اقتصادی 16:39 - 20 مرداد 1401

آمار وام های کلان بانک ملی به زودی منتشر می‌شود

به گزارش خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ صدا و سیما ‏، علی صالح آبادی درباره انتشار فهرست تسهیلات کلان و مرتبط بانک ملی که تاکنون منتشر نشده است، اظهار داشت: به زودی این آمار منتشر می‌شود.



رئیس کل بانک مرکزی همچنین از برخورد با بانک‌هایی که بیش از حد به اشخاص مرتبط خود وام داده‌اند، خبر داد و گفت: بانک‌های متخلف به هیأت انتظامی بانک‌ها معرفی می‌شوند.

صالح آبادی اظهار داشت: بر اساس تعاریفی که در سامانه سمات بانک مرکزی انجام داده‌ایم افراد متخلف نیز دیگر نمی‌توانند تسهیلات جدیدی دریافت کنند و تسهیلات قبلی را هم باید در یک برنامه زمانی تسویه کنند.

وی در مورد مجوز بانک مرکزی برای سهامداری ۱۰ درصد بانک‌ها گفت: تاکنون مجوز سهامداری بیش از ۱۰ درصد برای سهامداران هیچ بانکی صادر نشده‏ است.

صالح آبادی اضافه کرد: بانک مرکزی، بانک‌هایی را که از این نسبت تخطی کرده‌اند به وزارت اقتصاد معرفی کرده است.

وی ادامه داد: البته مقرراتی در شورای پول و اعتبار تصویب شده که در اجرا نیازمند اصلاحاتی است و ما اصلاحیه را به شورا می‌بریم و بعد از اصلاح، مجوز بالای ۱۰ درصد تا حداکثر ۳۳ درصد را صادر خواهیم کرد.


11651271
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده دام و طیور از روند فعلی ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی انتقاد کرد و در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی بازسازی خانه شروع می‌شود، فضای زندگی به‌سرعت تغییر می‌کند. اتاق‌ها از دسترس خارج می‌شوند، گرد و غبار در همه‌جا پخش می‌شود و صدای مداوم ابزار‌های کارگاهی اجازه استراحت نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسیه اعلام کرد با وجود تلاش‌های گسترده سازمان توسعه تجارت و امضای موافقت‌نامه آزاد با اتحادیه اوراسیا، بین نهاد‌های داخلی هماهنگی برای این فرصت اقتصادی وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هنگام بررسی مکمل‌های ورزشی، یکی از دغدغه‌های رایج در میان ورزشکاران، موضوع عوارض جانبی احتمالی آنهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با ایجاد زنجیره تولید تا توزیع، قیمت گوشت قرمز با حذف واسطه‌ها ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای‌هماهنگی‌بانک‌ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ساتبا گفت: امروز ۴۴۵ مگاوات نیروگاه افتتاح خواهد شد و که باتوجه به این افتتاح، ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی کشور به ۴۳۰ مگاوات می‌رسد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است