اقتصادی 16:39 - 20 مرداد 1401

آمار وام های کلان بانک ملی به زودی منتشر می‌شود

به گزارش خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ صدا و سیما ‏، علی صالح آبادی درباره انتشار فهرست تسهیلات کلان و مرتبط بانک ملی که تاکنون منتشر نشده است، اظهار داشت: به زودی این آمار منتشر می‌شود.



رئیس کل بانک مرکزی همچنین از برخورد با بانک‌هایی که بیش از حد به اشخاص مرتبط خود وام داده‌اند، خبر داد و گفت: بانک‌های متخلف به هیأت انتظامی بانک‌ها معرفی می‌شوند.

صالح آبادی اظهار داشت: بر اساس تعاریفی که در سامانه سمات بانک مرکزی انجام داده‌ایم افراد متخلف نیز دیگر نمی‌توانند تسهیلات جدیدی دریافت کنند و تسهیلات قبلی را هم باید در یک برنامه زمانی تسویه کنند.

وی در مورد مجوز بانک مرکزی برای سهامداری ۱۰ درصد بانک‌ها گفت: تاکنون مجوز سهامداری بیش از ۱۰ درصد برای سهامداران هیچ بانکی صادر نشده‏ است.

صالح آبادی اضافه کرد: بانک مرکزی، بانک‌هایی را که از این نسبت تخطی کرده‌اند به وزارت اقتصاد معرفی کرده است.

وی ادامه داد: البته مقرراتی در شورای پول و اعتبار تصویب شده که در اجرا نیازمند اصلاحاتی است و ما اصلاحیه را به شورا می‌بریم و بعد از اصلاح، مجوز بالای ۱۰ درصد تا حداکثر ۳۳ درصد را صادر خواهیم کرد.


11651271
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا دوشنبه هفته آینده شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور چالوس و محور هراز گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با رشد ۵.۷۸ درصدی به سه میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۸۲ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حقوق گمرکی واردات گوشی همراه خارجی با قیمت بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو ۱۵ درصد و نسبت به قیمت بالاتر ۳۰ درصد  افزایش یافته  است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، دامداران از رفتن به ارتفاعات و حاشیه رودخانه و مسیل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و کافه قنادی ها گفت: علی رغم افزایش قیمت مواد اولیه، قیمت شیرینی شب یلدا نوسانی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از احتمال افزایش برودت هوا در روز‌های آینده، درباره یخ‌زدگی کنتور‌های آب در برخی مناطق هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عناب یکی از میوه‌های دارویی ارزشمند است که از گذشته تا امروز در طب سنتی ایران و شرق آسیا برای سلامت زنان جایگاه ویژه‌ای داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت اعلام کرد: سهمیه بنزین خودرو‌های خارجی و وارداتی با حجم موتور بالای ۱۳۰۰ سی‌سی و ساخت کشور‌های غیر از ایران حذف شده و مصرف این خودرو‌ها فقط با بنزین نرخ سوم ۵ هزار تومانی محاسبه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پی بارش‌های اخیر در جزیره قشم، دستور اعزام نماینده ویژه‌ای را برای ارزیابی شرایط و هماهنگی با مسئولان محلی صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است