بین‌الملل 20:36 - 17 اسفند 1399

پکن خواستار رقابت و روابط سالم با واشنگتن است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزیر خارجه چین طی سخنانی اعلام کرد که کشورش طی سال ۲۰۲۰ میلادی، بزرگترین اقدام بشر دوستانه تاریخ خود را در راستای همکاری با دیگر کشورها در مبارزه با پاندمی کرونا انجام داد.

بر اساس این گزارش، «وانگ ئی» همچنین در ادامه اظهارات خود تاکید کرد که پکن در این راه تنها نبوده و این اقدامات بشر دوستانه را با کمک روسیه در راستای مبارزه با ویروس کرونا و آنچه وی «ویروس سیاسی» خواند، انجام داده است.

وی که این سخنان را در انتقاد از اتهام زنی غربی‌ها به چین در خصوص بسط عامدانه ویروس کرونا مطرح می‌کرد، همچنین تاکید کرد که پکن با اهدای واکسن کرونا به دیگر کشورها، بزرگترین کمک خود به بشریت را در طول همه گیری این ویروس انجام داده و در عین حال هر گونه اقدام غرب برای سیاسی کردن موضوع ساخت و توزیع واکسن را به شدت محکوم کرد.

وزیر خارجه چین همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص روابط میان پکن و واشنگتن ضمن تاکید بر لزوم حکمرانی دیپلماسی در فضای روابط میان دو کشور، از آمریکا خواست تا به روابط سالم با چین روی آورده تا دو طرف به رشد پایدار یکدیگر کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه اندیشیدن به منافع ملی امری طبیعی است، با اینحال گفت که رقابت مبتنی بر منافع می‌بایست سالم باشد.


10981618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، در دیدار با رئیس‌جمهور ایران تأکید کرد که مسکو و تهران در مورد تمام مسائل مهم بین‌المللی، از جمله برنامه هسته‌ای ایران، در تماس نزدیک باقی می‌مانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که آنکارا و واشنگتن در حال بحث درباره لغو تحریم‌های آمریکا و موانع بازگشت ترکیه به برنامه جنگنده اف-۳۵ هستند، اما در خصوص حفظ مالکیت سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ روسیه تغییری ایجاد نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر کوزوو اعلام کرد که این کشور طبق توافقی با دولت دونالد ترامپ، پذیرش مهاجرانی را که آمریکا قصد اخراج آنها را دارد آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می گوید آمریکا برای پایان جنگ به اوکراین کمک می‌کند، اما از کندی مذاکرات ناامید است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که یک مجتمع آموزشی حزب الله در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با ایجاد و رسمیت‌بخشی به ۱۹ شهرک جدید در کرانه باختری موافقت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد ایرلندی با روشن‌سازی محتوای لایحه جنجالی محدودیت تجاری، تأکید کرد این قانون تنها واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی را هدف می‌گیرد و شامل خدمات نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید، در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره چسب زخم روی دست راست دونالد ترامپ گفت که این موضوع ناشی از دست‌دادن‌های مکرر رئیس‌جمهور و مصرف روزانه آسپرین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه حملات شبانه روسیه، تأسیسات انرژی در منطقه اودسا در جنوب اوکراین هدف قرار گرفت که منجر به آتش‌سوزی و قطعی برق گسترده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای توقیف کشتی‌های بیشتری است که نفت ونزوئلا را حمل می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است