ورزشی 13:29 - 21 فروردین 1399

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو: از چالش کرونا به سلامت عبور می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر «چانگ وون چو» در پایامی به کشورهای عضو که بر روی سایت فدراسیون جهانی منتشر شده، عنوان داشت: عمیق‌ترین همدردی‌های خود را با کسانی که در سراسر جهان تحت تأثیر این ویروس قرار گرفته بیان می‌کنم.

در ادامه این پیام آمده است: از منظر تکواندو نیز بحران ناشی از COVID-۱۹ می‌تواند فرصتی دیگر برای ما باشد تا از ابتدا شروع کنیم. این ویروس میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده و باعث لغو و تعویق گسترده مسابقات ورزشی، به ویژه بازی‌های المپیک و پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ شد.

دکتر چو افزود: IOC در این خصوص این تعویق خیلی با دقت بررسی و در نهایت تصمیم گرفت. با این حال، من از این تصمیم حمایت می‌کنم. هر چند یک سال تعویق خسارت مالی بزرگی در پی داشت اما با وخیم‌تر شدن اوضاع، گزینه دیگری وجود نداشت. سلامت و رفاه ورزشکاران و مسئولان در اولویت قرار دارد. اکنون وقت آن رسیده است که برای بازی‌های آینده برای سال آینده تمرکز کنیم و می‌توانیم المپیکی داشته باشیم بهتر از المپیک‌های گذشته.

رئیس WT اظهار داشت: بسیاری از رویدادهای تکواندو در سال ۲۰۲۰ به دلیل COVID-۱۹ لغو و به تعویق افتاده است. همچنین جلسه فوق العاده شورای اجرایی که قرار بود ۱۲ می (۲۳ اردیبهشت ماه) در لوزان سوئیس با حضور «توماس باخ» رئیس کمیته بین المللی المپیک برگزار شد را به جلسه غیرحضوری تغییر داد. ضمن اینکه مسابقات جهانی ۲۰۲۱ به بعد از بازی‌های المپیک توکیو موکول شد.

وی ادامه داد: فدراسیون جهانی در حال برنامه ریزی برای بازی‌های المپیک و پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ است و متعهد به تشکیل کمیته Ad-hoc است که به دنبال بهبود قوانین رقابت برای اطمینان از هیجان انگیزترین رقابتها باشد. سیستم محافظ و امتیاز دهی الکترونیکی نیز بهبود یافته و تا رقابتهای جهانی ۲۰۲۳ آماده خواهد شد.

دکتر چو در پایان این پیام گفت: اطمینان دارم که شرایط فعلی این امکان را برای تنظیم مجدد برنامه‌ها در اختیار ما قرار می‌دهد و ما این سختی‌ها را با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت.


10477057
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان با حضور در بیمارستان، از «النا معدنی‌پور» دختر موتورسوار سانحه‌دیده بار دیگر عیادت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با نظر سرمربی تیم خود می‌خواهد امیر قزوینه دروازه بان تیم جوانان خود را به تیم بزرگسال انتقال بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن شاغل لیگ امارات قصد ندارد به لیگ ایران برگردد و در یکی از تیم‌های فوتبال بازی اش را ادامه بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم های فوتبال سپاهان و استقلال در بازی معوقه هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز به مصاف یکدیگر می روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته دهم لیگ برتر والیبال مردان امروز (چهارشنبه دهم دی‌ماه) با هفت دیدار پیگیری شد و تیم فولاد سیرجان تعداد برد‌های خود را دو رقمی کرد و در صدر جدول باقی ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فیفا از ادغام مراسم The Best با جوایز گلوب ساکر از سال ۲۰۲۶ به بعد خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش با حضور در سالن جودوی آکادمی ملی المپیک در جریان روند آماده‌سازی تیم ملی MMA اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سپاهان پیش از دیدار مقابل استقلال گفت: باید باهوش بازی کنیم، ضمن داشتن کیفیت خوب باید خوب بازی کنیم و تمرکز بالایی داشته باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید با ۳۹ گل در صدر برترین گلزنان پنج لیگ معتبر اروپایی در سال ۲۰۲۵ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی پرسپولیس قصد دارد سیدجلال حسینی را به کادرفنی خود اضافه کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است