علمی فناوری 15:09 - 04 مهر 1400

غول‌های فناوری چین متعهد به حمایت از کسب و کارهای کوچک‌تر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت چین خود را متعهد به ایجاد رفاه و سعادت مشترک برای همه مردم این کشور می‌داند و لذا تلاش شرکت‌های بزرگ فناوری برای از میدان به درکردن رقبای کوچک‌تر و تازه کار و کسب سودهای هنگفت را مغایر با اهداف کلان خود ارزیابی کرده و بسیاری از شرکت‌های یادشده را به دادگاه کشانده و به پرداخت جریمه‌های کلان مجبور کرده است.

از همین رو مؤسسات بزرگ فناوری به دولت قول داده‌اند از انحصارطلبی خودداری کرده و به دنبال کمک به شرکت‌های کوچک‌تر و افراد بااستعداد و توانمند با توان مالی اندک باشند.

دانیل ژانگ مدیرعامل شرکت علی بابا که از جمله اهداف اصلی برخوردهای قضائی اخیر دولت چین بوده، در کنفرانسی موسوم به کنفرانس جهانی اینترنت که توسط اداره فضای سایبری چین - رگولاتور اصلی اینترنت در این کشور - برگزار شد، شرکت کرد و گفت: این شرکت قصد دارد ۱۵ میلیارد دلار به تقویت طرح رفاه مشترک در چین اختصاص دهد تا این کشور که به طور منظم در حال پیشرفت بوده به این روند ادامه دهد. علی بابا توسط دولت چین به علت رفتارهای ضد رقابتی در بازار تجارت الکترونیک ۲.۷۵ میلیارد دلار جریمه شده است.

طرح رفاه مشترک با هدف کاهش شکاف بین فقیر و غنی در چین اجرا می‌شود و علی بابا قصد دارد برای کمک به اجرای این طرح به افراد بااستعداد ساکن نواحی فقیرنشین نیز کمک کند تا " آنها ماهیگیری بیاموزند."

این کنفرانس در سال‌های قبل با حضور مدیران ارشد شرکت‌های اپل و گوگل برگزار شده بود، اما امسال به خاطر شیوع ویروس کرونا با پخش پیام‌های ضبط شده مدیران عامل شرکت‌های کوالکوم، اینتل، تسلا و غیره آغاز شد.


11245562
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم برای تقویت رشته‌های نوظهور، سال آینده در هفت رشته تخصصی دانشجو به خارج اعزام می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر دارویی کشور، نسبت به موجودی پایین کارخانه‌ها و داروخانه‌ها هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف حجت با بیان اینکه مطالبه‌گری نباید شخصی باشد، از دانشجویان خواست با ارائه راهکار‌های علمی به رفع دغدغه‌های کشور کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارتون‌هایی که پر از جادو و نقض قوانین طبیعت هستند، بر توانایی کودک در تمرکز و کنترل رفتارشان تأثیر منفی می‌گذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ریبوز و گلوکز را به همراه یک ساختار پلیمری باستانی که میلیارد‌ها سال حفظ شده است، در سیارک بنو پیدا کرده‌اند که شواهد جدیدی در مورد شرایط اولیه پیدایش حیات در زمین ارائه می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است