بین‌الملل 17:41 - 01 خرداد 1401

سالیوان: آمریکا به دنبال تعمیق روابط اقتصادی با تایوان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد کشورش به دنبال بسط روابط اقتصادی خود با تایوان است.

سالیوان، که در سفر آسیایی رئیس جمهور آمریکا وی را همراهی می‌کند، روز یکشنبه در مسیر سفر به ژاپن گفت که آمریکا به دنبال تعمیق مشارکت اقتصادی خود با تایوان، از جمله در موضوعات با فناوری پیشرفته است.

در حالی که پکن و واشنگتن در موضوع تایوان با هم دچار مناقشه هستند، سالیوان در هواپیمای ویژه ریاست جمهوری آمریکا، ایر فورس وان، گفت نمی‌خواهیم شاهد تغییرات یکجانبه در وضعیت موجود باشیم و قطعاً نمی‌خواهیم تجاوز نظامی را شاهد باشیم.

مشاور امنیت ملی آمریکا افزود: ما به دنبال تعمیق مشارکت اقتصادی خود با تایوان از جمله در زمینه مسائل فناوری پیشرفته، از جمله نیمه هادی‌ها و زنجیره تأمین هستیم.

بایدن در تور آسیایی خود ابتدا به کره جنوبی سفر کرده بود. وی در کنفرانس مشترک با همتای کره‌ای خود تصریح کرده بود که اتحاد واشنگتن با سئول بر اساس همکاری به خاطر ایجاد منطقه «ایندوپاسیفیک» آزاد، مهار کردن کره شمالی و جلوگیری از تغییرات در مرزها از طریق نیروی نظامی است.


11569776
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است