اقتصادی 20:44 - 16 تیر 1401

مشارکت ۷ میلیارد دلاری داخلی ها برای توسعه آزادگان

به گزارش خبرنگار مهر امضای تفاهم نامه هفت میلیارد دلاری توسعه میدان آزادگان، تصویب توسعه میدان نفتی چنگوله، تصویب آئین نامه اصلاح رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت و سفر وزیر نیرو به آذربایجان از مهمترین اخبار حوزه آب و انرژی در هفته گذشته بود.

سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری داخلی‌ها برای توسعه بزرگترین میدان نفتی خشکی کشور

بدون شک مهمترین اتفاق نفتی هفته، امضای تفاهم نامه ۷ میلیارد دلاری با ۶ بانک و ۶ هولدینگ اقتصادی برای توسعه یکپارچه بزرگترین میدان خشکی کشور، یعنی میدان آزادگان بود. میدانی که فراز و فرودهای زیادی داشت و سال‌ها معطل سرمایه گذاران خارجی مانده بود.

رئیس جمهور امضای تفاهم‌نامه ۷ میلیارد دلاری برای سرمایه‌گذاری در میدان مشترک نفتی آزادگان را مصداق بسیج توان داخلی کشور دانست و اظهار داشت: هدایت نقدینگی در مسیر رونق تولید، بهره‌مندی از توان فنی و جذب سرمایه‌گذاری داخلی در رشد اقتصادی و پیشرفت کشور بسیار مؤثر است.

به گفته وزیر نفت توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان بالغ بر ۱۱۵ میلیارد دلار عایدی و درآمدزایی برای کشور ایجاد و ۲۴ هزار نفر اشتغال‌زایی به همراه دارد.

همچنین گفت گفت: دولت مردمی سیزدهم و وزارت نفت در ۱۲ ماه اخیر بالغ بر ۲۰ میلیارد دلار در بخش‌های مختلف وزارت نفت از طریق قرارداد و تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری کرده است.

تصویب توسعه میدان نفتی چنگوله در شورای اقتصاد

به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی توسعه نفت ایران، توسعه میدان نفتی چنگوله با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری به تصویب شورای اقتصاد رسید. همچنین در جلسه شورای اقتصاد، «احیای چاه‌های نفتی کم‌بازده غیرفعال، بسته توسط شرکت‌های فناور» و «توسعه میدان‌های گازی مناطق مرکزی ایران» و «تکمیل و بهبود پالایشگاه‌های گازی» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سفر وزیر نیرو به آذربایجان / توافق برای تسریع در عملیات اجرایی سد خدا آفرین و قیزقلعه‌سی

علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو عازم کشور آذربایجان شد. وی درباره این سفر گفت: یکی از موضوع‌های مهم روابط ایران و آذربایجان سرمایه گذاری مشترک روی رودخانه مرزی ارس به منظور مدیریت منابع آب و تولید برق از نیروگاه‌های برق‌آبی است.

وی خاطرنشان کرد: در سفری که داشتیم یک توافق بسیار خوبی حاصل شد و سند مهمی بین دو کشور به امضا رسید که بر اساس این سند عملیات اجرایی باقیمانده دو سد خداآفرین و قیزقلعه‌سی با تأمین مالی مناسبی که پیش‌بینی شده سرعت خیلی خوبی خواهد گرفت.

سایر اخبار

همچنین ت صویب آئین نامه اصلاح رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت، درگذشت بارکیندو، دبیر کل اوپک، رونمایی از خودروی دوگانه‌سوز سورن‌پلاس به‌منظور توسعه صنعت سی‌ان‌جی و پایداری شبکه برق از دیگر اخبار این حوزه در این هفته بود.


11617348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۱.۳ درصد به ۱،۰۷۴،۰۶۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جهت ساماندهی واردات و تعهدات واردکنندگان خودرو سهمیه خدمات پس از فروش خودرو فعال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به استفاده از ضدیخ در رادیاتور و ماشین آلات کشاورزی اقدام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۲۱ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مجموع تجارت خارجی ایران در این مدت به ۱۴۸ میلیون و ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۵ میلیارد و ۳۹۴ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط جوی برآورد می شود که ملخ صحرایی اواخر زمستان و اوایل بهار وارد کشور شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی رساندن مستقیم حقوق و یارانه‌های بیت‌المال به مردم، در کنار تضمین پایدار امنیت غذایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران گفت: در حال حاضر هیچ یک از محور‌های شریانی و اصلی مسدود نیست و ۳هزار و۱۵۰ نیروی راهدار آماده باش هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ذاکری مدیرعامل راه آهن با معاون اقتصادی رئیس الوزرای افغانستان و وزیر معادن و پترولیوم برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است