ورزشی 17:01 - 05 بهمن 1399
جواد نکونام معتقد است سومین بازی خارج از خانه متوالی این تیم باعث شده تا آن‌ها کار سختی در نیم‌فصل نخست داشته باشند.

نکونام: جایگاه ماشین‌سازی شایسته این تیم نیست

به گزارش ایسنا، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در نشست خبری پیش از دیدار با ماشین‌سازی اظهار کرد: با توجه به شرایط دو تیم بازی مهمی است. آن‌ها تیم خوبی هستند و شرایط خوبی دارند. مهره‌ها و نفرات آن‌ها و عملکردشان نشان‌دهنده حایگاه واقعی‌شان در لیگ برتر نیست. آن‌ها مقابل تیم‌هایی مثل استقلال و سپاهان خوب کار کردند.

وی ادامه داد: بازی مهمی برای ما است. این سومین بازی خارج از خانه فولاد است و همین باعث شده تا کار در نیم‌فصل اول برای ما سخت باشد. در نیم‌فصل دوم قطعا شرایط برای ما آسان‌تر خواهد شد و می‌توانیم به اهداف خود نزدیک شویم. عملکرد دفاعی مستحکمی داشتیم و عملکرد ما برای سایر تیم‌ها قابل احترام بوده است. این تلاش و زحمت بازیکنان، کادر فنی و کادر مدیریتی باشگاه و کارخانه بوده است و من کوچکترین نقش را در آن داشتم. با وجود عملکرد خوبمان، نتیجه لازم را جلوی پرسپولیس نگرفتیم و امیدوارم مقابل ماشین‌سازی جبران کنیم.

انتهای پیام


10919029
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال امید برای حضور در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا وارد عربستان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ برتر فوتبال فصل ۱۴۰۴/۰۵ ایران درحالی به میانه خود رسید که آمار گلزنی تیم‌ها بسیار پایین بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان کاندیدای کسب عنوان بهترین مربی سال فوتسال جهان در رده ملی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه تراکتور این بار قصد دارد با ۲ پرسپولیسی سابق توافق کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فرانسوی – گابنی تیم فوتبال استقلال دوباره به جمع آبی‌ها باز می‌گردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان برای انجام تست‌های پزشکی روز یکشنبه به تهران می‌آید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید که من فکر می‌کنم نتیجه قابل قبولی در نیم فصل اول به دست آمد اگر چه بهتر از این می‌توانست باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گیلهرم بیسولی مهاجم ۲۷ ساله باشگاه بوریرام تایلند یکی از گزینه‌های اوسمار برای تقویت خط حمله پرسپولیس بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن لژیونر فوتبال کشورمان پیشنهاد باشگاه تراکتور برای پوشیدن پیراهن این تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است