان از جمله شیرینی‌های خاص این ماه مثل زولبیا بامیه رشته خوشکار آش و حلیم است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: این برنامه تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و پس از آن تا پایان عید فطر تحت عنوان برنامه تشدید نظارت‌های ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلفی موارد را به شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش کنند و اطمینان داشته باشند که کارشناسان مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت ظرف ۲۴ ساعت بازرسی و با معرفی متخلف به مراجع قضائی با واحد متخلف برخورد می‌کنند.


11851289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است