بین‌الملل 21:08 - 17 اسفند 1399

هشام عبدالله: صلح در یمن با فریبکاری به دست نمی آید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سبأ، هشام شرف عبدالله وزیر امورخارجه دولت نجات ملی یمن یکشنبه شب در دیدار با حسن ایرلو سفیر ایران در صنعا، از موضع اصولی ایران در قبال بحران این کشور از همان ابتدای حملات ائتلاف سعودی قدردانی کرد.

در این دیدار دو طرف روابط میان دو کشور دوست و راه‌های تقویت و توسعه این روابط در زمینه‌های مختلف را بررسی کردند.

شرف همچنین گفت: بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد و تنها راهکار آن سیاسی مسالمت‌آمیز است تا راه برای حل سیاسی پایدار که برآورده کننده نیازهای مردم یمن است، فراهم کند.

وزیر امورخارجه دولت نجات ملی یمن گفت که طرح ابتکاری محمد جواد ظریف که آوریل سال ۲۰۱۵ و برای پایان دادن به تجاوز به یمن و دستیابی به راه حل سیاسی مطرح کرده بود و نیز تصمیم اخیر پارلمان اروپا بسترهایی هستند که می‌توان پایه‌های صلح را بر آن بنیان گذاشت تا ضمن حفظ یمن، یمنی‌ها به تمام حقوق خود دست یابند.

شرف افزود: صلح در یمن با چانه زنی، فریبکاری، وعده و وعید محقق نخواهد شد، بلکه تنها راهکار آن تأمین خواسته‌های ملت یمن است که با حفظ حاکمیت کامل ارضی یمن و عدم دخالت در تصمیم‌گیری یمنی‌ها انجام خواهد شد.

وزیر امورخارجه دولت نجات ملی یمن با بیان اینکه صنعا همچنان جایگزین‌های مناسب برای رویارویی با موضع خصمانه هر کشور یا طرفی را دارد، در عین حال آمادگی کامل خود را برای پاسخ مثبت به درخواست‌ها برای حل بحران یمن و برقراری صلح مبتنی بر حسن همجواری و عدم دخالت در امور داخلی یمن اعلام کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در صنعا نیز بر ادامه حمایت تهران از راه‌حل سیاسی مسالمت‌آمیز در یمن و پایان تجاوزگری و برداشته شدن محاصره کامل یمن تأکید کرد.


10981637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس نقض تعهدات رژیم اسرائیل در بازگشایی گذرگاه رفح را محکوم کرد و هشدار داد که ادامه این وضعیت، روند بازگرداندن اجساد را به تأخیر خواهد انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی حماس اعلام کرد که اجساد دو اسیر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ایرانسل در پاسخ به پیگیری‌های باشگاه خبرنگاران جوان، مسدودسازی سیم‌کارت‌های اتباع خارجی را ناشی از خطای سامانه فیدا اعلام کرد و گفت: اپراتورها هیچ نقشی در صدور یا تأیید کد فیدا ندارند و رفع این مشکل تنها از طریق دفاتر صدور کد فیدا وزار...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های پاکستانی از پایان یافتن نخستین دور مذاکرات مقام‌های طالبان و پاکستان در شهر دوحه با میانجی‌گری قطر خبر دادند. این گفت‌وگوها با حضور وزرای دفاع دو طرف و با محوریت بررسی افزایش فعالیت‌های تروریستی در مرز مشترک و راه‌های جلوگیری از ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملا محمد حسن آخوند، نخست‌وزیر حکومت طالبان، در تماسی تلفنی با نخست‌وزیر مالزی بر موضع صلح‌طلبانه کابل تأکید و اعلام کرد که افغانستان آغازگر جنگ نیست. وی از نقض حریم هوایی این کشور توسط پاکستان ابراز نگرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول افغانستان در مشهد، در اجلاس توسعه همکاری‌های ایران و افغانستان در بیرجند، امنیت کامل و سراسری در افغانستان را تضمین کرد و از سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی دعوت کرد تا از فرصت‌های موجود در این کشور استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از مقام‌های وزارت خارجه انگلیس برخلاف تصمیم رسمی دولت، هیئتی تجاری را برای تقویت روابط با اسرائیل، به سرزمین‌های اشغالی اعزام کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در وین در حمایت از غزه تجمع کردند و به سیاست‌های دولت و اتحادیه اروپا در قبال اسرائیل اعتراض کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، از رشد چشمگیر ۱۲۸ درصدی صادرات این استان به افغانستان در سال جاری خبر داد و بر لزوم توسعه زیرساخت‌های مرزی و بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق دیپلماسی اقتصادی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تازه‌ترین گزارش «شاخص گذرنامه هنلی»، پاسپورت افغانستان در سال ۲۰۲۵ با قرار گرفتن در رتبه ۱۰۶، به عنوان ضعیف‌ترین گذرنامه جهان شناخته شد. این به آن معناست که شهروندان افغانستانی تنها امکان سفر بدون ویزا به ۲۴ کشور را دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است