ورزشی 17:01 - 05 بهمن 1399
جواد نکونام معتقد است سومین بازی خارج از خانه متوالی این تیم باعث شده تا آن‌ها کار سختی در نیم‌فصل نخست داشته باشند.

نکونام: جایگاه ماشین‌سازی شایسته این تیم نیست

به گزارش ایسنا، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در نشست خبری پیش از دیدار با ماشین‌سازی اظهار کرد: با توجه به شرایط دو تیم بازی مهمی است. آن‌ها تیم خوبی هستند و شرایط خوبی دارند. مهره‌ها و نفرات آن‌ها و عملکردشان نشان‌دهنده حایگاه واقعی‌شان در لیگ برتر نیست. آن‌ها مقابل تیم‌هایی مثل استقلال و سپاهان خوب کار کردند.

وی ادامه داد: بازی مهمی برای ما است. این سومین بازی خارج از خانه فولاد است و همین باعث شده تا کار در نیم‌فصل اول برای ما سخت باشد. در نیم‌فصل دوم قطعا شرایط برای ما آسان‌تر خواهد شد و می‌توانیم به اهداف خود نزدیک شویم. عملکرد دفاعی مستحکمی داشتیم و عملکرد ما برای سایر تیم‌ها قابل احترام بوده است. این تلاش و زحمت بازیکنان، کادر فنی و کادر مدیریتی باشگاه و کارخانه بوده است و من کوچکترین نقش را در آن داشتم. با وجود عملکرد خوبمان، نتیجه لازم را جلوی پرسپولیس نگرفتیم و امیدوارم مقابل ماشین‌سازی جبران کنیم.

انتهای پیام


10919029
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گاردین به بهانه میزبانی آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۶، خاطرات جام جهانی ۱۹۹۴ را مرور کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وینگر ایرانی تیم فوتبال لخ پوزنان در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال در بیانیه‌ای در مورد اشتباهات داوری در دیدار ملوان اعلام کرد: حقمان پایمال شد؛ پنالتی ما را در بازی با ملوان نگرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت:انتخاب خانم آقایی به عنوان IOC MEMBER، نشان دهنده این است که مجموعه کمیته ملی المپیک و ورزش ایران توجه ویژه‌ای به دختران ورزشکار دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلالی‌ها معتقدند در بازی با ملوان از هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با اشتباهات داوری ۲ امتیاز از دست دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که شب گذشته تیم‌های منچستر‌سیتی، آرسنال و یوونتوس مقابل رقبا به برتری رسیدند، پاری سن ژرمن متوقف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال می‌گوید که در هفته سیزدهم شاهد این بودیم که بازیکنان باتجربه نقش اساسی در برتری تیم‌های خود داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که فدراسیون فوتبال به نوعی سرخپوشان را خلع سلاح کرده و آنها همیشه میهمان هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: ثریا آقایی افتخار ورزش ایران است و لیاقت سمت جهانی را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ارزشمند ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است