اجتماعی 15:34 - 27 مرداد 1398
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بلا تکلیف ماندن قانون مدیریت بحران کشور در مجلس انتقاد کرد.

انتقاد "نجار" از معطلی قانون مدیریت بحران

به گزارش ایسنا، اسمائیل نجار در سومین جلسه کارگروه برنامه کاهش خطر فرو ریزش و افزایش ایمنی شریان های حیاتی شهر تهران گفت: اگر شهر تهران با این وسعت و مخاطرات، بدون برنامه مشخص پیش رود، نمی‌توان آن را در مواقع بحران مدیریت کرد و لازم است تمام  پیش بینی‌ها و پیشگیری‌ها از قبل انجام شود.

نجار با بیان اینکه در مصوبه هیات دولت برنامه‌های اولویت‌دار کاهش خطرپذیری شریان‌های حیاتی شهر تهران مشخص و به دستگاه‌ها ابلاغ شده است، افزود: اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در خصوص افزایش ایمنی شریان‌های حیاتی شهر تهران ضروری و با اهمیت است و به همین دلیل نیازمند تامین اعتبار از بودجه عمومی کشور هستیم.

وی افزود: سازمان ها و دستگاه ها موظف هستند نسبت به تامین بودجه طرح های خود در حوزه کاهش خطرپذیری شریان های حیاتی اقدام کنند و سازمان‌هایی که از تامین بودجه لازم برخوردار نیستند نیازمند تامین اعتبار از محل بودجه عمومی کشور از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم.

نجار با بیان اینکه طرح‌های خوبی از سوی شرکت گاز و شرکت آب و فاضلاب در شهر تهران انجام شده است، افزود: شرکت آب و فاضلاب با طراحی مخازن آب و شیرهای اضطراری و نصب آن در زیر زمین کار خوبی انجام داده است که البته کافی نیست و باید بر میزان آن افزوده شود.

وی گفت: در شهر تهران موضوع فرونشست و فروریزش یک مسئله جدی و مانند یک زلزله خاموش است و با وجود زیر ساخت‌های موجود، این مسئله نگران کننده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین با انتقاد از معطلی قانون مدیریت بحران در مجلس شورای اسلامی گفت: در حالیکه کشور با مخاطرات زیادی از جمله سیل، زلزله، فرونشست و فرو ریزش روبرو است، اما همچنان قانون مدیریت بحران در مجلس بلاتکلیف مانده است.

انتهای پیام


10211662
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح سند سیاست‌های حاکم بر تدوین برنامه و بودجه سال ۱۴۰۵ با حداکثر رأی اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خندانی از آغاز فرآیند برون‌سپاری گسترده خدمات فنی، حقوقی و قضایی به دفاتر اسناد رسمی در راستای اجرای قانون برنامه هفتم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور در تماس تلفنی با دادستان ایرانشهر بر کاهش ورودی پرونده‌ها، تقویت صلح‌وسازش و حمایت از مردم منطقه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: بودجه امسال شهرداری تهران حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان است، این رقم برای سال ۱۴۰۵ معادل بودجه ۱۱ وزارتخانه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سیصد و هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، اسامی ۱۳ معبر در منطقه ۱۴ و یک معبر در منطقه ۶ تهران تغییر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۲۵۳ نفر سارق و مالخر در اجرای طرح‌های اخیر پلیس تهران بزرگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی با اشاره به برنامه ساماندهی دستفروشان، گفت: این طرح با همکاری دستگاه‌های مختلف و ایجاد بازار‌های فاخر در مناطق ۵، ۱۵، ۱۷ و ۲۰ تا شب عید اجرا خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد مشاور در امور جرائم اجتماعی که به اتهام قتل پسری جوان یکبار به قصاص محکوم شده بود، پس از محاکمه در شعبه هم عرض باردیگر مستحق قصاص تشخیص داده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: بیش از ۵۰۰ تاورکرین در تهران وجود دارد که از این تعداد ۱۵۰ تاورکرین فاقد استاندارد است و ۱۹۰ اپراتور این تاورکرین‌ها فاقد گواهینامه هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان تهران گفت: مجموعه باغ راه حضرت زهرا (س) فضایی ارزشمند و منحصر‌به‌فرد برای ارائه خدمات و دستاورد‌های گروه‌های مردمی در جنوب تهران فراهم کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است