اجتماعی 10:05 - 13 آذر 1400
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، امروز(۱۳ آذرماه) هوای تهران در بیشتر مناطق در محدوده قابل قبول قرار گرفته که ناشی از وزش باد موثر و پراکندگی آلاینده‌ها است.

تنفس هوای مطلوب در تهران

به گزارش ایسنا، پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبح امروز (۱۳ آذرماه) کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل‌ قبول قرار خواهد گرفت که ناشی از وزش باد مؤثر و پراکندگی آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است.

 در طول روز به‌تدریج از تندی باد کاسته خواهد شد که پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد. با تداوم شرایط پایداری جوی و عدم وزش باد مؤثر تا اواخر وقت شنبه ( ۱۳ آذر ماه) همزمان با ترافیک شامگاهی غلظت ذرات معلق افزایش خواهد یافت و به‌ تبع آن برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

صبح روز یکشنبه (۱۴ آذر ماه) در بیشتر مناطق کیفیت هوا در محدوده قابل‌ قبول قرار خواهد گرفت که ناشی از وزش باد مؤثر و پراکندگی آلاینده‌ها خواهد بود. کاهش تندی باد در طول روز از پراکندگی آلاینده‌ها جلوگیری می‌کند همچنین با برقراری شرایط پایدار و سکون جو تا ساعات پایانی یکشنبه ( ۱۴ آذر ماه) همزمان با ترافیک شامگاهی، بر میزان غلظت ذرات معلق افزوده می‌شود که سبب تجمع آلاینده‌ها و برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۶۸ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۰ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

انتهای ‌پیام


11348863
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی کمیته امداد از پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به دانشجویان و نخبگان تحت حمایت در هشت ماهه سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی ورود موج بارشی قدرتمند از امروز به کشور، نیرو‌های هلال‌احمر در سراسر کشور به حالت آماده‌باش درآمدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: بودجه عمومی در سامانه شهرزاد در حال اتلاف است، شفافیت مالی وجود ندارد و ضعف‌های فنی و مدیریتی عملاً آن را به تعطیلی کشانده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در بازدید شبانه از کانون‌های غیرمجاز پسماندسوزی در خلازیر به همراه شهردار منطقه ۱۹ بر ضرورت برخورد قانونی با این مراکز تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در یک پرونده پیچیده کلاهبرداری ملکی، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند با اجرای عملیاتی هوشمندانه، اعضای باند حرفه‌ای جعل و کلاهبرداری را به سرکردگی فردی به نام «کامران» دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: طرح من شهر در سه سال گذشته به شکلی موهن و صرفاً در حد جمع‌آوری شماره تلفن همراه شهروندان، با هر وسیله و از هر طریق، اجرا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۶۱۴ هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از ۳۴۰۰ فقره معاینه فنی از ابتدای سال تاکنون خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در میدان نبرد دیجیتال امروز، نسل Z و آلفا در خط مقدم مبارزه با اطلاعات نادرست و اخبار جعلی قرار دارند. این نسل‌های جوان، به عنوان بومیان دیجیتال، سریع‌تر از همیشه اطلاعات را دریافت می‌کنند و یاد می‌گیرند که چگونه دستکاری، روایت‌های دروغین و...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز تیمی به چین می‌روند که واگن‌ها را تحویل بگیرند. بارگیری و اقدامات اولیه آن انجام شده و امیدواریم سریعتر شاهد ورود این واگن‌ها به خطوط می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت: بدهی سنگین سازمان تأمین اجتماعی به شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، دلیل اصلی تأخیر در ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است