اجتماعی 19:22 - 27 مهر 1400
در نشست وزارت کشور مطرح شد
ابوطالب شفقت، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، تامین به موقع کارت ملی شهروندان عزیز کشورمان را امری ضروری خواند و گفت: در این بستر ظرفیت ها و توانمندی های مناسبی در کشور به خصوص در مجموعه وزارت دفاع وجود دارد که امید بر این است با هم افزایی ظرفیت های داخلی، سالانه به رقم تولید سه میلیون کارت ملی در کشور برسیم.

تولید کارت ملی هوشمند در داخل کشور با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش ایسنا، نشست عملیاتی سازی تولید کارت ملی هوشمند در داخل کشور با حضور ابوطالب شفقت معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، درخشان نیا رئیس سازمان ثبت احوال کشور، معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نمایندگان معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری و رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور به منظور عملیاتی نمودن تولید کارت ملی و بومی نمودن آن با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور در محل وزارت کشور برگزار شد.

دکتر ابوطالب شفقت، معاون وزیر کشور در این نشست گفت: با توجه به نیاز سازمان ثبت احوال کشور برای تأمین ۱۰ میلیون کارت ملی وعده داده شده به مردم و تأمین میانگین ۳ میلیون سالیانه مورد نیاز کشور با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید در جهت حمایت از تولیدات داخلی و بومی کردن و قطع وابستگی به خارج از کشور از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و ظرفیت صنایع الکترونیکی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح استفاده لازم به عمل آید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور با بیان اینکه شرایط تحریمی کشور یک فرصت برای تولید کنندگان داخلی و بومی سازی تولیدات است گفت: وزارت دفاع با توجه به ظرفیت های بومی صنعتی و علمی توانایی بالایی در تامین به موقع کارت ملی مورد نیاز  مردم عزیز کشورمان دارد و  در این عرصه ورود تمامی نخبگان و شرکت دارای ظرفیت ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، گفتنی است در نشست امروز مقرر شد با بررسی های دقیق کارشناسی همکاری های لازم بین سازمان ثبت احوال کشور با وزارت دفاع برای تولید کارت ملی صورت گیرد.

انتهای پیام


11279804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کل کشور خطاب به والدین گفت: مراقب باشید فرزندانتان در تور کشته‌ساز‌ها نیفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: سیره و اندیشه امام علی (ع) همواره چراغ راه جوامع اسلامی در مسیر اخلاق، انصاف و مسئولیت‌پذیری بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر نقش کلیدی اصناف در مدیریت بازار، هوشیاری و همکاری این قشر را پشتوانه اجرای سیاست‌های جدید اقتصادی دولت اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر رفاه جزئیات طرح جدید کالابرگ را تشریح کرد و گفت که این طرح با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت دادگستری، سازمان برنامه انجام شده و در انتهای زنجیره هم وزارت تعاون، قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای، از شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اطلاعات پایتخت، از دستگیری اراذل و اوباشی خبر داد که به اتهام درگیری و و قدرت نمایی با سلاح سرد تحت تعقیب بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ساعات اخیر رسانه‌های ضد انقلاب و برخی افراد در فضای مجازی مدعی شده‌اند، فردی به نام ساغر اعتمادی در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: از دو شب گذشته دستگیری هدفمند لیدر‌هایی که در فضای مجازی و تجمعات خیابانی اقدام به تحریک مردم می‌کردند، آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجسمه والرین نماد زانو زدن والرین در برابر شاپور دوم که یادآوری یک رویداد مهم و تاریخی است به محل دائمی خود در ورودی فرودگاه بین‌المللی مهرآباد منتقل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است