اجتماعی 19:22 - 27 مهر 1400
در نشست وزارت کشور مطرح شد
ابوطالب شفقت، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، تامین به موقع کارت ملی شهروندان عزیز کشورمان را امری ضروری خواند و گفت: در این بستر ظرفیت ها و توانمندی های مناسبی در کشور به خصوص در مجموعه وزارت دفاع وجود دارد که امید بر این است با هم افزایی ظرفیت های داخلی، سالانه به رقم تولید سه میلیون کارت ملی در کشور برسیم.

تولید کارت ملی هوشمند در داخل کشور با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش ایسنا، نشست عملیاتی سازی تولید کارت ملی هوشمند در داخل کشور با حضور ابوطالب شفقت معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، درخشان نیا رئیس سازمان ثبت احوال کشور، معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نمایندگان معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری و رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور به منظور عملیاتی نمودن تولید کارت ملی و بومی نمودن آن با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور در محل وزارت کشور برگزار شد.

دکتر ابوطالب شفقت، معاون وزیر کشور در این نشست گفت: با توجه به نیاز سازمان ثبت احوال کشور برای تأمین ۱۰ میلیون کارت ملی وعده داده شده به مردم و تأمین میانگین ۳ میلیون سالیانه مورد نیاز کشور با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید در جهت حمایت از تولیدات داخلی و بومی کردن و قطع وابستگی به خارج از کشور از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و ظرفیت صنایع الکترونیکی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح استفاده لازم به عمل آید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور با بیان اینکه شرایط تحریمی کشور یک فرصت برای تولید کنندگان داخلی و بومی سازی تولیدات است گفت: وزارت دفاع با توجه به ظرفیت های بومی صنعتی و علمی توانایی بالایی در تامین به موقع کارت ملی مورد نیاز  مردم عزیز کشورمان دارد و  در این عرصه ورود تمامی نخبگان و شرکت دارای ظرفیت ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، گفتنی است در نشست امروز مقرر شد با بررسی های دقیق کارشناسی همکاری های لازم بین سازمان ثبت احوال کشور با وزارت دفاع برای تولید کارت ملی صورت گیرد.

انتهای پیام


11279804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی از متولدین دهه شصت در مواجهه با ازدواج دچار وسواس‌های متعدد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، درباره آمار تخلفات مربوط به چراغ‌های زنون در معابر منتهی به پایتخت گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۷۰۰ مورد اعمال قانون در این زمینه انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌واره‌های دوران کودکی انسان، ریشه مشکلات بزرگسالی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خوش‌اقبال با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و اجرای پروژه فیبر نوری گفت: اجرای این طرح علاوه بر افزایش سرعت و کیفیت ارتباطات، زمینه‌ساز برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رانندگان نباید از لامپ‌های غیراستاندارد در خودرو‌های خود استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از تحویل پیام «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهوری کشورمان به ولی‌عهد عربستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور، در ادامه سفر خود به استان اصفهان، با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی استان، در جمع کارکنان انتظامی سخنرانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ماده ۱۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اعلام کرد: در تصادفاتی که صرفاً خسارتی بوده و منجر به جرح یا فوت نمی‌شود، رانندگان موظفند پیش از جابه‌جایی وسیله نقلیه، محل ا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با اشاره به عملیات شب گذشته ماموران این پلیس گفت: در این عملیات ۲ سوداگر مرگ در شمال پایتخت دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار تصادفات جاده‌ای در ساعات ۱۶ تا ۲۰ افزایش پیدا می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است