بین‌الملل 15:24 - 05 بهمن 1399
کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق هشدار داد، اقدام ترکیه به انجام عملیات نظامی در شهرستان «سنجار»، زمینه را برای مداخله‌های نظامی در این کشور فراهم خواهد کرد.

هشدار نماینده پارلمان عراق نسبت به عملیات نظامی ترکیه در این کشور

به گزارش ایسنا، به نقل از شفق نیوز، مختار الموسوی، عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق خاطرنشان کرد، هر گونه عملیات نظامی توسط هر نیروی خارجی در داخل خاک عراق، به مثابه نقض حاکمیت این کشور، برهم زدن امنیت و ایجاد بی‌ثباتی در کشور است.

وی در ادامه افزود، دولت مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق باید از هرگونه عملیات نظامی توسط هر کشوری در داخل خاک عراق ممانعت کند.

مختار الموسوی همچنین تصریح کرد، مصطفی الکاظمی باید در جریان سفر اخیرش به آنکارا در چند روز گذشته به جای تبدیل این دیدار به یک دیدار پروتکلی بدون نتایج ملموس، به نقض حاکمیت کشور توسط ترکیه خاتمه می‌بخشید.

وی ادامه داد، هرگونه عملیات نظامی ترکیه در داخل خاک عراق، در آینده دور یا نزدیک بر اوضاع کشور نتایج منفی خواهد گذاشت و زمینه را برای مداخله‌های خارجی در امور عراق فراهم خواهد کرد.

پیشتر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه گفته بود که احتمال دارد نیروهای ارتش این کشور با هدف مقابله با نیروهای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک)، اقدام به عملیات نظامی در شهرستان سنجار کند.

خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه نیز پیشتر در جریان سفر خود به بغداد و اربیل، پیشنهادی مبنی بر کمک‌ برای اخراج نیروهای پ.ک.ک از سنجار را مطرح کرده بود.

شهر سنجار شاهد جنایت‌های شنیع داعش علیه ایزدی‌ها در سال ۲۰۱۴ بود و به دلیل اختلافات اربیل و بغداد درباره تدابیر امنیتی و خدمات‌رسانی و عدم وجود یک اداره یکپارچه وضعیت این شهر همچنان آشفته است.

پیشتر احمد ملا طلال، سخنگوی نخست‌وزیر عراق اعلام کرده بود، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق "توافق تاریخی" را با هیئتی از اقلیم کردستان امضا کرد که قدرت و حاکمیت دولت فدرال را در سنجار براساس قانون اساسی و در سطوح اداری و امنیتی تقویت می‌کند و راه را برای بازسازی شهر و بازگشت ساکنان با هماهنگی اربیل باز می‌کند.

این توافق شامل بازگشت آوارگان به سنجار و بازگشت اوضاع در این شهر به روال عادی و اخراج نیروهای غیرقانونی است.

انتهای پیام


10918835
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز پنجشنبه تحریم‌های یکجانبه آمریکا را که هیچ حمایتی از سوی سازمان ملل ندارند، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جی دی ونس گفت که آمریکا معتقد است که گرینلند از نظر زیرساخت دفاع موشکی از اهمیت حیاتی برخوردار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان ادعا کرد که امارات عیدروس الزبیدی رابه صورت قاچاقی از کشور خارج و با هواپیما به ابوظبی منتقل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که بودجه نظامی این کشور برای سال ۲۰۲۷ باید به ۱.۵ تریلیون دلار افزایش یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ونزوئلا گفت که ۱۰۰ نفر در حمله آمریکا به ونزوئلا جان خود را از دست داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تیراندازی در مراسم خاکسپاری در خارج از یک کلیسا در ایالت یوتا دو نفر کشته و هشت نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا تنها چند روز پس از تهدید همتای کلمبیایی خود به اقدام نظامی، او را به کاخ سفید دعوت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستکم پنج غیرنظامی در درگیری‌های حلب سوریه کشته و بیش از ۳۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا با واکنش ضعیف و مبهم به حمله آمریکا علیه ونزوئلا، اعتبار خود در عرصه بین‌المللی را به خطر انداخته و زیر فشار وابستگی به واشنگتن قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا با امضای یک فرمان اجرایی این کشور را از ۶۶ سازمان، آژانس و کمیسیون از جمله سازمان‌های وابسته به سازمان ملل خارج کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است