علمی فناوری 15:30 - 01 خرداد 1401

تولید ویدئو پروژکتور با منبع لیزر سه کاناله و تنظیم خودکار نور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این محصول HU۹۱۵QE نام دارد و تصویر را با درخشندگی کافی در دسترس مخاطب قرار می‌دهد و دارای یک سیستم صوتی داخلی هم هست.

بازتولید رنگ در HU۹۱۵QE توسط یک منبع نور لیزر سه کاناله – برای تولید سه رنگ قرمز، آبی و سبز – به جای استفاده از چرخه رنگی مشترک که در بسیاری از پروژکتورهای مشابه متداول است، صورت می‌گیرد. پوشش رنگ از طریق این ویدئو پروژکتور تا ۹۴ درصد مشابه پوشش رنگ در سالن‌های سینما است. این دستگاه همچنین برای حدود ۲۰۰۰۰ ساعت استفاده مناسب است.

این دستگاه در صورت قرار گرفتن در فاصله ۵.۶ سانتیمتری از دیوار تصاویر ۹۰ اینچی و در صورت قرار گرفتن در فاصله ۱۸.۳ سانتیمتری از دیوار تصاویر ۱۲۰ اینچی پخش می‌کند و دقت تصاویر آن نیز ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل است. پشتیبانی از فناوری HDR۱۰ از جمله دیگر ویژگی‌های دستگاه مذکور است.

ویدئو پروژکتور مذکور به یک سیستم تصحیح درخشندگی تصویر به صورت فریم به فریم نیز مجهز است. این پروژکتور ۳۷۰۰ لومن نور ANSI منتشر می‌کند و دقت کنتراست آن به ۲،۰۰۰،۰۰۰:۱ در هر صحنه می‌رسد. فناوری Brightness Optimizer II هم شدت روشنایی را بسته به شرایط روشنایی در اتاق تنظیم می‌کند، بدون اینکه نیازی به کشیدن پرده باشد. قیمت این محصول با سیستم صوتی ۴۰ واتی، ۵۱۰۰ دلار است.


11569601
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهان در طول سال گذشته شاهد مجموعه‌ای از پدیده‌های گیج‌کننده بود که منطق علمی را به چالش کشیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های الزهرا (س) و علم و فرهنگ با صدور اطلاعیه‌هایی اعلام کردند که کلاس‌های درس آنها در هفته پیش رو (۱۴ تا ۱۸ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: هیچ شواهد علمی معتبری مبنی بر اثربخشی مصرف خام زرده یا نیم‌پز تخم‌مرغ در بهبود گلودرد وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران گفت: بی‌توجهی به حمایت‌های حرفه‌ای تعرفه‌ها، سلامت مادران را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رسانه‌ای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد که هیچ گروهی، حق ورود خودسرانه به دانشگاه ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است