اقتصادی 10:27 - 19 مرداد 1399
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: هرچند که در حال حاضر شرایط پیک مصرف نسبت به گذشته بهبود یافته است اما هفته آینده نیز نیازمند مدیریت مصرف مشترکان هستیم.

هفت روز دیگر رعایت کنید

مصطفی رجبی مشهدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت تامین و پیک مصرف برق کشور، اظهار کرد: این هفته، هفته گرمی خواهد بود و در تهران و برخی از نقاط کشور شاهد افزایش دما هستیم اما احتمالا به عدد پیک هفته گذشته نخواهیم رسید، با این وجود لازم است تا آمادگی لازم را برای گذر از این شرایط حفظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تقاضای ما این است که مردم توصیه های مدیریت مصرف برق را جدی بگیرند، تصریح کرد: وضعیت اکنون نسبت به گذشته بهبود یافته است اما همیشه آماده هستیم در تامین برق مشترکان مشکلی ایجاد نشود.

به گفته سخنگوی صنعت برق تمام تلاش ما این است که نیروگاه ها و شبکه برق کشور آمادگی لازم را داشته باشند تا امسال را نیز همچون سال گذشته بدون اعمال خاموشی های برنامه ریزی شده پشت سر بگذاریم.

رجبی مشهدی با اشاره به این که تنها رعایت سه نکته در ساعت‌های مذکور کافی است که از خطر خاموشی احتمالی عبور کنیم، اضافه کرد: بهترین راهکار برای کاهش مصرف به صورت فوری، تنظیم درجه کولرهای گازی روی ۲۴ درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی است.

وی درخصوص دیگر راهکار موثر در کاهش مصرف نیز گفت: همچنین مشترکان می‌توانند استفاده از وسایل پرمصرف برقی را به پیش از ظهر و یا آخر شب موکول کنند.

سخنگوی صنعت برق اظهار کرد: مشترکان با رعایت این نکات بسیار ساده که هیچ مشکلی را در آسایش آن‌ها نیز ایجاد نمی‌کند، می‌توانند علاوه بر کاهش مصرف برق خود، کمتر شدن مبلغ قبض برق خود را نیز مشاهده کنند.

با گرمتر شدن دمای هوا، رکورد مصرف برق امسال شکسته شد و از مرز ۵۸ هزار مگاوات فراتر رفت.

انتهای پیام


10658221
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: طبق بررسی‌های کارشناسی هدررفت سالانه انرژی ناشی از عملکرد بخاری‌های غیراستاندارد به بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی می‌رسد، رقمی که در صورت صرفه‌جویی می‌تواند نیاز چندین استان سردسیر را در طول فصل زمستان تأمین کند.   ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به نگرانی‌های موجود در لایحه بودجه گفت: نخست اینکه باتوجه به افزایش قیمت‌ها رقم ۸.۸ میلیارد دلار پاسخگوی نیاز مردم در سال آینده نباشد و دوم اینکه حذف ارز ترجیحی موجب افزایش تورم و کوچک‌تر شدن سفره مردم شود....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: با توجه به مشکلات تامین نهاده، بازار گوشت قرمز و دام زنده تعریفی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت گاز استان تهران از افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت بر اساس آمار‌های موجود فاقد بیمه شخص ثالث هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف ایران گفت:یکی از مطالبات جدی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در کشور اینکه قیمت ارز از بی‌ثباتی نجات پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: هفته آینده یکشنبه به سبب تعطیلی روز شنبه و عدم امکان واریز وجوه، حراج شمش طلا در این مرکز برگزار نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرانجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: برای تنظیم بازار برنج نیاز است که تا شب عید حداقل ۵۰۰ هزارتن برنج وارد شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است